- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Ya bu rontgenden dolayi bebeğim sakat olursa kahroluyorum. Allahim sen koru.Ah canm bnm bıtanem kıyamam ya cok uzuldum kedıne ınsallah bısey olmaz
Doktorun bişey olmayacak demiş bak ne guzel vesıle oldu ama gecen bebek yok demişlerdi bugun kalbını bıle duymuşsun çok şükür Ya Rabbım
Korkma bıtanm tamm mı sakın ol bak anne karnındakı bebegı dogana kadar Rabbım korurmuş dış etkenlerden doğduktan sonra annesı korurmuş yanı bebek bu dunyada sensiz ne yaparım Allah ım demiş bebege demiş ki sana bı melek verdım o senı hep koruyacak
Şuan o Rabbımın hımayesınde hiç korkma
Insallah canim cok korkuyorum.okeanoss00 gecmis olsun canim ya kedinin ne zoru vardida atladi asaya?? Cok sukur kalbini duymussun, insAllah birsey olmicak
Canım sen hala kan vermedin miİyi geceler baci canlar, bende lekeleme seklinden akinti hala devam ediyor. Rahim testindede rahim agzi sanki alta ve acik gibi, adet olacaksamda sabaha olurum herhalde( erkenden yatacam ki yarin olsun. doktora gidip guzel şeyler duyarim insAllah.
İnşallah canm bıde bunun sıtresıne gırme lutfn tmm mıYa bu rontgenden dolayi bebeğim sakat olursa kahroluyorum. Allahim sen koru.
Oglum iyi veteriner resim atti simdi sislik var zedelenme. Boyle giderse sorunsuz atlatacagiz yazmis.
Canim ya sakat olursa. Kahroluyorum.Geçmiş olsunokeanoss00 canım biraz sakin ol lütfen bak en güzel günleri hep evhamla geçiriyorsun doktorunu dinle canım ya rahatlat biraz kendini lütfen
Canım hangi kasığın benim de sol kasığım bıçak batar gibi ağrıyorKızlar yumurtlamama 2 gün var kasığım ağırıyor çok kötü
Canım içimi ferah tut bişey olmaz inş acildeki doktora dedin miCanim ya sakat olursa. Kahroluyorum.
Ay canım benim çok şükür duymuşsun kalp atışını . İnşallah birşey olmaz üzülme . Benim bi tanıdığım hamileyken 20 ilklerini aldırdı . İlaç kullandı . Hiçbirşey olmadı . Bazen de istediğin kadar dikkat et yine de nasip olmaz . O yüzden düşünme bunları . Evladın seninle. İnşallah birşey de olmaz . Gönlünü ferah tut . Gebeliğini stressiz geçir .Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi
@friendlyfriendlyZK_ASK @yanne Nisaberatim ve diger kizlar...
Soyledim bir sey olmaz diyor. Direkt karnindan cekilenleri bile almiyoruz capaya sevkediyoruz onlar karar veriyor dedi. Akciger filmi cekileni bile almiyoruz dedi. Kaldi ki seninki disci rontgeni dedi hicbir sey olmaz dedi ama gel bana sorCanım içimi ferah tut bişey olmaz inş acildeki doktora dedin mi
canım bunun alakası Yok bence . Böyle düşünüp kendini kahretme . Bak daha dün bebeği göremezsek diyordun . O seninle üzme canını.Canim ya sakat olursa. Kahroluyorum.
Lütfen bunu aklımdan çıkart canım şöyle düşün hiçbirşeyin garantisi yok ne bizler nede evlatlarımız için sürekli bişey olacak endişesiyle yaşamak çok zor vesvese yapma vesveseden kurtulmak için abdest al canım sık sıkCanim ya sakat olursa. Kahroluyorum.
Bak herşeyi söylemiş doktorum senden mi saklayacak bişey olsa allah aşkına otur keyfini çıkart şu zamanlarının ya sonra çok özlersinSoyledim bir sey olmaz diyor. Direkt karnindan cekilenleri bile almiyoruz capaya sevkediyoruz onlar karar veriyor dedi. Akciger filmi cekileni bile almiyoruz dedi. Kaldi ki seninki disci rontgeni dedi hicbir sey olmaz dedi ama gel bana sor
Gecmis olsun cnm kacti tsh degerin? Ufak oglunda 19.98 di aybi ilaci verdi kullandigim ay corekotu kuru yaptim ve hamile kaldim. İlacini aksatma hic. Ozellikle hamis olursan her ay testini yaptir.KIZÇELERRRRRR .... TSH değerım yuksektı ve dahılıyecı sagolsun bebıs dusundugumuz halde ılac yazmamıstı bugun endkronljı bolmne gıttık cok ıılgılendı duusrmemız lazım falan EUTHYROX 50MG verdı gunder 1 tane 15 güne düşer dedi inş kızlarrrrrrr
Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi
@friendlyfriendlyZK_ASK @yanne Nisaberatim ve diger kizlar...
Gecmis olsun cnm kacti tsh degerin? Ufak oglunda 19.98 di aybi ilaci verdi kullandigim ay corekotu kuru yaptim ve hamile kaldim. İlacini aksatma hic. Ozellikle hamis olursan her ay testini yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?