2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geçmiş olsun canım kaç cm miş kistin basit kist mi

canım o kadar hatırlamıyorum ki... almanyada yaşıyordum o sırada daha ve çok fena adet sancısıyla gittim hastaneye doktorda kist var dedi lapraskopik olarak ameliyat oldum. çok zaman oldu neredeyse 9 sene
Geçmiş olsun canım inş bir daha olmaz

Ya kızlar gebelikte göğüsler büyüyor dimi...? Ilk zamanlarda hemen büyümeye başlıyor mu? Gebe degilim bu arada göğüsler icin sordum

Geçer umarm bir an önce. Allahım hayırlısıni nasip etsn.

Geçer umarm bir an önce. Allahım hayırlısıni nasip etsn.
Aşşşkkk sen şimdi bana kızcan ama yarın yum.9. Gunu ya test yapmaya başlıyrm cıkmıcanı bıle bıle
Amaaaannn zevkıne yapcam kız bagımlılık yaptı
Acılışımız hayırlı olsun. :))

Ya kızlar gebelikte göğüsler büyüyor dimi...? Ilk zamanlarda hemen büyümeye başlıyor mu? Gebe degilim bu arada göğüsler icin sordum
Oda değişiyor canm bnm hala şişmedi çok bi değişiklik yok . Ama genelde siserms

Aşşşkkk sen şimdi bana kızcan ama yarın yum.9. Gunu ya test yapmaya başlıyrm cıkmıcanı bıle bıle
Amaaaannn zevkıne yapcam kız bagımlılık yaptı
Acılışımız hayırlı olsun. :))
Hahahaaa . Ovulasyon testi bağımlılıkmi yaptı ? Bari ilk idrarla yap canm bide 10.gun başla bnce bir gün daha dur

Aşkım bu denlı agrı olmaz bn yıne umutluyum kırmızıları gorene kadar umut tavanda kotu bışey cıkmasn sen nasılsn
Benimde çok ağırıyordu canım özellikle bacaklarımın arkası
Ben iyiyim canım çok şükür salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum

Bilmiyorum canim ama icin rahat etsin istiyosan bence kullanma gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…