- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ayy ne keyifli oluyor dimiAşşşkkk sen şimdi bana kızcan ama yarın yum.9. Gunu ya test yapmaya başlıyrm cıkmıcanı bıle bıle
Amaaaannn zevkıne yapcam kız bagımlılık yaptı
Acılışımız hayırlı olsun. :))
Canm arastrdgm kadaryla kıstte sut beyaz akıntı olmuyrmş zatn simdilik relaxımDemi ama bakNisaberatim sende kis yok demk ki yoksa pozitif cikardi
İnşallah kesenım fotosyla gl cnm iyi ol tbıBenimde çok ağırıyordu canım özellikle bacaklarımın arkası
Ben iyiyim canım çok şükür salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum
Neyse bklm o zamn sagol cnmBilmiyorum canim ama icin rahat etsin istiyosan bence kullanma gecmis olsun
Test bol ya zevk olsun dıye ama zaten ınankı oyle bı bakoyrm kı o flaşla bı ara gozlerm falan yanıyr evıre cevıre falan ama bu testler saglam kendılıgınden cıkarmyr 3 tanesını denedım hıc cızgı cıkarmadıAyy ne keyifli oluyor dimi
Yap canım yap ama her yaptığına flaşla bak bayağı incele hiç birini atma ama bi köşede dursun
Malesef canim 55 cikti sonuc..ZK_ASK canım inşallah değerin bu akşam 150 olur hatta daha da üzeri olsun inşallah
Neyse bklm o zamn sagol cnm
Şimdi zaten yum. 14. Gunu adet olunuyr ya bı 5 gun daha bklm
Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.
Nisaberatim yanne B Biravucmutluluk okeanoss00 fatmasecret19 sher33 birmucizeistiyorum .
gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Bu gun 8. Gunuydu bıteli adetı bklyrm işte hayırlısı gülümAynen canim bitti mi yumos donem
Çok üzüldüm canım yaa. Ama şuna sevindim rahim filmi düşünüyordun bak hamile kalabiliyorsun ne güzel. İnşallah bu ay rahim hamilelikle tanıştı yeni ayla 9aylık serüvene gireriz hep beraber inşallahMalesef canim 55 cikti sonuc..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.
Nisaberatim yanne B Biravucmutluluk okeanoss00 fatmasecret19 sher33 birmucizeistiyorum .
gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Canim.her zaman yaptirdigin yere mi yaptirdin? Makine farkliligindan deger oyle çıkmış olabilir.Malesef canim 55 cikti sonuc..
Hic bilmiyorum canim ozel hastanede parayi verdinni yapiolar ama...Tam tersi ben doktoru degistirmeyi dusunuyorum. Bende polikistik var zaten hormonun biri zirvede biri 0in altinda. Sadece klomen + igneyi dayayip gonderdi aylarca. Halbuki klomenin yaninda progestan kullanan bi cok insan var hamileligine yardmci olsun diye. Bi folik asit yazdi onuda 4. Aydayim. Bakalim evet zaman gerekiyo dun ben hirsimi attim rahatladim ama kanimi takip edecem birazdan acile gider kan veririm :) progesterona baktirmak istiyorum desem onada bakarlar mi illa dr mu istemesi lazim canim
Sabah bi test yap canim yumurtlama gununden itibaren 9. Gun ise yarin çıkar belki. Ben de cikmisti biliyosun. Belli belirsiz bir sey cikmisti.Bu gun 8. Gunuydu bıteli adetı bklyrm işte hayırlısı gülüm
Ah canim ya... Hayirlisi demekten baska diyecek bisey bulamiyorum.. Uzme kendini uzme canim allahin izniyle daha saglikli bir gebelik bekliyor...Malesef canim 55 cikti sonuc..
Bı denicm canm inan şuan kemıklerım halsizliktn kırılyrm inan kı şüphm olmasa ilaç içerdm bol bol dua et bana canm ama diğer aylar gıbı cok belırtım yok ne bılım hep bel bacak kasıkSabah bi test yap canim yumurtlama gununden itibaren 9. Gun ise yarin çıkar belki. Ben de cikmisti biliyosun. Belli belirsiz bir sey cikmisti.
Bı denicm canm inan şuan kemıklerım halsizliktn kırılyrm inan kı şüphm olmasa ilaç içerdm bol bol dua et bana canm ama diğer aylar gıbı cok belırtım yok ne bılım hep bel bacak kasık
Ah canim ya... Hayirlisi demekten baska diyecek bisey bulamiyorum.. Uzme kendini uzme canim allahin izniyle daha saglikli bir gebelik bekliyor...
Canim.her zaman yaptirdigin yere mi yaptirdin? Makine farkliligindan deger oyle çıkmış olabilir.
Merhaba canm inşallah ama burdakıler tanır benı o yuzdn kımse bekle demıyr huyumu bılırler cok sabırsızım fazladan da testım varya o yuzdn amaç zaman geçsn inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım :))9 çok erken adet günü ya da geçince yapın bence
sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?