2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hepımızınn canımmm ıns ıse yarar da sevınırız hep beraber ...gorelım bakalımmm klomenın etkısını ,oturup tum gun aglamayı planlıyorum mutluluktan :)))

dualarda bulusalım cnmmm

Rabbim inşallah bu sefer de bizim yüzümüzü güldürür tüm bekleyenlerle birlikte inşallahhhhh aminnn

kızzzz S selifor benim yeni batı eklememişsin canım yazmıştım galiba göremedin.. rica etsem ekler misin 25 mart bat amaaan baya da varmış heee zaman nasıl geçecekse

Canım benim 21.60 sonra 58.90 sonra da 254.7 çıktı 4 gün sonra kese görürüz derken değer 110 a düştü. Dr erken hafta düşüğü dedi.
Progesteron kes dedi. Kestim ertesi gün kanama başladı. 6-7 gün sürdü. Dr pazartesi çağırdı kanda hormon degerlerim düştümu ona bakacak.
Sanada geçmiş olsun canım

Oda değişiyor canm bnm hala şişmedi çok bi değişiklik yok . Ama genelde siserms
hmm .. ya ben estetik için doktora gitmiştim kontrol etti falan sonra dedi çocuk düşünüyorsan eğer gebelikte ve doğumdan sonra göğüslerde büyüme oluyor ve bazılarında bu kalıcı oluyor dedi. çocuktan sonra hala düşürsen gel demişti de...

İnşallah Rabbim sanada bu ay nasip etsin mucizenin canım. Sağlıkla ve hayırlısı ile

@Zehra ungrms ya kuzummmm şimdi girdim akşam ki mesajları okudum haberini aldım..çok tuhaf bir his düşük yapmak oturup hüngür hüngür ağlayamıyor insan ama normal hayatına da devam edemiyor sessizlik suskunluk oluyor ama içerden bi yerden bir ses duyuruyor kendini hep..
''en azından gebe kalabiliyormuşum'' diye teselli ediyor kendi kendini insan...
doktora gitmeyi ihmal etme canım arkadaşım ve umutlarına sarılmaktan da asla vazgeçme... sende biliyorsun ki ikimizinde sağlıklı gebeliklerimizi burdan duyuracağımız günler uzakta değil. sende artık bir adım öndesin Hamilelik için artık hazırsın demek ki. Rabbım sağlıklı versin inşallah... CANIM ne zaman istersen yazabilirsin her zaman hazırım...

İnsan gerçekten hissediyor selifor ben kanda 0.1 görmeme rağmen başka şeyler hissediyordum
Belki de bebeğin hissettiriyor kendini kim bilebilir ki
Allahım inşallah yüzünü güldürsün hayırlı güzel haberini bu ay almak nasip olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmesin

GÜNAYDIN FISTIK KIZLAR....
BUGÜN NE GÜZEL GÜNEŞLİ BIR GÜNE UYANDIK... İNŞALLAH HERKES İÇİN GÜZEL VE HAYİRLİ BIR GUN OLUR.
IMKANINIZ VARSA YÜRÜYÜŞ YAPIN BIR ŞEY ENGEL DEĞİLSE SPOR YAPIN. TÜM KÖTÜ ŞEYLERİ UZAKLAŞTIRALIM KENDİMİZDEN YENI UMUTLAR BIZIM OLSUN ...

Buda bizim imtihanimiz canim.. uzulme insAllah onumuzdeki ay Rabbim tum istiyenlere nasip eder

Caniimm insAllah bi hissin dogru cikar senin adina inanki coook mutlu olurum
Tahmini kac gunun kaldi? Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun??

Günaydın ne kadar pozitifsin ya maşallah

Himm hc bilmiyorum o konuda gebelk ve emzirme döneminde sisiyor bence sonra eski haline geliyor biraz sarkar tabi

Gunaydn kızceler bu gun hava super ama bn temızlık yapıcam boyle havada butun evı kaldırıp temızlemeyı sevıyorum
Eşime bagrdm çagrdım k.v. taktım yanına ablasına gonderdım vallahı sabah sabah gıttı sıtresım ooooh olsun
Ev bana kaldııııı
Canm evımm

Heeeh işte bu ya azcık umutlu ol boyle balım inşalşah meleğin sennledr canısı

Aşkkkk
Testım negatıf vallahı sizin kalbınız kadar temız
Bırak siliği golge bıle yok bıraz daha baksam gozume gırcektı
Ama daha erkn canm o yuzden no problem@okeanoss00

B Biravucmutluluk senn lafını dınlıcm agır kaldrmaan yapcam ayağmla iteleye iteleye

Günaydın canmmm. Kolay gelsin sna.. bnde temizlik yapmk istiyorm ama kıçımı kaldrsam kolumu kaldramiyom ayy ne tembellestm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…