hepımızınn canımmm ıns ıse yarar da sevınırız hep beraber ...gorelım bakalımmm klomenın etkısını ,oturup tum gun aglamayı planlıyorum mutluluktan :)))
dualarda bulusalım cnmmm
Canım benim 21.60 sonra 58.90 sonra da 254.7 çıktı 4 gün sonra kese görürüz derken değer 110 a düştü. Dr erken hafta düşüğü dedi.Hayirlisi olsun bende durumun etkisi sonradan cikiyo suan bisey hissedemiyorum. Allah hayirlisini versin napim. Doktora gitmeyi dusunmuyorum gitsem nolacak ki ne diyecek yani tedaviye devam etsek ilac igne gunu gecmis oluyo . Ben dusuk mu yapmis oldum yoksa yeni mi dustu tekrar mi adet olacagim bunyem iyice sasirdi. Bence bu ay dinleneyim. Cok yoruldum bir haftada. Bedenen ve zihnen ruhen bittim ...
hmm .. ya ben estetik için doktora gitmiştim kontrol etti falan sonra dedi çocuk düşünüyorsan eğer gebelikte ve doğumdan sonra göğüslerde büyüme oluyor ve bazılarında bu kalıcı oluyor dedi. çocuktan sonra hala düşürsen gel demişti de...Oda değişiyor canm bnm hala şişmedi çok bi değişiklik yok . Ama genelde siserms
İnşallah Rabbim sanada bu ay nasip etsin mucizenin canım. Sağlıkla ve hayırlısı ileCanlarım nasılsınız
Yakınlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim eşim belli etmese de oda üzüldü ben öğrendiğimin gecesi baya üzülüp ağlama noktasına geldim ama tuttum kendimi ve o arada kasıklarımda ağrılar sızılar oldu hayaller kurdum o an sanki bebeğim gelmişte anne ben geldim üzülme diyormuş gibi hissettim ah inşaAllah istediğimdenmidir bilmiyorum kaç aydan beridir bu ay kendimi farklı hissediyorum inşaAllah ya Allahım kalbimi görüyor biliyor nasıl istediğimi nasip et gelmiş olsun cennet kokulum amin
İnsan gerçekten hissediyor selifor ben kanda 0.1 görmeme rağmen başka şeyler hissediyordumCanlarım nasılsınız
Yakınlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim eşim belli etmese de oda üzüldü ben öğrendiğimin gecesi baya üzülüp ağlama noktasına geldim ama tuttum kendimi ve o arada kasıklarımda ağrılar sızılar oldu hayaller kurdum o an sanki bebeğim gelmişte anne ben geldim üzülme diyormuş gibi hissettim ah inşaAllah istediğimdenmidir bilmiyorum kaç aydan beridir bu ay kendimi farklı hissediyorum inşaAllah ya Allahım kalbimi görüyor biliyor nasıl istediğimi nasip et gelmiş olsun cennet kokulum amin
Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.
Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk @okeanoss00 @fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum.
gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Canlarım nasılsınız
Günaydın ne kadar pozitifsin ya maşallahGÜNAYDIN FISTIK KIZLAR....
BUGÜN NE GÜZEL GÜNEŞLİ BIR GÜNE UYANDIK... İNŞALLAH HERKES İÇİN GÜZEL VE HAYİRLİ BIR GUN OLUR.
IMKANINIZ VARSA YÜRÜYÜŞ YAPIN BIR ŞEY ENGEL DEĞİLSE SPOR YAPIN. TÜM KÖTÜ ŞEYLERİ UZAKLAŞTIRALIM KENDİMİZDEN YENI UMUTLAR BIZIM OLSUN ...
Himm hc bilmiyorum o konuda gebelk ve emzirme döneminde sisiyor bence sonra eski haline geliyor biraz sarkar tabihmm .. ya ben estetik için doktora gitmiştim kontrol etti falan sonra dedi çocuk düşünüyorsan eğer gebelikte ve doğumdan sonra göğüslerde büyüme oluyor ve bazılarında bu kalıcı oluyor dedi. çocuktan sonra hala düşürsen gel demişti de...
Heeeh işte bu ya azcık umutlu ol boyle balım inşalşah meleğin sennledr canısıCanlarım nasılsınız
Aşkkkkİnsan gerçekten hissediyor selifor ben kanda 0.1 görmeme rağmen başka şeyler hissediyordum
Belki de bebeğin hissettiriyor kendini kim bilebilir ki
Allahım inşallah yüzünü güldürsün hayırlı güzel haberini bu ay almak nasip olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmesin
B Biravucmutluluk senn lafını dınlıcm agır kaldrmaan yapcam ayağmla iteleye iteleye
Gunaydn kızceler bu gun hava super ama bn temızlık yapıcam boyle havada butun evı kaldırıp temızlemeyı sevıyorum
Eşime bagrdm çagrdım k.v. taktım yanına ablasına gonderdım vallahı sabah sabah gıttı sıtresım ooooh olsun
Ev bana kaldııııı
Canm evımm
Günaydın canmmm. Kolay gelsin sna..
Gunaydn kızceler bu gun hava super ama bn temızlık yapıcam boyle havada butun evı kaldırıp temızlemeyı sevıyorum
Eşime bagrdm çagrdım k.v. taktım yanına ablasına gonderdım vallahı sabah sabah gıttı sıtresım ooooh olsun
Ev bana kaldııııı
Canm evımm
Aynen canm dikkatlice yap kız :)B Biravucmutluluk senn lafını dınlıcm agır kaldrmaan yapcam ayağmla iteleye iteleye
Ay sen yapma ya bırak sakın kendını yorma tmm mı su donem keyıf donmlern senn canmGünaydın canmmm. Kolay gelsin sna..bnde temizlik yapmk istiyorm ama kıçımı kaldrsam kolumu kaldramiyom ayy ne tembellestm ya
14.haftya geleydik iyiydi :)Ay sen yapma ya bırak sakın kendını yorma tmm mı su donem keyıf donmlern senn canm
Yılmadan devam bitanem o çizgi oraya gelecek merak etmeAşkkkk
Testım negatıf vallahı sizin kalbınız kadar temız
Bırak siliği golge bıle yok bıraz daha baksam gozume gırcektı
Ama daha erkn canm o yuzden no problem@okeanoss00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?