2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

şimdilik yok görünüyor canım, dediğin gibi bir rahim filmi çektirmekte fayda var. Bir de canım iyi bir doktor bulmak çook önemli...

Allahim boyle doktorlara biraz merhamet versin yaa burda hepimiz gorduk bu doktorlardan canim hersey guzel olur insallah rabbime sıgınalim insallah

teşekkür ederim canım inşallah karşılıklı güzel haberler veririz bir kaç aya kadar :)

benimde canım bütün gün devam ediyor ama nette limon koklamak ve yemek iyi geliyor diye okumuştum bugün denedim iyi geldi gerçekten sende dene istersen birde yogurt iyi geliyor mide bulantısına sebep olan toksinleri temizliyormuş

Sağol canım ben de deneyeyim :) Doktorun bebeği ölçtü mü? Benim doğum tarihi 25 ekimdi, 30 ekim oldu doktor öyle söyledi.

kızlar sipariş verdiğim preseed daha gelmedi dün koyuya yakın rek görmüştüm ovu. da bugün de malum bozuk çıktı test . bugün gelecek sanırım preseed acaba yarın kullansam geç mi kalmış olurum

Sağol canım ben de deneyeyim :) Doktorun bebeği ölçtü mü? Benim doğum tarihi 25 ekimdi, 30 ekim oldu doktor öyle söyledi.

canım ben yarın gitcem doktora en son 2 hafta once gittim keseyi görmüştük sadece yarın gidicem inşallah kalp atışlarını duycaz o zaman ölçüm yapar herhalde

kızlar meraba. biz bugün tüp bebek tedavisine başladık. adetimin 2. günü. nasıl bi süreç aşılamya benziyor mu daha mı zr bana yardımcı olur musunuz?
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder inşallah. Aşılamadan uzun bir süreç olarak biliyorum. Ablam da 4 kez atlattı o süreci 2çocuğu var şükür. Rabbim size de nasip etsin. Uzun yorucu bir süreç ama sonunu düşündükçe değiyor. İnşallah ilkinde nasip olur size

canım ben yarın gitcem doktora en son 2 hafta once gittim keseyi görmüştük sadece yarın gidicem inşallah kalp atışlarını duycaz o zaman ölçüm yapar herhalde
Görünür canım kalp atışlarını da duyarsın merak etme :) doktor dönüşü beni de etiketle :)

kızlar meraba. biz bugün tüp bebek tedavisine başladık. adetimin 2. günü. nasıl bi süreç aşılamya benziyor mu daha mı zr bana yardımcı olur musunuz?
canım merhaba, aslında kolay bir süreç, ama doktora git gel yoruluyorsun, ben de iki kez yaptırdım ama tutmadı, stresten uzak durman iyi olur, iğnelerini doktorun dediği zamanlarda vurman gerekli, çok dikkat et zamanlara, onun dışında birşey yok, herşey beynimizde bitiyor, eğer sen rahat olursan rahat geçer. benim ilki kötü geçti stresten, 2.sinde çok rahattım süreci bildiğim için. aslında tüp bebek tedavisinin konuşulduğu konulara bakarsan daha detaylı bilgi bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…