Canım mesajını Yen'i gördün internetim yoktu umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip olur hepimize Rabbimin bileceği iş herşeyin hayırlısı olsun canım benim inşaallahMalesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.
@Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk @okeanoss00 @fatmasecret19sher33 @birmucizeistiyorum.
gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Adete bir gün kala ovulasyon testi sonucm kızlar yorumlar msnz
Canım inşallah bebek gelmiştir ben yumurtlama testi ile gebelik oğreniliyormu bilmiyorum
Adete bir gün kala ovulasyon testi sonucm kızlar yorumlar msnz
Canım inşallah bebek gelmiştir ben yumurtlama testi ile gebelik oğreniliyormu bilmiyorum
canımmm güneşle güne uyanınca ister istemez musmutlu oluyorum. Hamd olsun ...gözümü açınca da ilk işim burdan sesimi duyurmak oluyor yada ne var ne yok bakıyorum hemencikkk mutlu haberler okuyunca daha da mutlu oluyoruz tabiGünaydın ne kadar pozitifsin ya maşallah
kaldık mı gene minnak memitolaraHimm hc bilmiyorum o konuda gebelk ve emzirme döneminde sisiyor bence sonra eski haline geliyor biraz sarkar tabi
canım adetin gelecek gibi çıkmış test. malesef kopkoyu olması gerekiyordu ama bu herkesten belli olmuyor canım gebelık oncesı ovu testlerıne cok güvenmeyelımAdete bir gün kala ovulasyon testi sonucm kızlar yorumlar msnz
Biliyorum canım Bende çok memnun oldum .öyle miii :) bizim de tayinimiz çıktı buraya canım yazın geldik keskine... bilirsin belki. ankarada daeşimin ailesi var :) memnun oldum
ZK_ASK canım çok çok geçmiş olsun. Allahım inşallah sağlıklı nasip etsin bundan sonraki tüm hamileliklerini ve kucağına almayı nasip etsin.
Değil diye duymuştum çamaşırın temz olduğu sürece.Gecıcdk inşallah kazasız belasz bıtnesı
Ohh bnm işler bitti ama bnde bıttım yanı
Asırı akıntım var ya bu namaza manımı kı acaba
Benmkide ufak canm arasından tren geçerkaldık mı gene minnak memitolara
Canm bu çizgiler niye bu kadr yakın testmi bozuk acepHcg testm
Kişisel bilgiler e girip tahmini doğum tarihi seçiyorsunuz ve biraz aşağıda hangi ayda doğum yapacaksanız onu seçiyorsunuz mesela kasım i seçiyorsunuz en aşağıdan seçenekleri kaydet diyorsun bttiYa kızlar bu hamilelik takvimini nasıl ekliyorsunuz 1 haftadır uğraşıyorum ama yapamadım
yolun düşerse kırıkkaeleye beklerim :)Biliyorum canım Bende çok memnun oldum .
tren iyimiiişşş...Benmkide ufak canm arasından tren geçerboossss veeerrrr
Belkide hc bi zamntren iyimiiişşş...Allah iyiliğini versin canım yaaa... kendimizle ne zaman barışcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?