- 16 Ekim 2009
- 14.447
- 8.146
- 773
Yok cnm yuksekken saglikli yumurta olamuyor. Benim o ay ilacla dustu saglikli yumurta olusumu ivin corekotu kurunu yaptim. O ay hamile kaldim.tesekkur ederım ....tsh degerım 5,921 canım ama k dogumcu engel olabılır dedı baska bolume yonlendrdı ıste bugun muayene oldum usg fln temız cıktı cok sukur...endk uzmanı % 10 15 engel olur dedı ..gorucez bakalım
senın yuksekken mı hamıle kaldın pekı?
bebıs olsun hayatta aksatmam
yumurtlama gunumde geldı keske ılaca daha once baslasaydım ama nasıp
İnşallah saglıklıca doğsun bıtanm
Zehra sımdı bnm sol kasıgımda bu gun bı cız ettı ama bı 10 sanıye falan ve sureklı mınık agrı var solda acaba kıstmıkı o da ya
Şimdi bişey sorcam kızlar bıraz once sıgara ıçtım peşine başımdondu tansoyonm dustu su gıbı ter boşalttım boyle bı sıkıntım var yanı arada oluyo bu hamıle kaldıgımda sıkıntı olurmukı
Ya eslerimiz biliyor Allah tan kimin ne olduğunu sahip çıkıyorlar ya çok şükür. Az kaldı inslh gidecek k.validen rahatlarsn umarm..Gıderm canm merak etme zaten su k.v. ayar oluyorum bn artık mıllete bal gıbısı gelr bıze zehır gıbısı bana hp evın tek oğluyla evlnme derlerdı evın tek oğluyla evlndm hanı bıtek bn sıkıntı etmyrmkı bazen eşim odada uzanyr içeri grmyr nıye dıyorum annm yıne acacak agzını dyr bn ıdadan cıkınca bnı sıkayet edyr sankı eşim beni blmyr
Senn o canını sıkıp kalbını kıranlar varya
Estağfirullah canım olur mu öyle şey Allah aşükürler olsun meleğin seninle geçmiş olsun deprem içinde dikkat et kendine tatlımKizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi yahergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde @yanne @fatmasecret19 sher33 @birmucizeistiyorum @osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun takmamayı başarabilsem keşke durup durup aklıma geliyor kötü oluyorum Allahım görüyor biliyor inşaAllah güzelini yaşayacağım sevincin evladın sağlıkla hayırla
Haklısın canım vardır bu imtihanımızın da bir sebebi.. Hep dua ediyorum kendime de sizlere debat 9 mart. Bu ay ovulasyın testi kullandım ilk kez belli mi olur vesile eder belki Allah
Senin de miniğin Allaha emanet olsun inşallah sıkıca tutunur
Söylediklerinde o kadar haklısın ama bide başarabilsekInsanlarin asla kafaya takmayacaksin cunku agzi olan konusuyo beyni olan degil... bos bogaz cok. Patavatsizlar hele ki. Bilip bilmeden kimse ahkam kesmesin sende buna asla musaade etme canim. Yasadigimiz her sey imtihan, burda benim basima gelenleri okumussundur illaki... demem o ki ne kadar yoruldum bittim dersen orda yeniden bi yol ciziliyo sana. Sabret insallah sen en guzel sekilde yasayacaksin. Allahim goruyo biliyoya duamdasin her zaman. Sana kim ne derse desin ; Allah bi can yaratirken sana bana sormuyo canim vakti zamani vardir ben takmiyorum sende kendini benim icin strese sokma de.!!! Tatli ve kinayeli bi sekilde ayari ver. Sinir oluyorum ya bi kasik suda bogasim geliyo ne sasmislar anlamiyorum ya..... Allah askina uzme kendini bak lutfen. O bunu dedi oteki sunu soyledi dersek evin yolunu bulamayiz... Allah yardmcmz olsun ya
Canım Anti tpo değerine bakıldı mı doktorlar başka bi sebep yoksa ilaçlarla tsh ı düşürüp hamile kalınabileceğini söylüyorlar inşaallah hepimize nasip olurtesekkur ederım ....tsh degerım 5,921 canım ama k dogumcu engel olabılır dedı baska bolume yonlendrdı ıste bugun muayene oldum usg fln temız cıktı cok sukur...endk uzmanı % 10 15 engel olur dedı ..gorucez bakalım
senın yuksekken mı hamıle kaldın pekı?
