Bende kararsızım korunmak konusunda ama bilmiyormki ne yapacağımı. Çok zor geçti. ... Allahım sanada sağlıklı nasip edecek gzl ilerleyecek. Hiç stres yapma. Kendim gbi sevindim. Çok umutsuzdun hep. Allah'tan umut kesilmez. Hayirlisyla
Canım geçmiş olsun hemen kötü şeyler düşünme adetle beraber gider inşallahCanım benim hamilelikte de vardı bu basit kistler ama geçmemiş kaç ayda geçer acaba
Kaç çıktı canım değerinInsallah canim Rabbm ol deynce olmayacak hic bisey yok ... deger artmis ama progestonum cok dusuk cikti simdi dr dan ciktim
Kaç çıktı canım değerinInsallah canim Rabbm ol deynce olmayacak hic bisey yok ... deger artmis ama progestonum cok dusuk cikti simdi dr dan ciktim
İnş canım biraz sıkıldı açıkçası basit kist dedi ama ne biliyim çikolata kistim büyümemiş ama ona sevindimCanım geçmiş olsun hemen kötü şeyler düşünme adetle beraber gider inşallah
Senin bat ne zaman canım ben oğluma hamile kalmadan önce kistim vardı hamile kalınca bitti gittiİnş canım biraz sıkıldı açıkçası basit kist dedi ama ne biliyim çikolata kistim büyümemiş ama ona sevindim
Kaç çıktı canım değerin
Canım Bat 9 mart da bthcg negatif çıktı canım sende ne kisti vardı basit kist mi bana basit kist dedi deSenin bat ne zaman canım ben oğluma hamile kalmadan önce kistim vardı hamile kalınca bitti gitti
Hiç bilmiyorum ki canım şimdi kendimi sorguluyorum da bende hiç progesterona bakmadılar niye acabaIki gun once 27.58 bugun 61.21
Progesteron hormonu 0.52 cikti.
5ten yukarda olmasi gerekiyo saglikli bi gebelik olmasi icin dedi.
Haftaya gel cuma bakalim suan ilac veremiyorum dış gebelik suphesiyle dedi
B Biravucmutlulukfatmasecret19 bilginiz var mi kizlar Nisaberatim
Bir de kistin kaç cm di bende iki tane biri 1.2 diğeri 3.8Senin bat ne zaman canım ben oğluma hamile kalmadan önce kistim vardı hamile kalınca bitti gitti
Ya niye dış gebelik olsun ki düzenli artıyor değer valla kafam karıştıIki gun once 27.58 bugun 61.21
Progesteron hormonu 0.52 cikti.
5ten yukarda olmasi gerekiyo saglikli bi gebelik olmasi icin dedi.
Haftaya gel cuma bakalim suan ilac veremiyorum dış gebelik suphesiyle dedi
B Biravucmutlulukfatmasecret19 bilginiz var mi kizlar Nisaberatim
Canım daha var bata ya biliyorsun benim 6 gün kala 0.1 diCanım Bat 9 mart da bthcg negatif çıktı canım sende ne kisti vardı basit kist mi bana basit kist dedi de
hiç bilmiyorum tatlım yaBir de kistin kaç cm di bende iki tane biri 1.2 diğeri 3.8
Canım Benimde 6 gün var bakalım ne olacak insan korkuyor ne biliyim canım yaCanım daha var bata ya biliyorsun benim 6 gün kala 0.1 di
O zamanlar pek hatırlamıyorum hiç önemsememiştim doktor da bi tedavi falan vermemişti
Hadi ya ;( kısmet önümüzdeki aya olsn inslh..Bu arada kızlar doktor bthcg istemişti sonuç negatif 0.24 çıkmış
Canım inş da kistler gitmeden gebelik düşünme dediHadi ya ;( kısmet önümüzdeki aya olsn inslh..
Neolur neolmaz kafama gore is yapmak istemiyorum nasipte ne varsa o kuzumYa niye dış gebelik olsun ki düzenli artıyor değer valla kafam karıştıicsen mi acaba öyle doktor demedn
Bak ben en canlı örneğiyim tatlım 6 gün kala 0.1 diCanım Benimde 6 gün var bakalım ne olacak insan korkuyor ne biliyim canım ya
Hiç bilmiyorum ki canım şimdi kendimi sorguluyorum da bende hiç progesterona bakmadılar niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?