Aynı bndede çok ya koku yok mantar olsa koku olurdu demi?? İdrarda enfeksiyon var işte benm onada ilaç vermedi doktor.
Baktmda canm sarımsak koyun karbonatlı su ile yıkayın faln yazıyor brde vol su icecekmisin ama bn icemiyorum
Aynı bndede çok ya koku yok mantar olsa koku olurdu demi?? İdrarda enfeksiyon var işte benm onada ilaç vermedi doktor.
Yaaa gerçekten miSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
Bende öyle düşünüyorum azcik koyaym genede zatn vajinaya koyacm rahime gondermeyecem bu kez . Karbonat da alırım birazdan yanma faln yok canm dedigm gbi çok akıntı var ve koyulasiyo dünden beri o yüzden mantar başlangıcı diye düşünüyorum.Ay demin yazdim senin bildirimini okudum kiz :)) karbonatli su iyi geliyo sarimsagida az bi sure koysan yine yeter ama gebesin bi sorun olmaz dimi ya
Bnde yanma kokma kaşınma yok canm sadece koyulasan br akintm var önce baya siviydi . İdrarda koku ve yanma var hafifff zatn tahlilimdede çıktı hafif enfeksiyon ama doktor bol su içersen geçer ilaca gerk yok dedi çok olmadığından öyle dedi sanırm.evet koku oluyor mantar olunca birde idrarında da koku oluyor ben çok yaşadığım için biliyorum birde hem kaşıntı hemde yanma oluyor ben doktoruma sormuştum ilaç yok ama travazol krem kullanıyorum ben normalde eğer yanma olursa kullanabilir miyim demiştim doktorumda sadece travazol başka ilaç yok demişti canım
Canm su içmekten migdem bulaniyor ama çocuk için gerekliymis yani ne yapacm bilmiyorum bnde senin gbi hc aramam ve cildimde kup kuru şimdide derm dökülüyo..Ben enfeksiyon oldum sandm asiri akinti gorunce :) . Ama ona bolll bol su icmek lazim diye biliyorum. Su asla icmeyi sevmem gunlerce icmesem aramam normalde. Simdi mecbur iciyorum sende ic bide arastiralim.bende bakarim
canım bu gün nasılsın sonucun ne çıktı dünBen olursam naparim diye dusunmeye basladim bilenetten arastir canim vardir bi cozumu mutlaka
Bugün öğleye kadar çalışıyormuş doktorum gidemedim ya akşam acile giderim ya yarin bakalımKan ver kan kesin sonuc. Herk es te cikmayabiliyor idrarda
Hala gelen yok canım. Bel ağrısı var adet olacak gibi. Kasıkta aynı. Doktora gidemedim öğleye kadar çalışıyormuş yarin eşim evde daha kolay olacak gitmek en kötü sıra bulamazsam acile kan testi yaptıracağımNe durumdasin canim?
Hala gelen yok canım. Bel ağrısı var adet olacak gibi. Kasıkta aynı. Doktora gidemedim öğleye kadar çalışıyormuş yarin eşim evde daha kolay olacak gitmek en kötü sıra bulamazsam acile kan testi yaptıracağım
Geçmiş olsun ,allah bir daha yaşatmasın inşşSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
canım bu gün nasılsın sonucun ne çıktı dün
hayırlı haberlerini bekliyorum
inşallah hep böyle iyi haberlerini alırız dualarımdasın tez zamanda sağlıkla hızla yükselsin değerin keseni göresin inşallahSagolasin canim cok sukur iyiyim... Dun 58 cikti canim sabah hastaneye gttm dr.uma soyledm. Bidaha verelim dedi
Progesterona bakalim dedi. Oda uzun suruyo saat 3te cikacak sonuc iste. Dış gebelik olabilir diye her ihtimali goz onunde bulundurup ilac vermiyorum bugunde deger guzel cikarsa bir hafta sonra gel keseye bakalim dedi. 1000 - 1500 degerdeyken alttan bakinca goruluyomus. Benimki yetisir mi ki dedm. Bakacagiz dedi. Yazik daha cok dusuk degeri. Hizli artis gosterir mi bilmiyorum...
Sen nasilsin canim benm
Canım benim Allah yardımcımız olsun. Aynı şeyleri yasamisiz nekadar zormuş. Allahım kimseye yasatmasin gzl sağlıklı gebelik nasip etsin . Aynı dediğin gbi sağlıksız olsaydı ve devam etseydi dahada kötüydü . Allah korusun. Şükür tüpler açık rahimde sorun yok esimde sorun yok . Gebe kalabiliyrz şükürler olsunAllah yardımcın olsun canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk hamileliğim öyleydi geç döllenme diye diye 11. Haftaya kadar gelmiştik kaç farklı doktora gitmiştim bir bilsen. Sokaklarda her dönüşte ağlama krizine giriyordum. En son doktor kürtaj dediği gün kanamam başladı kürtaja aldılar. Uzun süre üstümden atamadım. Şimdi o günlere döndüm yazını okurken. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Acını yaşayacaksın biliyorum öyle de olmalı geçti demekle geçmiyor. İlk gebeliklerin yüzde yetmişinde oluyor demişti bana da doktor. Şöyle düşün için bir nebze olsun rahatlar böyle olmayıp da sağlık siz bir gebelik de olabilirdi bir ömür çocuğunun ayrı sizin ayrı imtihanınız olabilirdi. İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur hamilelik. Şöyle birşey de var rahim hamilelikle tanıştı ve artık herşey daha kolay olacak inşallah. Rabbim sana da eşine de huzur versin sağlıkla yeniden hamilelik nasip etsin
Amin canım hepimize İnşallahRabbim dayanma gücü versin canım . ALLAHIMHayırlıı sağlıklı hamilelik nasip etsin tez zamanda
Evet 21 oldu baktım öyle forumlara bu kadar geciken bulamadım. Hissetmiyorum ama hisle olmuyormuş öğrendik. Nasipten ötesi yok. Normal zamanlarda gecikmeye alışkınım ama bu anormal bir durum hayr olur inşallah direk doktora gideyim değil mi ultrason falan olsa gözükmesi lazım yarin 4+5 olacak olsa görünür diye düşünüyorum ama olsa tabiInsallah guzel sonuc cikacak 21.gunundesin bu kadar gecikmez yani gebelik var insallah canim
Çok şükür canım. Bugüne de. Allah kolaylık versinCanım benim Allah yardımcımız olsun. Aynı şeyleri yasamisiz nekadar zormuş. Allahım kimseye yasatmasin gzl sağlıklı gebelik nasip etsin . Aynı dediğin gbi sağlıksız olsaydı ve devam etseydi dahada kötüydü . Allah korusun. Şükür tüpler açık rahimde sorun yok esimde sorun yok . Gebe kalabiliyrz şükürler olsun
İnşallah canım sagolasin hepimize en hayırlısı ni diliyrmRabbim sabır versin canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize çok üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekki diyip tevekkül etme vakti hamdolsun sağlığın yerinde Rabbim in izniyle bidaha olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?