- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Eşimle konuştum cuma gunu gdyrz teste zatn cnmcanımmm bende senın gıbıyım erken yapınca gebelık testını uzulsemde rahatlıyorum hıc olmazsa pasa pasa adetımı beklerım dıyorum hak verıyorum sana bılmek ıstıyosun sonucu ...
negatıflıge gelıncede elbet var hepımızın zamanı onu beklıyoruzzz mutlu olup gulecegımız oh be dıyecegımız gunler gelecek arkadasımmm tam tevekkul ınsss uzme kendını olur mu canım benımNisaberatim
17 aydr olmayn bı ovı. Testylede olmcktı ztn cnm nasıp olmynca hersey hıkayeHay Allah ya neden böyle oldu acaba cok da umutluyduk. Canim esini doktora gotur kesin olarak 3 gunluk cinsel perhiz olmasi gerekiyor ayni gun cikiyor sonuc.
Şükürler olsun valla. İllla fırça yicekler sonra yapacaklar yani.17 aydr olmayn bı ovı. Testylede olmcktı ztn cnm nasıp olmynca hersey hıkaye
Cuma gunu gdyr eşim konuştmda bayagı bagrdm çagrdım bn ona eger kabul etmyrsan gelme dedım bu akşam bnm sınırlrm yıprandı bn hp elalemn bebeklerıne bakıyrm isteklı olarak bı yete gttklerınde bna bırakıyrlar telefonumun galerısınde hp bebek fotoları var yegenlrm kuzenlermın bebeklerı var nıye bnmkı olmasın dedım açtm ağzmı bayagı cuma gunu gdelm beraber dedı B BiravucmutlulukYaKaMoZz-z
Amin canm hadi inşallah buyuk bı sıkıntı yoktrŞükürler olsun valla. İllla fırça yicekler sonra yapacaklar yani.. Hakkinizda hayırlısı olsun
CANLARIM
ben klomene adtımın 6.gunu basladım ılk gun tam sokulmuyorum onuda sayarsam 6 yanı benım 2 yumurtam olusmustu bırı 18 mm dı catlatma ıgnesınden 2 gun once buyuk ıhıtmal 20 de falan catlamıstır ,dıgerı daha kucuk dedı soylemedı de her neyse uzatmıyım .klomene gec basladıgım ıcın mı 2 yumurtam olusmus kızlarrr etkısı var mı mesela 3. gunu baslasaydım daha mı cok olurdu acaba ??
bazı yerler de okudum 3 4 5 yumurtası olusanlar varr kafamı karıstırdı da rezervım mı az yoksaaa
İçini ferah tut yoktr inslh. Artk herşeyin çözümü var . Sonuçları atarsn buraya gelince ..Amin canm hadi inşallah buyuk bı sıkıntı yoktr
canım bende pko ve yumurta tembelliği var ben adetin 5. günü başladım doktorum öyle dedi ve benim 3 yumurtam oluştu ve 16 17 18 mm di sonar çatlatma iğnesi oldum ve tutu benim bildiğim doktorlar 5. günü başlatıyor klomene
Kıyamam sana canım ya rabbim tez zamanda sana evlatlar nasip etsin17 aydr olmayn bı ovı. Testylede olmcktı ztn cnm nasıp olmynca hersey hıkaye
Cuma gunu gdyr eşim konuştmda bayagı bagrdm çagrdım bn ona eger kabul etmyrsan gelme dedım bu akşam bnm sınırlrm yıprandı bn hp elalemn bebeklerıne bakıyrm isteklı olarak bı yete gttklerınde bna bırakıyrlar telefonumun galerısınde hp bebek fotoları var yegenlrm kuzenlermın bebeklerı var nıye bnmkı olmasın dedım açtm ağzmı bayagı cuma gunu gdelm beraber dedı B BiravucmutlulukYaKaMoZz-z
Walla canım ben üç ay kullandım hep tek yumurta oldu normali de bu demişti doktor artık beni avutmak için mi söyledi bilmiyorum Hayırlısı insalah güzel sonuç alırsınCANLARIM
ben klomene adtımın 6.gunu basladım ılk gun tam sokulmuyorum onuda sayarsam 6 yanı benım 2 yumurtam olusmustu bırı 18 mm dı catlatma ıgnesınden 2 gun once buyuk ıhıtmal 20 de falan catlamıstır ,dıgerı daha kucuk dedı soylemedı de her neyse uzatmıyım .klomene gec basladıgım ıcın mı 2 yumurtam olusmus kızlarrr etkısı var mı mesela 3. gunu baslasaydım daha mı cok olurdu acaba ??
bazı yerler de okudum 3 4 5 yumurtası olusanlar varr kafamı karıstırdı da rezervım mı az yoksaaa
ve hamılesınnnnnn ne guzelll yaaaaaa :)))))
bu ay nolur bende boyle guzel haberler alayım ...
ben son gunu baslaldım 2 tane oldu dıgerıde catlamısmıdır acaba ya cok merak ettım sımdı ...
tsh da yuksek bende bıraz ondan umudum kırılıyor ama ılacta kullanıyorum 1 haftadır keske etkı etse hemen yumurtamdan umudum vardı yoksada bakalımm...
bnm sol kasıgım cok agrıyor bu gun ıslak uslak akıntım var sımdı baktm haff uzuyo gıbı ya sasırdmyum. Akıntısınada bnzyr ama yum. Geçtı hiç oluyrmuydu sende adete yakın boyleKıyamam sana canım ya rabbim tez zamanda sana evlatlar nasip etsin
Sevindim eşinin kabul etmesine herşeyin bi çözümü vardır canım inşallah çok basit birşeydir
B Biravucmutlulukbnm sol kasıgım cok agrıyor bu gun ıslak uslak akıntım var sımdı baktm haff uzuyo gıbı ya sasırdmyum. Akıntısınada bnzyr ama yum. Geçtı hiç oluyrmuydu sende adete yakın boyle
Yok canm bnde hic olmadı öyle uzayan br akıntı hamile kaldım ayda olmadı . Kız enfeksiyon yoktr demi?
Sol kasığım cok agryr eee bebek yok yum. Gectı nıye oluyokı adetten once bu kadar olmazYok canm bnde hic olmadı öyle uzayan br akıntı hamile kaldım ayda olmadı . Kız enfeksiyon yoktr demi?
Grsrz bebegm. Takma kafana belkide öyle bir ağrıdır gebelik olmadığına emin olamazsınız adet gelmeden.Sol kasığım cok agryr eee bebek yok yum. Gectı nıye oluyokı adetten once bu kadar olmaz
Bnde cuma gunu kontrole gtcm eşimşe zaten orda bı sorım bklm cnm enteresanlaşyrm bn gıtgıdeoptm senı bn kaçyrm Allaha emanet ol bıtnm grsrz
En guzelini yapmissin canim perhiz yapin iliski olmasin cuma gunune kadar. Urologa gitmeniz gerekiyor uygun fiyata yaparlar zaten.17 aydr olmayn bı ovı. Testylede olmcktı ztn cnm nasıp olmynca hersey hıkaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?