temizlendikten sonra bi dr görün ama canım için raht eder ben bi doktora daha gitcem tek doktorla yetinmicemYa 3. Günü de normakde benim çok gelmez azakır ama bu ay hem çok geldi sanki yeni adet olmuş gibi hemde çok ağrılıydı. İlk gün o kadar ağrımadı. Bişey mi var diye korkuyorum valla. Solumdaki ağrı ve ağırlığı da anlamadım
Sanırım bu ay benimde öylr olcak. Daha doğrusu bu ay eşim devraldıben seni dinledim şimdi de sen beni dinliceksin diyor. Artık hergün mü olur, günde 2 defa mı olur bilemiyorum Yandım bennn
ayyy canım cok surdu ya ne oldu sana böyle lütfen bi dr git bişey yok derse baska dr gitBen napiyim kizlar 13 gündür kanama hali adam hasret kaldi bana tabi bende ona
Adettir ya annemin ruyalari cikar dun gece gormus adet oldugumu.aksamina kalmadi agrilarim basladi ya yine okmedi yine niye olmadi kafayi yiycem.daha sali gunu kontrolde dr rahimin kalinlasmaya baslamis iyi cok gzuel demisti oysaki yaaAdetin ağrısı değildir belki cnm dur üzülme belki hamilelik belirtisidir
ya of insan çok üzülüyo dimi canım ya bende öyleyim kız yanımda hamile ben neden kalamıyorum neden olmuyor diyorumAdettir ya annemin ruyalari cikar dun gece gormus adet oldugumu.aksamina kalmadi agrilarim basladi ya yine okmedi yine niye olmadi kafayi yiycem.daha sali gunu kontrolde dr rahimin kalinlasmaya baslamis iyi cok gzuel demisti oysaki yaa
bayramdan sonraya kaldım canim ya acilde sansima erkek denk gelir esimle bunun sorununu yasamak istemiyorum bayramdan sonra kendi doktoruma gidicem aynen bayanlarin isi zor evleneli vucudum dengesi bozuldu yaramadi evlilikayyy canım cok surdu ya ne oldu sana böyle lütfen bi dr git bişey yok derse baska dr git
çok enteresan canım ben anlamıyorum bi bayanlar neler yasıyoruz kimisinin regli gelmez
bak sende kaç gün olmus kanama hali
Bakıcam duruma göre canım ya yarın da bitmezse normal değil yani. Arife günü dua da edicektim birdetemizlendikten sonra bi dr görün ama canım için raht eder ben bi doktora daha gitcem tek doktorla yetinmicem
hel su sonuclarımı bi alim
Ayni bende oyle bugun alisveristen donuyoruz.park cocuk dolu.esime diyorum millet doguruyor...biz neden beceremiyoruz acaba yaaya of insan çok üzülüyo dimi canım ya bende öyleyim kız yanımda hamile ben neden kalamıyorum neden olmuyor diyorum
bayramdan sonraya kaldım canim ya acilde sansima erkek denk gelir esimle bunun sorununu yasamak istemiyorum bayramdan sonra kendi doktoruma gidicem aynen bayanlarin isi zor evleneli vucudum dengesi bozuldu yaramadi evlilik
Ayy kız bazen beni de bi gülme alıyorayyy bi ara benim eşim devraldı ben halletcem sen bana bırak demşti
ama olmayınca olmuyo
cogu spontane zatendiğer türlü gülmekten oluyorum ben ilişki sırasında komiğime gidio
acayip sıkıcı bir düğün ya yeni moda oldu solistli düğünler hiç sevmiorum ya ay oyun havası çal işte aç orgutak ankaralı namık valla havaya giremedim ayol
işte her ay aynı olmuyo normalde benimde azalması gerek ama cok anlamadım nolduBakıcam duruma göre canım ya yarın da bitmezse normal değil yani. Arife günü dua da edicektim birde
Ayni bende oyle bugun alisveristen donuyoruz.park cocuk dolu.esime diyorum millet doguruyor...biz neden beceremiyoruz acaba yaa
icimize sperm aka aka oluyor ya da ulasamiyorlar ama düzeni bozmaya yetiyorlarbende mayıstan beri cocuk düşüncesinden beri anormallesetim düzenli ama anlamıyorum bi az bi çok iki kere 25.günde geldi ya
Ayy kız bazen beni de bi gülme alıyordurduramıyorum kendimi. Sonra motivasyon falan herşeyy gidiyor, bende zaten olmuyor da eşimin motivasyonds gidiyor
Benimki çıldırırdı vallaBen napiyim kizlar 13 gündür kanama hali adam hasret kaldi bana tabi bende ona
ay bende hiç sevmem öyle oyun havası dha iyi roman çalsa hemen kalkarım bende
Başka bi sorun yoksa olur cnm bak ben çok ağrılar çektim senelerce hastanelerde kaldım hastane fobim oldu depresyona girmiştim artk en sonunda amlyt oldm oda çözüm değil bi 6 ay bekleyip olmazsa tedavi görcem yine gene bu günümüze şükür Rabbim ol dicek ve olcak ben inanmıyorumAdettir ya annemin ruyalari cikar dun gece gormus adet oldugumu.aksamina kalmadi agrilarim basladi ya yine okmedi yine niye olmadi kafayi yiycem.daha sali gunu kontrolde dr rahimin kalinlasmaya baslamis iyi cok gzuel demisti oysaki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?