2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya bu rontgenden dolayi bebeğim sakat olursa kahroluyorum. Allahim sen koru.
Oglum iyi veteriner resim atti simdi sislik var zedelenme. Boyle giderse sorunsuz atlatacagiz yazmis.

Canım sen hala kan vermedin mi

Ya bu rontgenden dolayi bebeğim sakat olursa kahroluyorum. Allahim sen koru.
Oglum iyi veteriner resim atti simdi sislik var zedelenme. Boyle giderse sorunsuz atlatacagiz yazmis.
İnşallah canm bıde bunun sıtresıne gırme lutfn tmm mı

Geçmiş olsun okeanoss00 canım biraz sakin ol lütfen bak en güzel günleri hep evhamla geçiriyorsun doktorunu dinle canım ya rahatlat biraz kendini lütfen

Ay canım benim çok şükür duymuşsun kalp atışını . İnşallah birşey olmaz üzülme . Benim bi tanıdığım hamileyken 20 ilklerini aldırdı . İlaç kullandı . Hiçbirşey olmadı . Bazen de istediğin kadar dikkat et yine de nasip olmaz . O yüzden düşünme bunları . Evladın seninle. İnşallah birşey de olmaz . Gönlünü ferah tut . Gebeliğini stressiz geçir .

Canım içimi ferah tut bişey olmaz inş acildeki doktora dedin mi
Soyledim bir sey olmaz diyor. Direkt karnindan cekilenleri bile almiyoruz capaya sevkediyoruz onlar karar veriyor dedi. Akciger filmi cekileni bile almiyoruz dedi. Kaldi ki seninki disci rontgeni dedi hicbir sey olmaz dedi ama gel bana sor

Canim ya sakat olursa. Kahroluyorum.
Lütfen bunu aklımdan çıkart canım şöyle düşün hiçbirşeyin garantisi yok ne bizler nede evlatlarımız için sürekli bişey olacak endişesiyle yaşamak çok zor vesvese yapma vesveseden kurtulmak için abdest al canım sık sık

Soyledim bir sey olmaz diyor. Direkt karnindan cekilenleri bile almiyoruz capaya sevkediyoruz onlar karar veriyor dedi. Akciger filmi cekileni bile almiyoruz dedi. Kaldi ki seninki disci rontgeni dedi hicbir sey olmaz dedi ama gel bana sor
Bak herşeyi söylemiş doktorum senden mi saklayacak bişey olsa allah aşkına otur keyfini çıkart şu zamanlarının ya sonra çok özlersin

KIZÇELERRRRRR .... TSH değerım yuksektı ve dahılıyecı sagolsun bebıs dusundugumuz halde ılac yazmamıstı bugun endkronljı bolmne gıttık cok ıılgılendı duusrmemız lazım falan EUTHYROX 50MG verdı gunder 1 tane 15 güne düşer dedi inş kızlarrrrrrr

Gecmis olsun cnm kacti tsh degerin? Ufak oglunda 19.98 di aybi ilaci verdi kullandigim ay corekotu kuru yaptim ve hamile kaldim. İlacini aksatma hic. Ozellikle hamis olursan her ay testini yaptir.

ayrıca klomen kullandım yarın 14.gunum 2 yumurtam olusmus bırı buyuk bırı kucuk dedı cok ıyı gorunuyor ve rahım duvarın kalınlasmaya baslamıs dedı yanlıs hatrlamıyosam 18 mm buyugu dedı ama emın degılım ..usg goruntusunde de DIST 17.3
DIST 19.4 yazıyor bunlar yumurtalarmı kızlar terımlerı bılen var mı ?

catlatma ıgnesıde verdı cumartesı gunu 11 de vurulucam pazar gunu ılıskı pespese ....

aklıma takılan kıst olustruyor falan yazılmıs hepte gozum korktu kızlar normalde benım hıc yoktu ama zararlı mı olustrma ıhıtmalı nedır kı catlatma ıgnesının adı OVITRELLE 250.

ALLAHIM hepımzın sesını duysun bu kadar emege ıns kızlarr ...

tsh degerım yuksek dıye bu ay boyle bır buruk oldum sankı tutmaz gıbı ama kısmet tabı

Vah yavrum o anki telasla unuttun tabi... korkma canim bisey olmaz bak kalbi de duymussun kuzucuğunun... stres yapma kedin icin ayrica uzuldum 4. Kattan dusmesine ragmen iyi sag kalmis oda bi canli ya insan dayanamiyo cok gecmis olsun canim benim. Uzme kendini zaten bugun stresliydin iyice kendini heder etme bak doktorda bisey olmaz diyo yarin gittgnde daha detayli muayene olursun bak duamdasin sende dua et bu gece vesvese cok gelir insana sende kalbini ferah tut lutfen. Insallahhhhhh olumsuz olmycak bisey

Gecmis olsun cnm kacti tsh degerin? Ufak oglunda 19.98 di aybi ilaci verdi kullandigim ay corekotu kuru yaptim ve hamile kaldim. İlacini aksatma hic. Ozellikle hamis olursan her ay testini yaptir.

tesekkur ederım ....tsh degerım 5,921 canım ama k dogumcu engel olabılır dedı baska bolume yonlendrdı ıste bugun muayene oldum usg fln temız cıktı cok sukur...endk uzmanı % 10 15 engel olur dedı ..gorucez bakalım

senın yuksekken mı hamıle kaldın pekı?

bebıs olsun hayatta aksatmam
yumurtlama gunumde geldı keske ılaca daha once baslasaydım ama nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…