İnslh canm belkide kısmet bu zamndi.Bu ay hamile kalmışsam benim için çok özel olan Kasım ayında doğucak bebeğim nasip...
inşaAllah canım 3-4 gündür kasık ağrım var şiddetli muhtemelen yumurtlama zamanımdayım bu kadar erken belirti olmaz hamileysemdeİnslh canm belkide kısmet bu zamndi.
Slm canım nasılsın yazdıklarıma cevap vermiyorsun etiketlememe rağmen umarım bu keZ görürsün :)Ben içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.
Yanı suanı bılmyrm ama bırakırm zaten oyle bı durymda şimdi sık sık tansıyınum dusunce saglık ocagından bana dahiliyete gtmemi soyledşler umursamadım acıkcası tuzlu ayran falan uyumayla gecryrm ama hamıle kalırsam tansıyon sanırım sıkıntı cıkarcakOlur tabi içme sigara bırak yavaş yavaş hamilesn belkide suan
İnşallah canm nasıbımızı alırız bı gunAynen canım bat bekleyen kişiler azalıyor maşaAllah bizde bir gün o listeye transfer olucaz Allahın izniyle
Canım takıyor insan tabiki ama sen yine de çok hırpalama kendini ,eşini düşün iyi olmaya çalış ,her şey güzel olacak Allahın izniyle ,sezen aksu dinle geçer şarkısı sana gelsin benden ,geçecek her şey geçecekNe güzel yazmışsın canım Allah razı olsun takmamayı başarabilsem keşke durup durup aklıma geliyor kötü oluyorum Allahım görüyor biliyor inşaAllah güzelini yaşayacağım sevincin evladın sağlıkla hayırla
İnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberınıBu ay hamile kalmışsam benim için çok özel olan Kasım ayında doğucak bebeğim nasip...
Bebiş olsun soz bırakcam canısıKızlar size sigara konusunda birşeyler söylemek istiyorum bende içiyorum maalesef oğluma hamile kaldığım zaman bırakamamıştım renkli dooplere girip yavrumun bütün organlarını görene kadar sonra hiç içmedim emzirme bitene kadar 2.5 sene içmedim sonra yeniden başladım şuan kesin olmasa bile hamilelik ihtimali var günde 8-9 tane içiyordum şimdi hiç içmiyorum
Nasıl bıraktım hemen biliyormusunuz ben sigara içiyordum ama oğlumun yanında hiç içmedim evimde asla içmedim ve içtirmedim kimseye oğlum okuldayken bile asla evde içmedim ona zarar verir diye şimdi oğluma bu kadar hassasken daha annesine tutunmaya çalışan minicik bi can var ona nasıl bu kötülüğü yapayım ne hakkım var ?
Bak söz verdinBebiş olsun soz bırakcam canısı
Bi anda bırakacaksın canım allah korusun bak neler okuyoruz ya yavrunKızlar bende çok içiyordum ve şimdi günde 4 5 tane içiyorum hiç kolay olmuyor bırakmak çokta üzülüyorum tamamen kesicem bi kaç güne zaten tikseneceksin diyorlar bana acaba öyle olur mu ki
Ayyyyyy içimin yağları eridi ağzına sağlıkİnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberını
Bu arada bak sana bı ornek verım bı tanıdıgım bana dedıkı sen zayıfsın hamıle kalamıyosun kalsanda duser dedı onunda ıkı oğlu var bana bı geldıler gulerek cevap verdım sen bu zekayla ıkı tane doğurduysan bn bu fızıkle 10 tane doğururum dedım oyle aptal aptal baktı yuzume arada yapıştr gıtsn cnm
Ayyy deme deme walla ne desen haklısın canimmm aynen içmiyorum kızlar bırakıyorum evladım için şuan bırakıyorumBi anda bırakacaksın canım allah korusun bak neler okuyoruz ya yavrun
İçin bırakamazmısın şunu minik yavruna da içiriyorsun ama
Bn zaten cok azalttm bı andada keserm mecbur canmBak söz verdin
Nasıl mücadele veriyorsun hayaller kuruyorsun ihtimali bile kalbini yerinden çıkacakmış gibi yapıyor dimi
Bi sigaradan mı vazgeçilmez ki hani derler ya bende derim bütün anneler der canımdan çok seviyorum diye
Canımızdan çok sevdiğimiz can için sigaradan mı vazgeçilemiyor
Ayyy deme deme walla ne desen haklısın canimmm aynen içmiyorum kızlar bırakıyorum evladım için şuan bırakıyorum
Valla arada yapıtrcan lafı densız ınsanlara yaAyyyyyy içimin yağları eridi ağzına sağlık
Bn zaten cok azalttm bı andada keserm mecbur canm
Kıyamam kı bn ona ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?