- 17 Şubat 2017
- 295
- 527
- 103
- 36
İnslh canm gözün aydın olsun . Rabbim korusunayaklarn yere degmiyor o sesi duyunca Allahım kucağımiza almayı da nasip etsn.:)
Canım anlamadimSen diğer topıkte neler oluyr hiç blmysun bı gorsen taptığımı cook kızarsın bna
Benım ne yaptığımı bı gorsen kızarsın bana dedım bak etıketlım senı o sayfayaCanım anlamadim
Bn ne düşünecegimi bilmeyecek kadr heyecanlandm. Sadece eşimle göz göze geldiğimi hatırlıyorum bulutlardaydm sankiGözlerimden yaşlar süzüldü , kalbim onunkine karıştı da attı resmen çok çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarlarımıza alırız inşallah canım saolasın
Nasılsın canım nasıl gidiyorKuzumm insallah endiseliyim bunu engelleyemiyorum keske basarabilsem biliyorumki her sey olacagina varacak ama gel de kalbine söz geçir..
Ben yasadim ama hamile deildim hastalandim.rahim zaten yum sonrasi kalinlasiyor.oyuzden tek basina yeterli bi kriter deil canim.keske kan yaptrsaydin 4 kala cikardi niye yaptrmadinkikızlar merhaba benim regle daha 4 gün var bugün ultrason baktırdım doktor hamile olabilirsin rahim kalınlaşmış dedi herşey normal onun dışında dedi benim gibi bunu yaşayan var mı aranızda ?sonrasında hamile olduğunu öğrenen acaba?
Cnm ovulasyon test yorumcusu yerim.seniC
Canim saat kacta yaptiysan ( ki sabah 11 sıkışık idrarla en guzel sonuc alirsin yada 17 de) yine ayni saatte yarin bi daha yap daha koyu cikmasi lazim ama guzel gidiyor :)
Canm bndede oluyor basım ağrımaya başlayınca 38i geçmiyor fazlası zarar diyorlar dikkatli ol dün çok kötüydüm bnHamileliğin ilk 3 ayında ateş hiç iyi değildir
Parol icebilirsin cnm .dus al bol su icKızlar canım o kadar sıkıldı ki bugün fena grip oldum boğazım da ağrımaya başladı ateşim 37.8
var canım var... bugün çatlatma iğnesi vurundum işte canım yumurtam 23mm olmuş biraz büyümüşşCnm ovulasyon test yorumcusu yerim.seni)naptin bu ay cnm tedavi felan varmi
benimde 3 ayda 6. doktorSurekli doktor degsitiriom bi halt da oldugu yok .ondan ona ondan ona.stres stres
Amin cnm.ilac ne kullandin klomenmi kacinci cnmvar canım var... bugün çatlatma iğnesi vurundum işte canım yumurtam 23mm olmuş biraz büyümüşşartık nasibizimde varsa olur inşallah artık çoook istiyorum ya RABBİM daha uzun süre beklemek zorunda kalanlara cok sabır versin...
geçmiş olsun canımm boll bol dinlen vitaminleri ihmal etme kuzumKızlar canım o kadar sıkıldı ki bugün fena grip oldum boğazım da ağrımaya başladı ateşim 37.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?