bebıs olsun hayatta aksatmam
yumurtlama gunumde geldı keske ılaca daha once baslasaydım ama nasıp
Bat bı takvım 14u bı takvım 13 u gosterıyor ama yumurtlamann bu 6. Gunu canm bata takılmıyrm erkn yum. Oldu gecen ay 16 sıydı bu ay 13uBen iciyorum oyle olmuyo canim hic.. kist iliskide agri yapar tahminim. Boyle bi kac saniyelik kipirdama oluyo batma oluyo sonra geciyo. Soldan yumurtlamissindir belki bu ay bilemeyiz ki. Doktor kontrolu yok cunku.. sigarayi bence simdiden azalt ben cok zorlaniyorum . Okadar derlerdi birak diye, amaan ben hamile kalana kadar ohoo derdim. Nasip iste. Insallah bu ayda senin haberini alalim. Bata kac kaldi simdi?
Ya canim benim Allah razi olsun guzel dileklerin ve tesellin icin cok cok tesekkur ederimzehra cımm cok gecmıse gıdemedım ama degerın yukselmıs gordummm okudum onuuu :))) yerım sızııııı
uzulme sakın 3 ay kovalarca kanamam oldu dıordu valıde haberı bıle yokmus gebelıgınden ,onemlı olan degerın artsı stres yapma olur mu :)
deprem ıcınde gecmıs olsun cok zor GÖLCÜK depremını yasayan bırı olarak ,atlatmakta zor ama ALLAH koruusn hepınızı ...
ZK_ASK
okeanoss00 canımmm stress yapmaa hamıleyken bıle kursun gıydıırp ne rontgenler cekılıyor mecbur kalınınca ,ufak bı alana yayılmıstır cok fazla etkısı olmamıstr boyle dusunelım ....nasıl saglıkla alıcaksın kucagına bugnlerı hatrlayıp guluceksınnn ,be relaxxxx :)))
Aynen canm sitrese gerek yokkkYa eslerimiz biliyor Allah tan kimin ne olduğunu sahip çıkıyorlar ya çok şükür. Az kaldı inslh gidecek k.validen rahatlarsn umarm..
Canım Anti tpo değerine bakıldı mı doktorlar başka bi sebep yoksa ilaçlarla tsh ı düşürüp hamile kalınabileceğini söylüyorlar inşaallah hepimize nasip olur
Bat bı takvım 14u bı takvım 13 u gosterıyor ama yumurtlamann bu 6. Gunu canm bata takılmıyrm erkn yum. Oldu gecen ay 16 sıydı bu ay 13u
Nasip canm kısmetse verrm hayırlı haber
BasaracagizzzzSöylediklerinde o kadar haklısın ama bide başarabilsek
İnşaallah canım benimelımdekı ıstem kagıdında dgerlendıren baska bı doktor antı tpo yapılsın yazmıstı ama endk uzmanı bunu yapamıyoruz dedı laboratuardan dolayı sanırım ...usg de skntı cıkmayınca sey dedı bazen bı ıltıhaplanma bıle sebep olabılıyor dedı ...ıns ole bısedırrrr arkadasım yaaa ole strese grmıstım kıııı
Valla ben memelekete gidip insan yüzü görmek istemiyorum bebek Yok mu olmuyor mu neden istemiyorsunuz aaa sizinle evlenenlerin kucağı hep dolu olmaz olmaz bebek şart artık bıktım yaniBasaracagizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?