- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Çok geçmiş olsun canmm.. grip mi oluyorsun kiz? Kan şurubu ile ilgili hc bir bilgm yok canm birşey diyemem o yüzden . Bn bugn iyiym canm çok şükürMerhaba canlar nasılsınız
Ben iyi degılımcok halsızım ve üşüyürum
Uyumak ıstyrm uyuyamyrm sanırım hastalanıcam eşim bi kan şurubu almış bugun küçük şişelerde içinde folik asıtte varmş şimdi bn tedrgn oldm bebiş dşnyrm ya sıkıntı olur mu dye eczacı kullansn demiş içsemmi ki
Bu arada sızler nasılsınız bakım B Biravucmutluluk
@okeanoss00YaKaMoZz-z @Zehra ungrms ve diğer kızlar
Doğru söylüyor canm göğsümn ucu iki hamileligimde kabarcık kabarcık oldu özellikle bunda dikkat ettm adet gecikmesi olmadan da vardı ama o yağ dediği şey bnde gecikmeden sonra çıktı iki kere .HAMİLEEEE HATUNLAR BI SUNA BAKIN..
Arkadaşlar bu 3. çocuğum olacak inş ve benim daha adet geçikmeniz olmadan kesin hamileyim diyebileceğiniz bir yöntemi keşfettim. Eğer ki gögüs uçlarında o küçük kabarcıklar belirginleşip ordan küçük yağ parçalarının çıktığını görürseniz hamileyim diyebilirsiniz. Çünkü bir tek gebelik olunca gögüste yağ oluşumu başlıyor damarlar genişliyor ve bu yağ oluşumu nedeniyle az da olsa bu noktalardan dışarıya yağ çıkıyor. Meraklılarına duyurulur :))))9
Bİ DENEYIP HABER VERRMSNZZZZ
Bılmyrm canm hanı atesın var gıbıde usume tutar ya oyleym sanrm grıp olcm cnmÇok geçmiş olsun canmm.. grip mi oluyorsun kiz? Kan şurubu ile ilgili hc bir bilgm yok canm birşey diyemem o yüzden . Bn bugn iyiym canm çok şükür
Demekki gercekmiş cok kesın konuşmş bizim hamişlere bı denetım dıdımm balımDoğru söylüyor canm göğsümn ucu iki hamileligimde kabarcık kabarcık oldu özellikle bunda dikkat ettm adet gecikmesi olmadan da vardı ama o yağ dediği şey bnde gecikmeden sonra çıktı iki kere .
Dikkat et canm . Ot faln iceym deme adetine az kaldı .Bılmyrm canm hanı atesın var gıbıde usume tutar ya oyleym sanrm grıp olcm cnm
Her insanın vücudu br olmaz tabi bn esmere yakın bir tende olduğum için de böyle olabilir ki bnm göğüs lerm şişmedi ucu sisti ve simsiyah oldu halka gbi bu hamileligimde daha farklı 3üde birbirini tutmuyor anlayacan o göğüs başı kabartisi hariç hepsi br ayroDemekki gercekmiş cok kesın konuşmş bizim hamişlere bı denetım dıdımm balım
Yok içmm zaten canısıDikkat et canm . Ot faln iceym deme adetine az kaldı .
Her insanın vücudu br olmaz tabi bn esmere yakın bir tende olduğum için de böyle olabilir ki bnm göğüs lerm şişmedi ucu sisti ve simsiyah oldu halka gbi bu hamileligimde daha farklı 3üde birbirini tutmuyor anlayacan o göğüs başı kabartisi hariç hepsi br ayro
En iyisi bebeğim yoksa ay bitmek bilmez . Br türlü o regl gelmezYok içmm zaten canısı
Ben bu ay belırtı aramyrm aha kasığım aha suram falan dıye ama mesela konuşurkn falan aklımda yokken kasıgım belim falan bı tıhaf oluyr onları not alıyrm hep ama
Sunuda anladım bn kendımde belırtı arayınca cıkaryrmşm şimdi aradığımı degıl hissetgımı not alıyrm takvıme
Canım aşılama zaten o dediğin klomen ya da çatlatma iğnesinden daha iyi Zaten aşılama ilr tutmuştu klomen bende görme bozukluğu yaptı çatlatma iğnesini de aşılama da kullanıyorsun Zaten ben bugün verdiğin kan testinin sonucunu da gösterdim doktora betahcg negatif ve enfeksiyon var dddi bir de antibiyotik ve fitil verdiAnladm ablacm :) şimdi normal denemeye devam yani inslh olur ya asilamanin ihtimali dusuk normal ilişki kadr anca yani bnm bildiğim umarm olur ya gerk kalmaz birsylere. Maydanoz süt buharı faln demesen . Birde klomn catlatma iğnesi denednzmi hiç??
