2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok cnm yuksekken saglikli yumurta olamuyor. Benim o ay ilacla dustu saglikli yumurta olusumu ivin corekotu kurunu yaptim. O ay hamile kaldim.

Ben iciyorum oyle olmuyo canim hic.. kist iliskide agri yapar tahminim. Boyle bi kac saniyelik kipirdama oluyo batma oluyo sonra geciyo. Soldan yumurtlamissindir belki bu ay bilemeyiz ki. Doktor kontrolu yok cunku.. sigarayi bence simdiden azalt ben cok zorlaniyorum . Okadar derlerdi birak diye, amaan ben hamile kalana kadar ohoo derdim. Nasip iste. Insallah bu ayda senin haberini alalim. Bata kac kaldi simdi?

Ya eslerimiz biliyor Allah tan kimin ne olduğunu sahip çıkıyorlar ya çok şükür. Az kaldı inslh gidecek k.validen rahatlarsn umarm..

Estağfirullah canım olur mu öyle şey Allah aşükürler olsun meleğin seninle geçmiş olsun deprem içinde dikkat et kendine tatlım

zehra cımm cok gecmıse gıdemedım ama degerın yukselmıs gordummm okudum onuuu :))) yerım sızııııı

uzulme sakın 3 ay kovalarca kanamam oldu dıordu valıde haberı bıle yokmus gebelıgınden ,onemlı olan degerın artsı stres yapma olur mu :)

deprem ıcınde gecmıs olsun cok zor GÖLCÜK depremını yasayan bırı olarak ,atlatmakta zor ama ALLAH koruusn hepınızı ...
ZK_ASK

okeanoss00 canımmm stress yapmaa hamıleyken bıle kursun gıydıırp ne rontgenler cekılıyor mecbur kalınınca ,ufak bı alana yayılmıstır cok fazla etkısı olmamıstr boyle dusunelım ....nasıl saglıkla alıcaksın kucagına bugnlerı hatrlayıp guluceksınnn ,be relaxxxx :)))

Insanlarin asla kafaya takmayacaksin cunku agzi olan konusuyo beyni olan degil... bos bogaz cok. Patavatsizlar hele ki. Bilip bilmeden kimse ahkam kesmesin sende buna asla musaade etme canim. Yasadigimiz her sey imtihan, burda benim basima gelenleri okumussundur illaki... demem o ki ne kadar yoruldum bittim dersen orda yeniden bi yol ciziliyo sana. Sabret insallah sen en guzel sekilde yasayacaksin. Allahim goruyo biliyoya duamdasin her zaman. Sana kim ne derse desin ; Allah bi can yaratirken sana bana sormuyo canim vakti zamani vardir ben takmiyorum sende kendini benim icin strese sokma de.!!! Tatli ve kinayeli bi sekilde ayari ver. Sinir oluyorum ya bi kasik suda bogasim geliyo ne sasmislar anlamiyorum ya..... Allah askina uzme kendini bak lutfen. O bunu dedi oteki sunu soyledi dersek evin yolunu bulamayiz... Allah yardmcmz olsun ya

Yumurtlamayi tespit ettikten sonra sen elinden geleni yapmis oluyosn canim Allahm insallah gayretini cabani bosa cikarmaz hayirli haberler almani burdada mujdelemeni nasip eder insallahhh

Söylediklerinde o kadar haklısın ama bide başarabilsek

Canım Anti tpo değerine bakıldı mı doktorlar başka bi sebep yoksa ilaçlarla tsh ı düşürüp hamile kalınabileceğini söylüyorlar inşaallah hepimize nasip olur

Bat bı takvım 14u bı takvım 13 u gosterıyor ama yumurtlamann bu 6. Gunu canm bata takılmıyrm erkn yum. Oldu gecen ay 16 sıydı bu ay 13u
Nasip canm kısmetse verrm hayırlı haber

Ya canim benim Allah razi olsun guzel dileklerin ve tesellin icin cok cok tesekkur ederim benim adetim 5 gun surer normalde. 3 gun hafif leke. 3 gunde yogun oldu. Bugun 6.gunum ve azalmaya basladi agrimda azaldi :) bitiyo galiba. Ben varya test yapmasaydim normal adet oldum sanip adet bitimi rahim filmine girecektim dusunsene
Neyseki bitiyo insallah... Allah hayirlisini versin

Canım Anti tpo değerine bakıldı mı doktorlar başka bi sebep yoksa ilaçlarla tsh ı düşürüp hamile kalınabileceğini söylüyorlar inşaallah hepimize nasip olur

elımdekı ıstem kagıdında dgerlendıren baska bı doktor antı tpo yapılsın yazmıstı ama endk uzmanı bunu yapamıyoruz dedı laboratuardan dolayı sanırım ...usg de skntı cıkmayınca sey dedı bazen bı ıltıhaplanma bıle sebep olabılıyor dedı ...ıns ole bısedırrrr arkadasım yaaa ole strese grmıstım kıııı

Bat bı takvım 14u bı takvım 13 u gosterıyor ama yumurtlamann bu 6. Gunu canm bata takılmıyrm erkn yum. Oldu gecen ay 16 sıydı bu ay 13u
Nasip canm kısmetse verrm hayırlı haber

14 gun say o zaman 8 gunun kalmis.. hadi bakalim takvime aldirma sen vucudunu taniyosn artk iyice

İnşaallah canım benim

ZK_ASK canım nasılsin? Kaç gündür uzak kalmaya çalışıyorum ama dönüp durup burada buluyorum kendimi. Değerin artmış Çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur. Deprem için geçmiş olsun. Rabbim can kaybı vermesin. İmtihan hepsi. Geçeriz inşallah. Sağlıklı güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…