2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK Canim doktora gittin mi? Cok fazla sey yazilmis goremedim ben. Hayırlı haberlerle gelmissindir insallah.

Gttm sabah canim progesteron hormonuna bakmak istedi bide hcg.
Sonuca bakti 27den 61e yukselmis artis guzel dedi. Ama progesteron hamilelikte hcg ile beraber artis gostermeli ve 5 ten yukari olmasi lazim dedi. Benimki 0.52 cikmis.. dis gebelik suphesyle ilac veremycem haftaya cuma gel keseye bakalim saglikli ilerliyosa ilac veririm aksi bi durumun olursa hemen gel dedi... boyle gecti gunum. Yine ikilem. Ve moralim 0. Allaha biraktim nasip kismet iste olacak olan her turlu olur netten baktm polikistikte olabiliyomus bu sans iste yapacak bisey yok

Sol kasıgımda yumurtlamadan sonra bı batma ve arada sızlamakı cok şiddetlı
Bugunde adet agrısı gıbı kasık bel agrısı var
Canm daha yumurtlma 7 gun onceydı

Kuzum ben bata bir hafta kala adet sancisi gibi oldu ben usuttum zannettim. Hic gebelige yormamistim ama olabiliyomus bu kadar kotu dusunme
Nasıbımız cnm kıst olursa uzulurm ama napım kı bn gerekn herseyı yapyrm gerısı o guzel Yaradana kalmış
Sende kalbını ferah tut bızım altkattakı gelin dış gebelık yaşamış duzenlı degılmiş artıs bı cooook yukselmiş bı az yukselmiş doktr ordan anlamş yanı fırlıyrmş hcg umarım gonlumuzdekı olur kuzum
Senden bişey istcm bı fatıha okurmusun şuan ama once duanı et sonra oku bu gece yasın toplamıştm duasını yaptımda

Cok mutlu cok guzel haber canim.... Hadi saglikla kucagina alman dikerimle...
Sagol canim insallah bir sikinti olmaz bu rontgen yuzunden de. Doktorum cok rahatlatici konustu. Yalniz kedinin dususu travma oldu bende balkona cikamiyorum yuregim agzimda surekli.

Sagol canim insallah bir sikinti olmaz bu rontgen yuzunden de. Doktorum cok rahatlatici konustu. Yalniz kedinin dususu travma oldu bende balkona cikamiyorum yuregim agzimda surekli.
Bak herşey iyiymş Rabbım kazadan beladan her turlu serden korusun canm

Deger guzel yukselmis kuzum. Dur bakalim progesteron da bu saatten sonra artmaya baslar belki belli mi olur. Umudumuzu kaybetmek yok. Allah'ın izniyle guzel haberler alacagiz haftaya. Ben de travma yaşıyorum resmen hala ara ara elim ayagim titriyor.

Bak herşey iyiymş Rabbım kazadan beladan her turlu serden korusun canm
Cok buyuk kaza atlattik canim. Hayvan 4. Kattan aşağı uçtu verilmis sadakamiz varmis ki yasiyor. Ama ben atlatamadim hala. Su rontgen zaten yakti yuregimi resmen. Doktor zarar vermez dedi de az ferahladim Rabbime emanetiz. Bu arada fatiha okuyup dua ettim canim Allah kabul etsin.

bugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm

ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??

bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....

Hayırlısı olsun canım. Karın ya da koldan vuruluyor ben hep koldan vuruldum. Hakkında hayırlısı. Çatlama problemin yoksa kendi kendine çatlayabilir canım bugün olmasa da yarin artık inşallah hayırlarla gebelik olur

bu ay destek aldıgm halde umudum daha az sankı nedenını bılmıyorum hevesım gtmıs gıbı ...ya da tsh degerım yuksek ondan olmıcak gıbı gelıyor ılacımı ıcıuorum ama duzenlı 2 gundur keske hemen dusse bu aya etkısı olsada hamıle kalabılsem ...

havalar actı bıraz 7 aydır aılemı gormuyorum dogudayım cok ozledım hepsını ((

sırf mıllet dusuk yapmısın gecmıs olsun ,daha ebbıs yokmu ,bebıs hala dsunmuyomusunuz dıye alakasız sorular sorucak dıye ertelıyorum gıtmeyı esıme de dedıgım gıbı hamıle kalıp gıtmek ıstıyorum o dercee ...

övünmek için degıl sakın yanls anlamayın canlarım yazdıgımı yanıı ole skldım kıı bole tepkılerden herkesın agzı kapansın ıstıyorum ...o yuzden hasretle beklıyorummm ...

Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…