2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

temizlendikten sonra bi dr görün ama canım için raht eder ben bi doktora daha gitcem tek doktorla yetinmicem
hel su sonuclarımı bi alim

Sanırım bu ay benimde öylr olcak. Daha doğrusu bu ay eşim devraldı ben seni dinledim şimdi de sen beni dinliceksin diyor. Artık hergün mü olur, günde 2 defa mı olur bilemiyorum Yandım bennn

ayyy bi ara benim eşim devraldı ben halletcem sen bana bırak demşti
ama olmayınca olmuyo
cogu spontane zaten diğer türlü gülmekten oluyorum ben ilişki sırasında komiğime gidio

Ben napiyim kizlar 13 gündür kanama hali adam hasret kaldi bana tabi bende ona
ayyy canım cok surdu ya ne oldu sana böyle lütfen bi dr git bişey yok derse baska dr git
çok enteresan canım ben anlamıyorum bi bayanlar neler yasıyoruz kimisinin regli gelmez
bak sende kaç gün olmus kanama hali

Adetin ağrısı değildir belki cnm dur üzülme belki hamilelik belirtisidir
Adettir ya annemin ruyalari cikar dun gece gormus adet oldugumu.aksamina kalmadi agrilarim basladi ya yine okmedi yine niye olmadi kafayi yiycem.daha sali gunu kontrolde dr rahimin kalinlasmaya baslamis iyi cok gzuel demisti oysaki yaa

Adettir ya annemin ruyalari cikar dun gece gormus adet oldugumu.aksamina kalmadi agrilarim basladi ya yine okmedi yine niye olmadi kafayi yiycem.daha sali gunu kontrolde dr rahimin kalinlasmaya baslamis iyi cok gzuel demisti oysaki yaa
ya of insan çok üzülüyo dimi canım ya bende öyleyim kız yanımda hamile ben neden kalamıyorum neden olmuyor diyorum

ayyy canım cok surdu ya ne oldu sana böyle lütfen bi dr git bişey yok derse baska dr git
çok enteresan canım ben anlamıyorum bi bayanlar neler yasıyoruz kimisinin regli gelmez
bak sende kaç gün olmus kanama hali
bayramdan sonraya kaldım canim ya acilde sansima erkek denk gelir esimle bunun sorununu yasamak istemiyorum bayramdan sonra kendi doktoruma gidicem aynen bayanlarin isi zor evleneli vucudum dengesi bozuldu yaramadi evlilik

kızlar adetin bi agrısı var bi tık farklı ya bende onu sezince garanti diyorum regl geliyor tanıyoum yani agrılarımı
hamilelik belirtisi diye sanılan bence normal agrı karın agrısı regl olcak gibi ama esas renglin o soğuk pis sancısı değil inanmıom ona ben

temizlendikten sonra bi dr görün ama canım için raht eder ben bi doktora daha gitcem tek doktorla yetinmicem
hel su sonuclarımı bi alim
Bakıcam duruma göre canım ya yarın da bitmezse normal değil yani. Arife günü dua da edicektim birde

ya of insan çok üzülüyo dimi canım ya bende öyleyim kız yanımda hamile ben neden kalamıyorum neden olmuyor diyorum
Ayni bende oyle bugun alisveristen donuyoruz.park cocuk dolu.esime diyorum millet doguruyor...biz neden beceremiyoruz acaba yaa

bayramdan sonraya kaldım canim ya acilde sansima erkek denk gelir esimle bunun sorununu yasamak istemiyorum bayramdan sonra kendi doktoruma gidicem aynen bayanlarin isi zor evleneli vucudum dengesi bozuldu yaramadi evlilik

bende mayıstan beri cocuk düşüncesinden beri anormallesetim düzenli ama anlamıyorum bi az bi çok iki kere 25.günde geldi ya

ayyy bi ara benim eşim devraldı ben halletcem sen bana bırak demşti
ama olmayınca olmuyo
cogu spontane zaten diğer türlü gülmekten oluyorum ben ilişki sırasında komiğime gidio
Ayy kız bazen beni de bi gülme alıyor durduramıyorum kendimi. Sonra motivasyon falan herşeyy gidiyor, bende zaten olmuyor da eşimin motivasyonds gidiyor

acayip sıkıcı bir düğün ya yeni moda oldu solistli düğünler hiç sevmiorum ya ay oyun havası çal işte aç orgu tak ankaralı namık valla havaya giremedim ayol
ay bende hiç sevmem öyle oyun havası dha iyi roman çalsa hemen kalkarım bende

Bakıcam duruma göre canım ya yarın da bitmezse normal değil yani. Arife günü dua da edicektim birde
işte her ay aynı olmuyo normalde benimde azalması gerek ama cok anlamadım noldu

Ayni bende oyle bugun alisveristen donuyoruz.park cocuk dolu.esime diyorum millet doguruyor...biz neden beceremiyoruz acaba yaa

evet ya içim gidio
ikiz falan olsa ne isterim ya üzülüyorum ya şu 3 aydan birinde kalalım ya :/

bende mayıstan beri cocuk düşüncesinden beri anormallesetim düzenli ama anlamıyorum bi az bi çok iki kere 25.günde geldi ya
icimize sperm aka aka oluyor ya da ulasamiyorlar ama düzeni bozmaya yetiyorlar

Ayy kız bazen beni de bi gülme alıyor durduramıyorum kendimi. Sonra motivasyon falan herşeyy gidiyor, bende zaten olmuyor da eşimin motivasyonds gidiyor

bizde motivasyon kaybolmuo daha fena gaza gelioz kahkaha attıkça
napalım eğlenceye vuruooz

ay bende hiç sevmem öyle oyun havası dha iyi roman çalsa hemen kalkarım bende

ay gıcık oldum ben normalde hayatta oturmam
bi bayan almıs miktofonu o sesle ankaranın baglarımı okunur ya klasik oyun havasını ac oynayalım işte
ya da piyanist şantör
valla ben sosyetik düğünleri sevmiom orglu oyun havalarına bayılıom

Başka bi sorun yoksa olur cnm bak ben çok ağrılar çektim senelerce hastanelerde kaldım hastane fobim oldu depresyona girmiştim artk en sonunda amlyt oldm oda çözüm değil bi 6 ay bekleyip olmazsa tedavi görcem yine gene bu günümüze şükür Rabbim ol dicek ve olcak ben inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…