2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım zaten ben aşılama ile hamile kalmıştım ya o kullandığım ilaçlardan sonra kist oluşmuştu tıp fakültesinde de basit kist demişlerdi ve bir sürü de test yapıldı bana şimdiye kadar zaten Allah korusun da jinekolojik muayene de farklı yani kötü huylu ya da farklı olsa hemen farkediliyor ona göre de başka ek testler istiyor canım benim çikolata kistimde hemen benden ca125 kanser tarama testi istemişti yine de çok şükür yüksek değildi ama normal aralıktan yüksekti doktor da çikolata kisti biraz arttırır demişti

Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dedi ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.
Cok gecmis olsun Allah'ın izniyle bir dahaki aya gelir bebeğin canim. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar hayirlisi olsun sikma canını.

Ama dış gebelikte sayı duzensz artar normalde Allah Allah inşallah degldr canm bnm
Ama normal gebelik diyebilmek icin progesteronunda en az 5 6 olmasi gerekiyor.o degerden alti gercek bi yumurtlama olmadigini gisteriyor gebelik olmasada.yani dr un dedigi gibi titizlikle takip edilmeli dis gebeliklerde biyere kadar gayet duzenli artiyor ama sonra duruyor ilerlemiyor canim.ins ilerler burda

Geçmiş olsun canm en azından hamile kalabildigini öğrendin ya iyi yönden bakmak gerek kurtaja da gerek kalmamış . Tabi yıkım ve hayallern bitmesi çok kötü Allahım sagliklisini nasip etsn bir an önce

Cok saol cnm, acemeligimi atlattim boylelikle. Hi hi bunda cok sukur beterin beteri var

Cok gecmis olsun Allah'ın izniyle bir dahaki aya gelir bebeğin canim. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar hayirlisi olsun sikma .

Hadi bakalim yeni ay yeni umutlarr

Çikolata kistine soğan kürü yaramiyormu? Çok şükür yüksek değilmiş canm ya çikolata kisti rahimde mi oluyor yoksa yumurtalıkta mi? Asilamni nerde yaptrdin bu arada. Birde çok soru sordum ama normal olmuyormu?

Çikolata kistine soğan kürü yaramiyormu? Çok şükür yüksek değilmiş canm ya çikolata kisti rahimde mi oluyor yoksa yumurtalıkta mi? Asilamni nerde yaptrdin bu arada. Birde çok soru sordum ama normal olmuyormu?
Yok canım çikolata kisti kolay giden bir kist değil gitse bile tekrarlıyor ben tıp fakültesi tüp bebek bölümünde yaptırdım ondan önce kimyasal gebeliğim vardı normal olmuştu ondan sonra 1.5 yıl olmayınca tıp a gittim oradaki doktor da olur kistin çok büyük değil ama ne zaman olur bilemem diyince bizde aşılamaya karar verdik be tutmuştu canım zaten aşılamanın da normal ilişkiden pek farkı Yok canım çikolata kisti gebeliği zorlaştırıyor canım

Nerde bulunduğunu yazmayı unutmuşum canım yumurtalıkta olur ben Zaten rahimde pek kist duymadım genelde yumurtalıklarda olur

Kız sende de mi kist oldu yani bir tane lh testi yap bakalm pozitifse vardır belkiderz.
Yok bugun lh testı yaptım silik bile yok o kadar kı golge gıbı cıktı o kadar sılıktı
Ablann akıntısı varmıydı pekı beyaz sut gıbı krem kıvamında akıntm var

Canım bence sende git doktora bende hamilelik sandım ilk önce ama daha öncede hamilelik geçirdiğim için giderek o batmadan farklı olduğunu anlayınca doktora gittim
Akıntın varmydı canm sende zaten gebelikte bu denlı agrı olmazkı aynı adet agrısı gıbı agrı

Tam anlayabilecegim sekilde anlatmissin coookkk tesekkur ederim canim... ay Allah razi olsun senden ya... 61 olan deger bir hafta sonra kac olmali saglikli
Allah sendende tum arkadaskatdan razi olsun canim, 6 gun sonra 244 olmasi gerekiyor canim icini ferah tut dis gebelikte degerler cok hizli artiyor 2 gunluk artis bir gunde oluoyormus. Sen icini rahat tut zamana birak biraz ilk zaman surec boyle beklemeli sonrasinda ins cok guzel olacak...

Akıntın varmydı canm sende zaten gebelikte bu denlı agrı olmazkı aynı adet agrısı gıbı agrı
Canım adetin yakın mı evet akıntım vardı ama çok yoğun değildi canım bence bir görün en aZından içindeki şüphe gider şimdi sendeki ağrıyı tam olarak bilemediğim için yorum yapamıyorum canım

Nerde bulunduğunu yazmayı unutmuşum canım yumurtalıkta olur ben Zaten rahimde pek kist duymadım genelde yumurtalıklarda olur
Anladm ablacm :) şimdi normal denemeye devam yani inslh olur ya asilamanin ihtimali dusuk normal ilişki kadr anca yani bnm bildiğim umarm olur ya gerk kalmaz birsylere. Maydanoz süt buharı faln demesen . Birde klomn catlatma iğnesi denednzmi hiç??

Yok bugun lh testı yaptım silik bile yok o kadar kı golge gıbı cıktı o kadar sılıktı
Ablann akıntısı varmıydı pekı beyaz sut gıbı krem kıvamında akıntm var
Onu bilmiyorum. Bende olmuyordu ama canm kist varken he gerci vardır sanırım ki doktor fitilde vermiş doktor akıntısı olmasa vermezdi yani bence .

Progesteron 0 onu napcaksam

Kuzum ben bata bir hafta kala adet sancisi gibi oldu ben usuttum zannettim. Hic gebelige yormamistim ama olabiliyomus bu kadar kotu dusunme

Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dedi ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.
Allah hayırlısını versin canım. Gönlüne göre yeniden sağlıkla nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…