- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Hayırlısı olsun canım. Karın ya da koldan vuruluyor ben hep koldan vuruldum. Hakkında hayırlısı. Çatlama problemin yoksa kendi kendine çatlayabilir canım bugün olmasa da yarin artık inşallah hayırlarla gebelik olur
Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...Deger guzel yukselmis kuzum. Dur bakalim progesteron da bu saatten sonra artmaya baslar belki belli mi olur. Umudumuzu kaybetmek yok. Allah'ın izniyle guzel haberler alacagiz haftaya. Ben de travma yaşıyorum resmen hala ara ara elim ayagim titriyor.
Canım bende sadece ultrasonda var hormon ve adet normalde yine de korktum bu ay öğrendim
Nasıbımız cnm kıst olursa uzulurm ama napım kı bn gerekn herseyı yapyrm gerısı o guzel Yaradana kalmış
Sende kalbını ferah tut bızım altkattakı gelin dış gebelık yaşamış duzenlı degılmiş artıs bı cooook yukselmiş bı az yukselmiş doktr ordan anlamş yanı fırlıyrmş hcg umarım gonlumuzdekı olur kuzum
Senden bişey istcm bı fatıha okurmusun şuan ama once duanı et sonra oku bu gece yasın toplamıştm duasını yaptımda
Ne bilim canım bir sürü şey duyuyoruz dış gebelik falan hızlı yükselince öyle oluyormuş ya o yüzdenİyi canm bence ya yüksek değil yani öyle
Kiz kedi yuzunden oldu zaten yine dusecekmis gibime geliyor. Nasil uctu biliyo musun akillara zarar. Neyseki iyi kuzum gözü akiyor darbe almis gececek zamanla cok şükür. Olmemesi mucize kirik cikik yok Allah korudu.Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...
Kedi nasil oldu kiz yazik
Canım çatlamsı uzun sürüyo 31günde adet oluyorum 19. Gün çatlıyo aşağı yukarıUltrasonda olanin ne zarari olacak ki onlar gelismemis yumoslar birikmis oyle dusun sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Daha baktirma bence. Ben 2 kez baktirdim biraktim kafa rahat :) Artis da guzel :)Ne bilim canım bir sürü şey duyuyoruz dış gebelik falan hızlı yükselince öyle oluyormuş ya o yüzden
bugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm
ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??
bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....
Yok canım daha baktırmam zaten haftaya ne zaman gideyim canım kese ne zaman görünür kız hep bu soruyu soruyorum sana yakaladığım yerde illa cevap alcam yaniDaha baktirma bence. Ben 2 kez baktirdim biraktim kafa rahat :) Artis da guzel :)
Sağol canım ailede ikiz çok babam ikiz teyzelerim ikiz :)
zehracım sen ne zmn test yaptrcksın bıdaha cnm ,senınde bı kalp ptpıtlarını duysak hep bırlıkte rahatlıcaz ınsssZK_ASK
Napiosn fistik duydun mu dunyanin en guzellll sesiniii :) msjlari takip edemedim bugun pek. Simdi gectim dalışa :) iyi misin minnak bapıyooAy canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)
Amin canm bnmCok buyuk kaza atlattik canim. Hayvan 4. Kattan aşağı uçtu verilmis sadakamiz varmis ki yasiyor. Ama ben atlatamadim hala. Su rontgen zaten yakti yuregimi resmen. Doktor zarar vermez dedi de az ferahladim Rabbime emanetiz. Bu arada fatiha okuyup dua ettim canim Allah kabul etsin.
Hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda canım bi oğlum var çok şükür :)sans yuksek o zaman desene:) hayrlısı olsun olsunda ıkızde guzel bence baska cocuk yoksa cnm basta zordurda sonradan buyuk rahatlık yaaaaa
Canim ben 5+3 te girdum keseyi son regl tarihine göre 6+1 de kalbini duydum :)Yok canım daha baktırmam zaten haftaya ne zaman gideyim canım kese ne zaman görünür kız hep bu soruyu soruyorum sana yakaladığım yerde illa cevap alcam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?