sağlık olsun arkadaşım iyice ilerleyip düşse çok daha fazla canın yanıyor ve üzülüyorsunkızlar adetime 7 gün var carsamba kan verdim hcg0.720 cıkmıştı şimdi tekrar düşmüş 0.1 e.bu ay da hayaller suya düştü.
Allah hayırlısını versin canım. İnşallah tez zamanda yeniden nasip olur sağlıkla.Hayırlı cumalar hanımlar
benim düşük kanaması sonrasında kanama kesildi sanırım cok sevindim 1 hafta sürdü
artık önümüzrdeki maçlara bakacağız
Canım belki iğneden dolayı kalmıştı o değer. Daha çok var umudunu kaybetme. İnşallah pozitif görürsün dua ilekızlar adetime 7 gün var carsamba kan verdim hcg0.720 cıkmıştı şimdi tekrar düşmüş 0.1 e.bu ay da hayaller suya düştü.
Hayırlı Cumalar olsun canım kolay gelsin hepiniz dualarımdasınızHayırlı cumalar kızlarNisaberatim sher33 @okeanoss00 @fatmasecret19 yanne @Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
Gunaydın canısı amin inşallahHayırlı cumalar kızlarNisaberatim sher33 @okeanoss00 @fatmasecret19 yanne @Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
Oyşşş etmmmı hepinize ettım Rabbımız kabul buyursunSen bize et biz sana o zaman kuzugünaydın bu arada
Aşkkk ya @Zehra ungrmsOnu yapıyorm canm sürekli çamaşırım değiştiriyorm ayrıca pamklu kumaştan bezlr yaptm kendime daha sağlıklı diye onlardan koyuluyorm camasrirn içine doktor günlüğü yasaklamıştı da
allah razı olsun arkadaşım aminŞu hayırlı Cuma gününün hürmetine,
bebek isteyen arkadaşlarıma tez zamanda bebek,
evlerimize huzur,bereket,
benim gibi bebek bekleyenlere de hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip et Allahım
amin....Şu hayırlı Cuma gününün hürmetine,
Benim de öyleydi canım daha yeni tamamı hafiften ağrımaya başladı göğüslerin.. Yalnız az önce lh testi yaptım o bile kalbim kadar beyaz ve temiz çıktı yaaAşkkk ya @Zehra ungrmsYaKaMoZz-z
Belirtikere takılmyrmda bnm o sol kasıktakı agrıdan eser yok bugun hiç agrımıyr
Ve normalde olan gogus agrım azalmaya başladı hanı bebiş oşmasada reglıye kadar agryrdu ya oda yok sadece kenarlar agryr
Cok tuhaf
AMİN canım hepimize inşallahŞu hayırlı Cuma gününün hürmetine,
akşam 6den önce yap canım yumurtlama yakın o zamankızlar ovu testini evde unutmuşum akşam yapsam olur mu.sabah aceleyle unutmuşum ya bi de beyaz süt gibi akıntım olmaya başladı neyin nesi ki bu
Allah sabır dayanma gücü versin canım, bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Amin hepimiz inşallah tek dileğim bu.Allah sabır dayanma gücü versin canım, bir sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
Selam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?