2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

geçmiş olsun ..allah bir sonrakinde hayırlısını nasip etsin inşallah

Gecmis olsun canım sanada Allah bir daha yasatmasin. Nasıl bir sevinçle neye döndü durum şimdi hayırlısı Allah'tan . Tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim.

Allah yardımcın olsun canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk hamileliğim öyleydi geç döllenme diye diye 11. Haftaya kadar gelmiştik kaç farklı doktora gitmiştim bir bilsen. Sokaklarda her dönüşte ağlama krizine giriyordum. En son doktor kürtaj dediği gün kanamam başladı kürtaja aldılar. Uzun süre üstümden atamadım. Şimdi o günlere döndüm yazını okurken. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acını yaşayacaksın biliyorum öyle de olmalı geçti demekle geçmiyor. İlk gebeliklerin yüzde yetmişinde oluyor demişti bana da doktor. Şöyle düşün için bir nebze olsun rahatlar böyle olmayıp da sağlık siz bir gebelik de olabilirdi bir ömür çocuğunun ayrı sizin ayrı imtihanınız olabilirdi. İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur hamilelik. Şöyle birşey de var rahim hamilelikle tanıştı ve artık herşey daha kolay olacak inşallah. Rabbim sana da eşine de huzur versin sağlıkla yeniden hamilelik nasip etsin

Kan ver kan kesin sonuc. Herk es te cikmayabiliyor idrarda

Rabbim dayanma gücü versin canım . ALLAHIMHayırlıı sağlıklı hamilelik nasip etsin tez zamanda

Benim koltuk altimdan gogsumun yanlarindan agriyodu gogus agrim ilk kez bu ay farkliydi canim. Kendini fazla dinleme henuz cok erken canim. Adete bir 4 5 gun kala baslamisti kasik agrin var mi suan

kızlar adetime 7 gün var carsamba kan verdim hcg0.720 cıkmıştı şimdi tekrar düşmüş 0.1 e.bu ay da hayaller suya düştü.

Ya suan dollenme olduysa bile en fazla bir hafta olmustur catlatma ignesi kanda once sifirlaniyo sonra gebelik varsa yukseliyo. Sabret biraz. Neden yaptn bu kadar stres

Masallah canim. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Ben sinavimi hep baska konularda verdim agustosta basladim bebek istemeye. Cok sukur rahim filmi cektrmeden kaldm. Allah razi olsun senden :)

Canım benim, hayırlı olsun. Yeni gördüm mesajlarını çok sevindim hamileliğine :) Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim sabır versin canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize çok üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki diyip tevekkül etme vakti hamdolsun sağlığın yerinde Rabbim in izniyle bidaha olacak inşaallah

Ben olursam naparim diye dusunmeye basladim bile netten arastir canim vardir bi cozumu mutlaka

Stres yapmiyorsun bi ay daha iyisin ya belkide ondan canm . Yada bu kez tam tersi regl olmayacak o yüzden ağrı yok :)

Guzl düşün canm guzl olur inslh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…