canım klomen kullandım. klomen tedavisinde 2. ayım... 3 bucuk yıldır bebek ıstıyoruz kuzum tüpler tıkalıymıs ekimde acıldı sözde rahim filmiyle artık her ay ayrı bi umutla bekliyoruzAmin cnm.ilac ne kullandin klomenmi kacinci cnm
Bnm de 3.olcak iste.2 kere kulalndim da kist felan olmadiysa yine klomen verir heralde .bende film de cekindim temiz cikti yok olmuyor valla olmayinca.canım klomen kullandım. klomen tedavisinde 2. ayım... 3 bucuk yıldır bebek ıstıyoruz kuzum tüpler tıkalıymıs ekimde acıldı sözde rahim filmiyle artık her ay ayrı bi umutla bekliyoruz
ne zamandır bekliyosunuz canım eşin test verdi miBnm de 3.olcak iste.2 kere kulalndim da kist felan olmadiysa yine klomen verir heralde .bende film de cekindim temiz cikti yok olmuyor valla olmayinca.
Canim iyiyim şükür yarin sabah dr randevum var stres yapiyorum Allahim hayirli haberlerle gelmek nasip etsin insallah. Sen nasilsin?Nasılsın canım nasıl gidiyor
ah kuzum ya ben silik çizgiler kurbanıydım geçen ay... o yüzden varsa çıkıyor çıkmıyorsa yoktur yada daha erkendir.Kızlar sabah test yapmıştım negatif, şimdi yaptım bi de yine negatif ama sabah ki testi yirmi dk sonra bırakıp çıktım akşam geldiğimde çoook silik telde fotosunu çekince çıkmayacak kadar silik bi çizgi var ama on dk sonrası yanılıtıdır yazıyor sizce olabilir mi
Haklısın canım umut işte..ah kuzum ya ben silik çizgiler kurbanıydım geçen ay... o yüzden varsa çıkıyor çıkmıyorsa yoktur yada daha erkendir.
Aaa oğluş geliyoo demek maasallah canim saglikla gelsin annesine insallah❤Selammm kızlarrrr 2 li tarama sonucumuz temiz çok şükür veee %90 erkek dedi dr bir dahaki kontrolde kesinleşir dedii
İnşallahhh canımmm haberdar et beni etiketle girince görürüm mutlaka herşey güzel olacak inşallahhhAaa oğluş geliyoo demek maasallah canim saglikla gelsin annesine insallah❤
Haklısın canım umut işte..
Ama canım haklısın çünkü akşam yaptığım test kar kadar beyazama şu da var arkadaşımın da sen gibi sonradan çıkan çizgisi oldu o hamileydi ben seni kötü etkilemeyeyim canım benim sitemim kendime beni bulmaz öyle silik görme şanslarının gercek cıkması
Ay nasıl rahatladım anlatamam ya allah razı olsun arkadaşımCanm bndede oluyor basım ağrımaya başlayınca 38i geçmiyor fazlası zarar diyorlar dikkatli ol dün çok kötüydüm bn
Sağol canım benim tedirgin oldum bi anda rahatladım şimdi çok şükür 37.8 i geçmedi benim normal ateş aralığım 37-37.5 üzerine çıktığında ateş başlıyor bendegeçmiş olsun canımm boll bol dinlen vitaminleri ihmal etme kuzum
Sağol canım hepsini yapcamParol icebilirsin cnm .dus al bol su ic
NÖBETTEYİM CANIM işteyim yani sabaha kadar bizim mesai o yüzden yarın baktırcamBen yasadim ama hamile deildim hastalandim.rahim zaten yum sonrasi kalinlasiyor.oyuzden tek basina yeterli bi kriter deil canim.keske kan yaptrsaydin 4 kala cikardi niye yaptrmadinki
adetine ne kadar var canımAma canım haklısın çünkü akşam yaptığım test kar kadar beyaz
Beş gün var canımadetine ne kadar var canım
Hayirlisiyla ins vardir canimNÖBETTEYİM CANIM işteyim yani sabaha kadar bizim mesai o yüzden yarın baktırcam
Bende bugun biraz kotuydum limon iyi geliyo tuzlayip..biliyorum zor ama gececek bu gunler...ilkindede hep gazoz icerdim iyi degil diyolar ama onu icmesem susuzluktan olecek gibiydim.. InsAllah sen cabuk atlatirsinCanim sata gore 6+5 ama doktorumun soyledigine gore bugün tam 6 haftalik oldu
6. Haftaya cok berbat basladim. Kustum tum gün. Ve sabah bulantisi degil tum gun midem bulandi hala bulanıyor. Ayva yedim simdi bir dilim insallah keser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?