2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ınssss cnm benım ,sen gordun mu faydasını pekı ?

doktor pazar dedı ama be yarın da ılıskıye gırecegım orda hazır beklesın askerler :))) pazar gunu 16.gunum cunku ve dun gıttıgımde bıle 18 di boyutu belkı bugun catlar akntımda arttı bakalım...

ne stresler yasıyoruz dımı ANNE olmadan annelık hormonları devreye gırıyor koruyucu kkollayıcı heveslı duygusal ,cok farklı oluyor ınsan ...Allahım aratma hcbırımıze yarabbım

Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...

Kedi nasil oldu kiz yazik

Simdi okudum canim Allah kabul etsin kaderde ne varsa o yasaniyo biliyosn sadece sabir

Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...

Kedi nasil oldu kiz yazik
Kiz kedi yuzunden oldu zaten yine dusecekmis gibime geliyor. Nasil uctu biliyo musun akillara zarar. Neyseki iyi kuzum gözü akiyor darbe almis gececek zamanla cok şükür. Olmemesi mucize kirik cikik yok Allah korudu.

Hayirli olsuuunnn. Bende cumartesi igne vurunmustum gobusten oluyo evet...

Stres yapma yumurtalar gelisiyo yarin sabahtan yaptir sen igneyi. Iliski duzenli olduktan sonra sorun olmaz canimcim. Insallah iki hafta sonra hayirli haberle gelirsin mujdemizi verirsinnnn :))

zehracım sen ne zmn test yaptrcksın bıdaha cnm ,senınde bı kalp ptpıtlarını duysak hep bırlıkte rahatlıcaz ınsss ZK_ASK

Ayy bende sana yazmistm tam. Kalp kalbe tokuştuk :)) doktor haftaya cuma gel dedi canim. Kan vs bisey demedi. Ben dayanamaz meraktan catlar veririm kan :)) hayirlisi insallahhh

Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)
Napiosn fistik duydun mu dunyanin en guzellll sesiniii :) msjlari takip edemedim bugun pek. Simdi gectim dalışa :) iyi misin minnak bapıyoo

Amin canm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…