2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaa bende de var bu ay bir gariplik benimde soluma hem bişeyler batıor hem bi ağırlık var hala. Bugün adetimin 5. Günü normalde 4 gün sürer. Ama hala bitmedi

Kizlar adet olcakmisim gibi cok siddetli agrim basladi...normalde 1 inde catlamisti yumurtam igneyle catlattigimiz icin biliyrm ve en az 14 gun gecmesi gerekiyor adet icin.erken mi olcam bi gariplik mi oldu anlamadim yaa yine olmadi onu biliyrm artik

Adetin ağrısı değildir belki cnm dur üzülme belki hamilelik belirtisidir

acayip sıkıcı bir düğün ya yeni moda oldu solistli düğünler hiç sevmiorum ya ay oyun havası çal işte aç orgu tak ankaralı namık valla havaya giremedim ayol

napıyossunuz kızlar sıkıldım düğünden az size bakim dedimmm
Canım yaa benim adetim hala bitmedi yarın da dua ettirmicek bu bana anlamadığım garip şeyler oluyor. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık hala var canım. Normalde 4 güne adetim biterdi bugün 5. Gün

alıştım canım ya 4.yıla girdik mayısta zaten :)
kız şimdi düğündeyim ya resmen beni buluyoo eşimin arkadasıyla oturuyoruz hanımıda var yani hanımıyla pek muhabbetimiz yok ama tanıyorum geçen yıl bu ay evlenmişlerdi neyse. oturuyoruz beyler sohbette biz sohbette gözüm karnında var bişey anlıyorum kocası sigara içmişti kokmus rahatsız oldu kız adamda takılırken eşine oo falan oldu megersem 2 aylık hamileymiş ben şok hayırlı olsun falan derken içimden giom resmen beni buluolarya bugün kuaforde kaşımı 4 aylık hamile kız aldı kendi kuaförüm bile değildi ya
e Allahım hadi sıra bize gelsin

Canım yaa benim adetim hala bitmedi yarın da dua ettirmicek bu bana anlamadığım garip şeyler oluyor. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık hala var canım. Normalde 4 güne adetim biterdi bugün 5. Gün

Allah Allah geçen sefer erken bitmişti :/
Bu sefer benim reglim kötü oldu canım çok fazla yogun akıntı ve agrılı sancılı bugün iyiyim gibi ama bi ara yumurtlama agrısı olur ya aynı öyle sancılı geçti bende anlamadım ama boşverdim vücudumun kafayı yediğini düşünmeye başladım ya
Korkma canım kötü bişey değildir, benimde normalde yarın bitmesi gerek ama bu sefer bitcek gibi değil çokkk

Bu yıl kalmazsam çok üzülücem ya

Canım ben bu sefer farklı metod uygulıcam ya yumurtlama günüm 19 benim.

18 19 20 21 22 hergün yapcam diğer günler gün aşırı devam etcem
yok sperm kalitesi düşüyor diyolar gün aşırı denedik olmadı işte bu sefer her gün yapcam ya tutarda biri denk gelirse
sende öyle yap hatta herkes öyle yapsın bol bol deprem

manyaklaşma saatim geldi

Ya 3. Günü de normakde benim çok gelmez azakır ama bu ay hem çok geldi sanki yeni adet olmuş gibi hemde çok ağrılıydı. İlk gün o kadar ağrımadı. Bişey mi var diye korkuyorum valla. Solumdaki ağrı ve ağırlığı da anlamadım

Sanırım bu ay benimde öylr olcak. Daha doğrusu bu ay eşim devraldı ben seni dinledim şimdi de sen beni dinliceksin diyor. Artık hergün mü olur, günde 2 defa mı olur bilemiyorum Yandım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…