Genelde o dur ama bak arkadaşlar bılır bnm her ay yum. Donmnde adete kadar bi göğüs agrım oluyordukı ucları sankı dusecek gıbıydı hep ve piskolojık degıl gercektı bu ayda tam tersı goguslerım dokununca yandan ağryrBende belirti ariyor bulamiyorum diyordum ya, gogus ucu hassasiyeti vardi dokundundugumda cok aciyodu. Simdi gecti anca simdi farkina vardim :)) gogus ucu hasasiyeti en belirgin belirti dimi?
Canım ben doktora gittim douglasta sıvı artması var dddi bende bunu internetten baya araştırdım Allah korusun yumurtalık kanserine varana kadar yaZıyor en ufak şeyden en kötüye kadar zaten bir daha internetten araştırma yapmayacağım doktora sordum vana enfeksiyondan olmuştur dedi fitil ve antibiyotik verdi adetin 5. Günü gel dedi canım eğer senin de devam ediyorsa bence bir git görün derimSol kasıgımda yumurtlamadan sonra bı batma ve arada sızlamakı cok şiddetlı
Bugunde adet agrısı gıbı kasık bel agrısı var
Canm daha yumurtlma 7 gun onceydı
Yok canım ovulasyon testim sonuçta basit kist se zaten basit kistte çatlamayan yumurta olduğu için pozitif çıkarKist olursa pozitif oluyor diyorlar .fatmasecret19 eğer varsa ovulasyon testi br baksana pozitif çıkacak mı??
Dun gece uykudan uyandıran kasık agrısı oldu kalktım dırek bacaklara kadar vurdu hanı adet dokulunce bı agrır ya oyle 1 dakıka surfu resmn cok canm yandı bunu gebeliğe baglamyrm canm zaten o yuzdn bnde gdcm normal glmyrCanım ben doktora gittim douglasta sıvı artması var dddi bende bunu internetten baya araştırdım Allah korusun yumurtalık kanserine varana kadar yaZıyor en ufak şeyden en kötüye kadar zaten bir daha internetten araştırma yapmayacağım doktora sordum vana enfeksiyondan olmuştur dedi fitil ve antibiyotik verdi adetin 5. Günü gel dedi canım eğer senin de devam ediyorsa bence bir git görün derim
Maşallah canım gayet iyiSlm kızlar kan verdim sonucum çıkmış biraz yüksekmi sizce pazartesi sabah 75.1 bugün akşam 675.6
Eğer öyleyse bnm yum. Catladı ve bn adetten once doktra gtmştm kistim falan yoktu bnm temzdıYok canım ovulasyon testim sonuçta basit kist se zaten basit kistte çatlamayan yumurta olduğu için pozitif çıkar
Canım bir git belki hamilelikte olabilir ama en aZından başka sıkıntı varsa tedavini olmuş olursunDun gece uykudan uyandıran kasık agrısı oldu kalktım dırek bacaklara kadar vurdu hanı adet dokulunce bı agrır ya oyle 1 dakıka surfu resmn cok canm yandı bunu gebeliğe baglamyrm canm zaten o yuzdn bnde gdcm normal glmyr
Canım benim akıntım sarıya dönmüştü enfeksiyon olduğu belli belki seninki değildirEğer öyleyse bnm yum. Catladı ve bn adetten once doktra gtmştm kistim falan yoktu bnm temzdı
Yum. Da catladı o zaman yuksek muhtemel aklıma gelen ıltahap oluyo agrılardan
Benimde bacaklarıma vurmuştu canım hemen kiste yorma canım yaCanm bılmyrumda
Benm yıne kıst dusuncem geldı dun gece uykunun içinde kasıktan bacaklarıma vuran bi ağrıyla uyandım hanı adet olursunda bacakların cekılır ya oyleydı bu benm aklıma kıstı getrdı hamilelikte böyle agrımı olur
Yok canımCnm ovı. Testın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?