- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Tam canm yaz bnada bir tane :)Olur canım
Olur canım nıyet abdest oldumu oluyr 3 tane tugba dımı canm
Bence de içme canım dinle doktorunu haftaya mı gireceksin doktorunaNeolur neolmaz kafama gore is yapmak istemiyorum nasipte ne varsa o kuzum
İnslh canm darısı senin başına olsun inslh . Seninde aklından kötü dusunceler geçtiğini tahmin edebiliyorum gene olacakmi diyorsundur şimdi br duysn kalp atışlarıni öyle br rahatliyorsun ki bugüne şükür valla inslh sende duyarsn en yakın zamanda. Kontrolün ne zaman?B Biravucmutluluk canim tum sayfalari okuyamiyorum her zaman dun randevun vardi iyi gecmis Allaha şükür saglikla kucagina aldigin gunude gosterecek rabbim insallah.
Evet cuma gel dedi olasi aksi durum olursa kanama cogalirsa gel dedi eger sorun olmazsa cuma gel dedi isteBence de içme canım dinle doktorunu haftaya mı gireceksin doktoruna
Böylesi de ayrı zor canım ya bu kadar sıkıntının sonunda müjdeli haberler alırsın inşallahEvet cuma gel dedi olasi aksi durum olursa kanama cogalirsa gel dedi eger sorun olmazsa cuma gel dedi iste
Hayirlisi kuzum
Ayy insallah canim engelleyemiyorum kendimi kotu dusunmemeyi basaramiyorum naptimsa olmuyo cok tedirginim cok sıkılıyorum rabbim hepimize iç ferahligi versin. Randevum 5+6da carsamba günü. Aslinda dr iki hafta sonra gel dedi ama ucretsiz kontrol hakki 10 gun oldugundan carsamba gidicem. Kalp atisi erken oldugundan duyulmasa bile kesenin buyumesi yolk sac ve embriyo olusumundan belli olur her sey.İnslh canm darısı senin başına olsun inslh . Seninde aklından kötü dusunceler geçtiğini tahmin edebiliyorum gene olacakmi diyorsundur şimdi br duysn kalp atışlarıni öyle br rahatliyorsun ki bugüne şükür valla inslh sende duyarsn en yakın zamanda. Kontrolün ne zaman?
Yani en azından ücretsiz git bak yani kafan rahat olur bnde öyle yapmıştım :))) içim rahat olsun diye ama 7+2 idi benm onda duyduk. Yolk saç 10mmden sonra oluşuyor olurmu o zamana 10mmAyy insallah canim engelleyemiyorum kendimi kotu dusunmemeyi basaramiyorum naptimsa olmuyo cok tedirginim cok sıkılıyorum rabbim hepimize iç ferahligi versin. Randevum 5+6da carsamba günü. Aslinda dr iki hafta sonra gel dedi ama ucretsiz kontrol hakki 10 gun oldugundan carsamba gidicem. Kalp atisi erken oldugundan duyulmasa bile kesenin buyumesi yolk sac ve embriyo olusumundan belli olur her sey.
Korunacak misin bu ay canim
Canim kese gunde 1-1,5 mm buyuyor pazartesi keseyi olcmedi ama gozukebildigine gore 2-3mm vardir o yuzden carsamba kese yaklasik min.13mm olmali. Allahin izniyle saglikli bi gebelikse yolk sac gozukur insallah.Yani en azından ücretsiz git bak yani kafan rahat olur bnde öyle yapmıştım :))) içim rahat olsun diye ama 7+2 idi benm onda duyduk. Yolk saç 10mmden sonra oluşuyor olurmu o zamana 10mm
canım hiç bilmiyorum ki benim yıllar önce kist sorunum vardı ameliyat olmuştum bi daha başıma gelmedi hamd olsunCanım benim hamilelikte de vardı bu basit kistler ama geçmemiş kaç ayda geçer acaba
Hiç olumsuz bişey olmayacak Allah'ın izni ile çok zor durumun. Allah yardımcın olsun herşey gzl geçecek göreceksin bak.Amin canim insallah. Icim cok sıkılıyor carsamba randevum oldugu aklima geldikce aglayasim geliyor. 4 defa kayip yasayip 5.de farkli sonuc beklemek... sozun bittigi yer.. cok daralıyorum Allah yardimcimiz olsun.
canım bence doktordan habersiz bisey yapmasın.. en başından beri dış gebelik olabilir düşüncesi vardı bende burda da bahsedince çoğu kişi dış gebelik olsaydı şöyle olurdu yok öyle bişi diye yazdı...Ya niye dış gebelik olsun ki düzenli artıyor değer valla kafam karıştıicsen mi acaba öyle doktor demedn
Allah razı olsun canım sagolasin usutmem inşallah .Dikkat etmeye çalışıyorum Yoğurt yemem bi zamana kadar haklısın.Canım çok geçmiş olsun yenilerde ben de kürtaj geçirdiğim için durumunu çok iyi anlıyorum canım sakın üşütme üşütürsen barsaklarında çok ağrı olur ve ayran ya da yoğurt da sancıyı arttırıyor aklında bulunsun canım
Rabbim beterinden korusun yeterki rabbim ol desin insallah ben de rabbimin ol dedigi kullarindan olurum. Her halimize bin şükür rabbim ruh sagligimizi korusun.Hiç olumsuz bişey olmayacak Allah'ın izni ile çok zor durumun. Allah yardımcın olsun herşey gzl geçecek göreceksin bak.
yanne hayırlı Cuma'lar inan ki ben de iş deyim ve içimden dua ediyorum Allahım Hayırlısıyla bu ay mucizelerimiz olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zaman da .
Haklısın aslında bu kaç ay büyüyor gözümde ama 7 aydır bebek için cabaliyrduk. . Aslında her nasip vaktini bekliyor öyle geliyor. Hayırlısı inşallah sanada geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın. K.kaledemiydin sanki öyle okudum yada yanlış hatirliyrmben çok zor bi düşük yapmıştım daha önce de yazdım burda zaten. doktor da bana 2-3 ay korunun dedi.
etrafımda çoğu kişi düşüğün arkasından kolay gebe kalınır sen korunma dediler ama doktorumun bana dediği şuydu .. kürtaj oldun enfeksiyona sebep olabilir ayrıca rahmin iyileşmeden gebe kalırsan tekrar düşüğe sebep olabilir dedi.
süreci kendi kendime uzatma ihtimalini göze alamadım. sonucta sen korunsanda korunmasanda ALLAH zamanını bekletecekse bekliyorsun mecburen.
Duygusaldan ziyade Sağlıklı düşünmek gerekir diyorum. 1 buçuk yıl oldu ben hala gebe kalamadım. 2 ay beklemek çok büyümüştü gözümde halbuki nezamanlar gelip geçiyormuş.
arkadaşım benden sana tavsiye doktorunu dinle. bırak rahmin biraz rahatlasın...
doğru hatırlıyorsun canım kırıkkaledeyim.Haklısın aslında bu kaç ay büyüyor gözümde ama 7 aydır bebek için cabaliyrduk. . Aslında her nasip vaktini bekliyor öyle geliyor. Hayırlısı inşallah sanada geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın. K.kaledemiydin sanki öyle okudum yada yanlış hatirliyrm
Selam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?