geçmiş olsun ..allah bir sonrakinde hayırlısını nasip etsin inşallahSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Amin sagol canım.geçmiş olsun ..allah bir sonrakinde hayırlısını nasip etsin inşallah
Gecmis olsun canım sanada Allah bir daha yasatmasin. Nasıl bir sevinçle neye döndü durum şimdi hayırlısı Allah'tan . Tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim.canım bende ekim annesi olacak iken 10 gün içinde mutluluğum bitti 5+6 haftalık iken geçtiğimiz cumartesi düşük yaşadım.
öncelikle geçmiş olsun üzüntünü en derinden paylaşıyorum. merak etme güzel haberlerimiz gecikmeyecek inşallah rabbim hayırlısını böyle uygun görmüş demek
Allah yardımcın olsun canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk hamileliğim öyleydi geç döllenme diye diye 11. Haftaya kadar gelmiştik kaç farklı doktora gitmiştim bir bilsen. Sokaklarda her dönüşte ağlama krizine giriyordum. En son doktor kürtaj dediği gün kanamam başladı kürtaja aldılar. Uzun süre üstümden atamadım. Şimdi o günlere döndüm yazını okurken. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acını yaşayacaksın biliyorum öyle de olmalı geçti demekle geçmiyor. İlk gebeliklerin yüzde yetmişinde oluyor demişti bana da doktor. Şöyle düşün için bir nebze olsun rahatlar böyle olmayıp da sağlık siz bir gebelik de olabilirdi bir ömür çocuğunun ayrı sizin ayrı imtihanınız olabilirdi. İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur hamilelik. Şöyle birşey de var rahim hamilelikle tanıştı ve artık herşey daha kolay olacak inşallah. Rabbim sana da eşine de huzur versin sağlıkla yeniden hamilelik nasip etsinSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Kan ver kan kesin sonuc. Herk es te cikmayabiliyor idrarda10 şubat ta vuruldum walla işte biliyorsun bekliyorum hala kan testi vermedim ağrım çok oldum olacağım diye bekliyorum en son 18. Gün evde test yaptım negatif çıktı doktor çıkması gerekiyordu olsaydı dedi kaldım öyle
akşam 6den önce yap canım yumurtlama yakın o zaman
Rabbim dayanma gücü versin canım . ALLAHIMHayırlıı sağlıklı hamilelik nasip etsin tez zamandaSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Aşkkk yaZK_ASK @YaKaMoZz-z
Belirtikere takılmyrmda bnm o sol kasıktakı agrıdan eser yok bugun hiç agrımıyr
Ve normalde olan gogus agrım azalmaya başladı hanı bebiş oşmasada reglıye kadar agryrdu ya oda yok sadece kenarlar agryr
Cok tuhaf
kızlar adetime 7 gün var carsamba kan verdim hcg0.720 cıkmıştı şimdi tekrar düşmüş 0.1 e.bu ay da hayaller suya düştü.
Masallah canim. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Ben sinavimi hep baska konularda verdim agustosta basladim bebek istemeye. Cok sukur rahim filmi cektrmeden kaldm. Allah razi olsun senden :)
Ne durumdasin canim?18. Gün yaptım canım iğneden sonra. Olsun her güm yaşamıyorsun ama bu hayatının olağan dışı mucizesi olacak inşallah
Neselim cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun, amin :)Canım benim, hayırlı olsun. Yeni gördüm mesajlarını çok sevindim hamileliğine :) Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim sabır versin canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize çok üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki diyip tevekkül etme vakti hamdolsun sağlığın yerinde Rabbim in izniyle bidaha olacak inşaallahSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Dua ediyorum canm hep .. umarm Allahım herkesin gönlünde ne varsa onu nasip eder.. hep dualarmda olacaksın.Hayırlı cumalar kızlar @Nisaberatimsher33 @okeanoss00 @fatmasecret19 @yanne B Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
Aynı bndede çok ya koku yok mantar olsa koku olurdu demi?? İdrarda enfeksiyon var işte benm onada ilaç vermedi doktor.yüksek ihtimal canım enfeksiyon olunca akıntı çok oluyor ama hamilelikte normaldede çok oluyomuş benimde çok var akıntım
Valla bnde tek gecerm :)) ama koyamamıştır arkadaş çok yandı demişti çıkarmıştı bn şuanda mantar olmaya başladım yakoysam ne olur ki yarm saatcik?? Sonuçta doğal brsey hem ileri koymazsam bebeğe ancK kokusu gider
Sn iyi olsa canm inslh olur birgün. Allahım yardımcın olsun snada nasip etsn tez zamndakızlar adetime 7 gün var carsamba kan verdim hcg0.720 cıkmıştı şimdi tekrar düşmüş 0.1 e.bu ay da hayaller suya düştü.
Stres yapmiyorsun bi ay daha iyisin ya belkide ondan canm . Yada bu kez tam tersi regl olmayacak o yüzden ağrı yok :)Aşkkk yaZK_ASK @YaKaMoZz-z
Belirtikere takılmyrmda bnm o sol kasıktakı agrıdan eser yok bugun hiç agrımıyr
Ve normalde olan gogus agrım azalmaya başladı hanı bebiş oşmasada reglıye kadar agryrdu ya oda yok sadece kenarlar agryr
Cok tuhaf
Baktmda canm sarımsak koyun karbonatlı su ile yıkayın faln yazıyor brde vol su icecekmisin ama bn icemiyorumBen olursam naparim diye dusunmeye basladim bilenetten arastir canim vardir bi cozumu mutlaka
Guzl düşün canm guzl olur inslh :)Benim de öyleydi canım daha yeni tamamı hafiften ağrımaya başladı göğüslerin.. Yalnız az önce lh testi yaptım o bile kalbim kadar beyaz ve temiz çıktı yaayine gebelik yok bende sanırım içimdeki ses öyle demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?