Sağol canım tekrarlıcamCanim suan bir gebeligin yok ama bayramdan sonra testi tekrarlatmani oneririm bi ihtimalin olabilir cunku
Yaa bende de var bu ay bir gariplikOooo güzel güzel hadi hayırlısı canım
Ya bende sizin gibiyim benimde sol kasığım batıyo anlık böyle iğne sokuyolar sankiben korkmaya başladım adetimin 3.günü bugün
adet gününde bu neyin nesi inşallah kötü bişey yoktur:-( randevu aldım şimdi en erken 20'sine verdiler
Yaşım geçti deme canımcanım benim üzülme daha 23 yaşındasın olur merak etme ben artk yasımın geçtiğini düşünmeye başlıyorum ekimde 27 olcambi olsun 2.yide hemen yapmak istiyorum Allah verirse 30u geçmek istemiyorum
Artabilir canim sonucun daha erken yaptrmissin cunku..adet gunu bidaha tekrarlaBanada yardımcı olurmısnuz kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptrdım 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne acaba
Bir bursalı dahaBende bursadan geldim buraya dusun. Resmen medeniyetten eski kafaya gecis yaptim
Adetin ağrısı değildir belki cnm dur üzülme belki hamilelik belirtisidirKizlar adet olcakmisim gibi cok siddetli agrim basladi...normalde 1 inde catlamisti yumurtam igneyle catlattigimiz icin biliyrm ve en az 14 gun gecmesi gerekiyor adet icin.erken mi olcam bi gariplik mi oldu anlamadim yaa yine olmadi onu biliyrm artik
Teşekkürler canımCanim suan bir gebeligin yok ama bayramdan sonra testi tekrarlatmani oneririm bi ihtimalin olabilir cunku
Canım yaa benim adetim hala bitmedinapıyossunuz kızlar sıkıldım düğünden az size bakim dedimmm
Kısmyzt sende burdan gelin gittin he :) alışmışsındır inşallah ya bende eşimi balıkesir'den istanbul'a kaçırdım
en büyük nedenimiz iş imkanından dolayıydı çok şükür vesile oldu elhamdulillah...
Allah herşeyden önce ağız tadı versin huzur versin herkese
Yaşım geçti deme canımben öleyim o zaman
Canım yaa benim adetim hala bitmediyarın da dua ettirmicek bu bana anlamadığım garip şeyler oluyor. Sol tarafımdaki ağrı ve ağırlık hala var canım. Normalde 4 güne adetim biterdi bugün 5. Gün
Ya 3. Günü de normakde benim çok gelmez azakır ama bu ay hem çok geldi sanki yeni adet olmuş gibi hemde çok ağrılıydı. İlk gün o kadar ağrımadı. Bişey mi var diye korkuyorum valla. Solumdaki ağrı ve ağırlığı da anlamadımAllah Allah geçen sefer erken bitmişti :/
Bu sefer benim reglim kötü oldu canım çok fazla yogun akıntı ve agrılı sancılı bugün iyiyim gibi ama bi ara yumurtlama agrısı olur ya aynı öyle sancılı geçti bende anlamadım ama boşverdim vücudumun kafayı yediğini düşünmeye başladım ya
Korkma canım kötü bişey değildir, benimde normalde yarın bitmesi gerek ama bu sefer bitcek gibi değil çokkk
Sanırım bu ay benimde öylr olcak. Daha doğrusu bu ay eşim devraldıCanım ben bu sefer farklı metod uygulıcam ya yumurtlama günüm 19 benim.
18 19 20 21 22 hergün yapcamdiğer günler gün aşırı devam etcem
yok sperm kalitesi düşüyor diyolar gün aşırı denedik olmadı işte bu sefer her gün yapcam ya tutarda biri denk gelirse
sende öyle yap hatta herkes öyle yapsın bol bol deprem
manyaklaşma saatim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?