İnş gelmiştir bu ay canım :)Canlarım nasılsınız
Yakınlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim eşim belli etmese de oda üzüldü ben öğrendiğimin gecesi baya üzülüp ağlama noktasına geldim ama tuttum kendimi ve o arada kasıklarımda ağrılar sızılar oldu hayaller kurdum o an sanki bebeğim gelmişte anne ben geldim üzülme diyormuş gibi hissettim ah inşaAllah istediğimdenmidir bilmiyorum kaç aydan beridir bu ay kendimi farklı hissediyorum inşaAllah ya Allahım kalbimi görüyor biliyor nasıl istediğimi nasip et gelmiş olsun cennet kokulum amin
Erken tatlim erken umudu yitirmek yok kirmizilar gelmedigi surece umit vardir :)Aşkkkk
Testım negatıf vallahı sizin kalbınız kadar temız
Bırak siliği golge bıle yok bıraz daha baksam gozume gırcektı
Ama daha erkn canm o yuzden no problem@okeanoss00
İnşallah canım yarın gebelik testi yap sonucu yaz tamam mı merak ettim.Bu ay 2kez yumurtlama oldu ve bir hafta oldu yumurtlama dönemki geceli inşallah hamileymdr
Az kaldı canısı az14.haftya geleydik iyiydi :)
İniallah canmYılmadan devam bitanem o çizgi oraya gelecek merak etme
Bu kadar erkn adet glmzkı hangı renk hadı inşaşlah blkı yerlşmedrKızlar bata ,9 var dün kasiklarimda feci ağrı vardı bugünde hafif bir kanamamm oldu erkenmii geliyor sizce kırmızılar yoksa yerleşme olabilirmi ?
Canım rahim filmidir cektir aklında kalmasın. Bende çektirecek ikeno ay hamile kaldim düşük oldu Dr gerek yok dedi tüp açık değilse gebe kalamazfin dediİyi pazarlar kızlar. Sanırım güzel havada herkes temizliğe girişmiş. Size birşey danışmak istiyorum. 3kez üst üste olmasa da klomen + çatlatma iğnesi oldum ama netice alamadık. Son ay farklı doktora gittim hsgden bahsetti bu ay olmazsa çekeriz diye. Önceki doktorum 6yıllık doktorumdu maddi sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. O bahsetmemişti bu konudan. Onu da arayıp danışmak istiyorum da sizin deneyimlerinize de ihtiyacım var. Kimine göre yumurta tembelliği kimine göre pkoluyum o konuyu henüz anlamış değilim. Dün adet oldum ve haftaya taşınıyoruz. Film işini düşünmeye başladım bende iltihap problemi var sezaryen le doğum yaptım falan olabilirliği var yani tıkanmanın belirtilerine sebeplerine baktım da son 6ay falan oldu zaten adet miktarında bariz azalma da var. Soruma geleyim artık sizce bu ay işleri sıkıştırıp çekim için kolları sıvasam mi yoksa bu ay da böyle ilaç iğne mi denesek geçen yıl başından beri çocuk istiyoruz ama nasip olmuyorteşekkür ederim şimdiden.
1 ay sonra rahatlayacm tabi Rabbim bilir de olacak olan herzamn olur ama doktorum 14.haftayi atlatrsak rahatlarz diyor annemde hareketlerini hissedersn o zamana için rhatlr diyor. Bakalm hayırlısıAz kaldı canısı az
Allah yeniden sağlıkla gebe kalmayı nasip ettirsin inşallah sana canım. Taşınma faslı var diye tereddütte kaldım ya adet bitince 3 yada 7. Gün yapılması gerekmiş hastaneyi aradım öyle söyledi bugün ikinci günüm adette genelde 5 gün sürüyordu ama kaç zamandır iki gündem sonra damla damla oluyor bilemedim wallaCanım rahim filmidir cektir aklında kalmasın. Bende çektirecek ikeno ay hamile kaldim düşük oldu Dr gerek yok dedi tüp açık değilse gebe kalamazfin dedi
Gecıcdk inşallah kazasız belasz bıtnesı1 ay sonra rahatlayacm tabi Rabbim bilir de olacak olan herzamn olur ama doktorum 14.haftayi atlatrsak rahatlarz diyor annemde hareketlerini hissedersn o zamana için rhatlr diyor. Bakalm hayırlısı
Bilmiyorum ki aşkım ya şuan yok sabah vwrdiBu kadar erkn adet glmzkı hangı renk hadı inşaşlah blkı yerlşmedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?