regliin yakın mıKizlar benim bugunden beri göbegimde sanci oluyor normalde boyle bi belirti yok gebelikte falan ama neyin belirtsi olabilir aklimada gelmiyor yasayaniniz var mi
Bat 15 iste ama gecikmelerim oluyor. Bugunkerde bende degisiklikler var bakalim ne cikcak yine herzamanki gibi baska seylerin belrtsimi gebelik mi.cok merak ediyrmregliin yakın mı
Bat 15 iste ama gecikmelerim oluyor. Bugunkerde bende degisiklikler var bakalim ne cikcak yine herzamanki gibi baska seylerin belrtsimi gebelik mi.cok merak ediyrm
Yok ya kasik deil gobek deligimin etrafina sanci giriyor bi deisik.daha once yasamadim.normalde enfeksiuondan olabilir ama daaha yeni tahlillerim yapildi bisey yoktu birden basladi1 2 gün kalsa regldendir dicektim ama bilemedim kuzucum
e inşallah
Yok ya kasik deil gobek deligimin etrafina sanci giriyor bi deisik.daha once yasamadim.normalde enfeksiuondan olabilir ama daaha yeni tahlillerim yapildi bisey yoktu birden basladi
o yüzden hiç oralı olma sen biz düşündükçe anormal şeyler yaşıyoruzYok ya kasik deil gobek deligimin etrafina sanci giriyor bi deisik.daha once yasamadim.normalde enfeksiuondan olabilir ama daaha yeni tahlillerim yapildi bisey yoktu birden basladi
Afyonun ilcesi. Ekim ayinda 4. Yilimiza gircez insallah canim. Sorma. Yerde degil sorun insanlari tam bir eski kafa. Kadin evde oturur cock bakar cinsindenNerde yaşıyorsun? Monoton hayat sıkar insanı anlıyorum seni.... ben bile koca istanbul'da olmama rağmen bazen daralıyorum psikolojik sanırım
Kaç yıllık/aylık evlisin sen?
Yok ya kasiktan tamamen uzak.adetle gebelikle alakasi yok biliyorum.gobek deligim aciyor cunku.biri cekip gerdiriyormus gibio yüzden hiç oralı olma sen biz düşündükçe anormal şeyler yaşıyoruz
Bende bursadan geldim buraya dusun. Resmen medeniyetten eski kafaya gecis yaptimcanım nerde yasıyosun bende cok buyuk bi şehirde değilim ıspartadayım ama imkanlar var yani istanbul gibi olamaz elbette .. ve ben istanbuldan geldim buraya düşün :)
Ay yobazlik basa bela.genelleme yapmak dogru deil ama bazi yerlerdede cok oluyor.ben bursanin yerlisiyim esimin ailesi erzurumla..allahıııimmm evlendimde nerelere dustum ben diye hergun agladim ilk sene.bursada yasamama ragmen.dedigin gibi yerle alakasi yok cevren geri kafa yobaz oldu mu sana guzelim memleketini bile dar ediyolar.ay neler cektirdiler bana.kac gece sabahladim agladim.en son dayanamayip beddua ettim allah oyle bi dert versinki beni unuttursun size diye.tabi yuzlerine deil arkalarindan.sonra pisman oldum ama kaynimin epilepsi hastaligi cikti nobetleri falan derken onunla ugrasmaktan bana pek enerjileri kalmadi.yoksa gercekten bosanmistik simdiyeAfyonun ilcesi. Ekim ayinda 4. Yilimiza gircez insallah canim. Sorma. Yerde degil sorun insanlari tam bir eski kafa. Kadin evde oturur cock bakar cinsinden
yakınız senle canım afyonuda bilirim sandıklıda mısınAfyonun ilcesi. Ekim ayinda 4. Yilimiza gircez insallah canim. Sorma. Yerde degil sorun insanlari tam bir eski kafa. Kadin evde oturur cock bakar cinsinden
Burası öyle değil ama dediğine benzer kesimde var burda..Bende bursadan geldim buraya dusun. Resmen medeniyetten eski kafaya gecis yaptim
Bende bursadan geldim buraya dusun. Resmen medeniyetten eski kafaya gecis yaptim
Afyonun ilcesi. Ekim ayinda 4. Yilimiza gircez insallah canim. Sorma. Yerde degil sorun insanlari tam bir eski kafa. Kadin evde oturur cock bakar cinsinden
Sorma canim geldim bide hemen hamile kaldim hamilelik psikolojisini alisma psikolojisini ve lohusalik psikolojisini k.validemin yaninda gecirdim bir bucuk sene beraber oturduk falan cok zor gunler gecirdim canim inanAh canım ya Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah...çok zor insanın doğup büyüdüğü yeri terkedip yeni bir hayata alışmaya çalışması...
büyük şehirden giden için daha zor zaten seni anlayabiliyorum... işin kötüsü seni alışık olmadığın bi hayata sürüklemeye çalışmaları... keşke taşınma imkanınız olsa ama oraya gelin gitmişsin anlaşılan
Allah yardımcın olsun ne diyim
kimseye ezdirme kendini..
Canim suan bir gebeligin yok ama bayramdan sonra testi tekrarlatmani oneririm bi ihtimalin olabilir cunkuBanada yardımcı olurmısnuz kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptrdım 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?