ZK_ASK Canim doktora gittin mi? Cok fazla sey yazilmis goremedim ben. Hayırlı haberlerle gelmissindir insallah.
Evet canim pko hem ultrason goruntusunde bolca hemde hormondaSağlıkla bebeğini kucağına al canım yaşın çok genç bi sıkıntı olmaz dilerim.. pko mu var canım
Sol kasıgımda yumurtlamadan sonra bı batma ve arada sızlamakı cok şiddetlıCanım adetin yakın mı evet akıntım vardı ama çok yoğun değildi canım bence bir görün en aZından içindeki şüphe gider şimdi sendeki ağrıyı tam olarak bilemediğim için yorum yapamıyorum canım
Nasıbımız cnm kıst olursa uzulurm ama napım kı bn gerekn herseyı yapyrm gerısı o guzel Yaradana kalmışKuzum ben bata bir hafta kala adet sancisi gibi oldu ben usuttum zannettim. Hic gebelige yormamistim ama olabiliyomus bu kadar kotu dusunme
Canım bende sadece ultrasonda var hormon ve adet normalde yine de korktum bu ay öğrendimEvet canim pko hem ultrason goruntusunde bolca hemde hormonda
Peki ovulasyon kist varsa pozıtfmı oluyr canmOnu bilmiyorum. Bende olmuyordu ama canm kist varken he gerci vardır sanırım ki doktor fitilde vermiş doktor akıntısı olmasa vermezdi yani bence .
Sagol canim insallah bir sikinti olmaz bu rontgen yuzunden de. Doktorum cok rahatlatici konustu. Yalniz kedinin dususu travma oldu bende balkona cikamiyorum yuregim agzimda surekli.Cok mutlu cok guzel haber canim.... Hadi saglikla kucagina alman dikerimle...
Bak herşey iyiymş Rabbım kazadan beladan her turlu serden korusun canmSagol canim insallah bir sikinti olmaz bu rontgen yuzunden de. Doktorum cok rahatlatici konustu. Yalniz kedinin dususu travma oldu bende balkona cikamiyorum yuregim agzimda surekli.
Deger guzel yukselmis kuzum. Dur bakalim progesteron da bu saatten sonra artmaya baslar belki belli mi olur. Umudumuzu kaybetmek yok. Allah'ın izniyle guzel haberler alacagiz haftaya. Ben de travma yaşıyorum resmen hala ara ara elim ayagim titriyor.Gttm sabah canim progesteron hormonuna bakmak istedi bide hcg.
Sonuca bakti 27den 61e yukselmis artis guzel dedi. Ama progesteron hamilelikte hcg ile beraber artis gostermeli ve 5 ten yukari olmasi lazim dedi. Benimki 0.52 cikmis.. dis gebelik suphesyle ilac veremycem haftaya cuma gel keseye bakalim saglikli ilerliyosa ilac veririm aksi bi durumun olursa hemen gel dedi... boyle gecti gunum. Yine ikilem. Ve moralim 0. Allaha biraktim nasip kismet iste olacak olan her turlu olur netten baktm polikistikte olabiliyomus bu sans iste yapacak bisey yok
Cok buyuk kaza atlattik canim. Hayvan 4. Kattan aşağı uçtu verilmis sadakamiz varmis ki yasiyor. Ama ben atlatamadim hala. Su rontgen zaten yakti yuregimi resmen. Doktor zarar vermez dedi de az ferahladim Rabbime emanetiz. Bu arada fatiha okuyup dua ettim canim Allah kabul etsin.Bak herşey iyiymş Rabbım kazadan beladan her turlu serden korusun canm
Kist olursa pozitif oluyor diyorlar .Peki ovulasyon kist varsa pozıtfmı oluyr canm
Hayırlısı olsun canım. Karın ya da koldan vuruluyor ben hep koldan vuruldum. Hakkında hayırlısı. Çatlama problemin yoksa kendi kendine çatlayabilir canım bugün olmasa da yarin artık inşallah hayırlarla gebelik olurbugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm
ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??
bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....
Allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inşallah hepimizin dualarınıTUBA48 B Biravucmutluluk ve diğer kızlaaaaaaaaarrrr
Hepinizden bırsey ıstyrm bıraz once yasınlerın duası yapıldı hadı şimdı duanızı edıp bı fatıhayla amınleyın...
Rabbım gonlunuzden gecenı kabul etsın
Slm kızlar kan verdim sonucum çıkmış biraz yüksekmi sizce pazartesi sabah 75.1 bugün akşam 675.6[/QUOTE
canımmm hayırlı olsunnn,dusuk olmasın yeter kıı yuksek olsun bosver :))ıkız olma ıhtımalı var mı aılede ole canım ?
bu arada bence normal degrın hızlı artıyor bır sure sonra cunku adetın gecınce ozellıkle
Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)TUBA48 B Biravucmutluluk ve diğer kızlaaaaaaaaarrrr
Hepinizden bırsey ıstyrm bıraz once yasınlerın duası yapıldı hadı şimdı duanızı edıp bı fatıhayla amınleyın...
Rabbım gonlunuzden gecenı kabul etsın
İyi canm bence ya yüksek değil yani öyleSlm kızlar kan verdim sonucum çıkmış biraz yüksekmi sizce pazartesi sabah 75.1 bugün akşam 675.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?