Canım kürtaj olduğumda riskli gebeliklerde yatistaydim. 5 aylık hamile bı kadın vardı öyle bir kanama oluyorduki feci şekilde.ve sivisida gelmiş biraz. Ama bebek maasallah çok iyi sağlıklı.tedavi uyguluyorlar di . Allah ol desin yeterki sen çok teslimiyetçi birisin Allahım sana gzl şeyler yaşatacak sağlıklı bebeğini alacaksın kucagina.strrs yapma. Dinlen yat .Dr .DinleInsallah canim Rabbm ol deynce olmayacak hic bisey yok ... deger artmis ama progestonum cok dusuk cikti simdi dr dan ciktim
Böylesi de ayrı zor canım ya bu kadar sıkıntının sonunda müjdeli haberler alırsın inşallah
Bende bugün tekrar kan vereyim diyorum ortalama ne çıkması lazım canım pazartesi 75.1 di
Aminnnnnn inşallah senin içinde rabbim nasip etsin. En tez sağlıklı hayırlı zamandaallah yardımcınız olsun cnaım, hem sana hem eşine... Zorunlu Kürtajı yaşamış biri olarak inan çok iyi anlıyorum seni.. allah daha ilerleyen süreçlerde daha ciddi kalıcı hasarlardan esirgesin.. Ozaman dr. hep bununla avuttu beni... Ama güçlü ol inan her gebelik kendine özel çünkü her gebelikte yeni bir yumurta ve yeni bir sperm var... İnşallah bundan sonrası için herşey güzel olsun canım...
ZK_ASK bu arada değerin güzel katlanmış
Yok asla kızmam. Sen tecrubelisin çok haklısın. Umudumuz sonsuz rabbim nasip etsin. Bende k.kaleliyim ankaradayim ama evlilikten dolayı..doğru hatırlıyorsun canım kırıkkaledeyim.
7 ay sana çok geliyor ama canım soğukkanlılığımı bağışla gercekten uzun bı zaman degıl. yazdıklarıma kızıyor olabilirsin canım ama artk 3 bucuk yıldır bekleyen bırı olarak daha gercekcı yaklasmaya basladım ben olaylara... allah yardımcın olsun canım senınde ınsallah tez zamanda kavusursun bebegıne
Canım kürtaj olduğumda riskli gebeliklerde yatistaydim. 5 aylık hamile bı kadın vardı öyle bir kanama oluyorduki feci şekilde.ve sivisida gelmiş biraz. Ama bebek maasallah çok iyi sağlıklı.tedavi uyguluyorlar di . Allah ol desin yeterki sen çok teslimiyetçi birisin Allahım sana gzl şeyler yaşatacak sağlıklı bebeğini alacaksın kucagina.strrs yapma. Dinlen yat .Dr .Dinle
İnslh canm ya .. esin tedavi görmüstü bise olmaz inslh bu kez . Kesede bebekte günde 1 mm büyürmüs bnde bu hamileligimde gördm.Canim kese gunde 1-1,5 mm buyuyor pazartesi keseyi olcmedi ama gozukebildigine gore 2-3mm vardir o yuzden carsamba kese yaklasik min.13mm olmali. Allahin izniyle saglikli bi gebelikse yolk sac gozukur insallah.
CANIM YAŞIM GEÇİYOR ONUN İÇİN KORUNMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
300 olması gerekmezmi canım ya pazartesi 75.1 Çarşamba 150 olsa cuma yani bugün 300 olmuyormu eğer sağlıklı gebelikse tabi ne karışık bu işler yaValla yanlis hesaplamadysam 600 veya uzeri . Iki gune iki kat katlaniyosa
Tek umudum o canim insallah hayirli haberlerle gelmek nasip olurİnslh canm ya .. esin tedavi görmüstü bise olmaz inslh bu kez . Kesede bebekte günde 1 mm büyürmüs bnde bu hamileligimde gördm.
300 olması gerekmezmi canım ya pazartesi 75.1 Çarşamba 150 olsa cuma yani bugün 300 olmuyormu eğer sağlıklı gebelikse tabi ne karışık bu işler ya
Canım artçılar devam ediyor mu? İyisiniz değil mi??Valla kafam yernde degil galiba ben uctum... evet 300 ben iki gun fazla gitmisim takvime girip hesapladim dusun. Yemek yedik eve gececegiz arkadaslarla. Kafam bulanik ksura bakma lutfenn
Iki gun once 27.58 bugun 61.21
Progesteron hormonu 0.52 cikti.
5ten yukarda olmasi gerekiyo saglikli bi gebelik olmasi icin dedi.
Haftaya gel cuma bakalim suan ilac veremiyorum dış gebelik suphesiyle dedi
B Biravucmutluluk @fatmasecret19 bilginiz var mi kizlar @Nisaberatim
KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN CANIMSagliginiz onemli ama caniiiim
Cnm etiketle.beni ins hamilesindirGidebilirsem vereceğim yoksa yarin artık. Malum çocuk var istediğim an çıkamıyorum öyle kış günü. Araba da yok otobüslerde git gel çocuk heba oluyor yer veren yok sinir stres ayrı.
Sonradan artma değil ki canm ilk baktrdigi günden beri düzenli artıyor sancı suan bn bel ağrısından ve kaşık ağrısından ölüyorum gebelikte oluyor diye biliyorum. İhtimali bile kötü yanı ne bilim kondurmak istemiyorum o yüzden ya haklisin doktoru dinlemeli çok bildiğimden degl ama bnce dış gebelik değil yani sonradan çatlayan yumirtasidir döllenen küçük br yumurtası vardı o yüzden değer küçük çıktı diye düşünüyorum bn açıkçası .düzenli artan değerde dış gebelik duymadım da hc o yüzden .canım bence doktordan habersiz bisey yapmasın.. en başından beri dış gebelik olabilir düşüncesi vardı bende burda da bahsedince çoğu kişi dış gebelik olsaydı şöyle olurdu yok öyle bişi diye yazdı...
elbette ki gönül arkadaşımız için normal gebelik olmasını diliyor ama. o kadar kanamaya sancıya ve değerin sonradan artmasına benim aklıma tek bişi getrdi o da dış gebelik. ablam yaşadı aynı şeyi ondan biliyorum.
şu aşamada doktor kontrolü dışında bir şey yapmasını çok sağlıklı bulmuyorum canım ben
Yok enfeksiyon vs yok benim suan zaten leke geliyo hic bisey yapamam canim. Progesteron dusuklugu gebelikte cok mu zararli canim bilgin var mi sen mi ebeydin biri ebeydi burda. Galiba sendinZK_ASK cnm sarimsak.felan deneme bence su asamada sen .riskli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?