kapanış yaptım ben oraya
artık yazmayalım oraya aynı seyi bazen bi oraya bi buraya yazıodum yoruluomm gari
Aynen ben de kim nerde ne yazıyo diye bakamıyorum en azından sadece 1 topicte olalım
astım ben oraya tabelayı merak etme sen artık herkesler buraya gelir
gördün mü
Romantik cevap vermis iste adamBayram sabahı test yapcam . O gün batım . İnşallah çifte bayram olur.
Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekememoda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Bende bayramda test yaparim diyordum ama agrim cok kotu.sabah kalmaz gelir kirmizilar .bayramda ziyaretlerde yine cekicem o sorulari meraklariBayram sabahı test yapcam . O gün batım . İnşallah çifte bayram olur.
Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekememoda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Bende bayramda test yaparim diyordum ama agrim cok kotu.sabah kalmaz gelir kirmizilar .bayramda ziyaretlerde yine cekicem o sorulari meraklari
Bende sinir oluyorum soranlara size ne diyesim geliyor ama hanimefendi cizgmden cikmadsn kismet falan diyorum
Ne oldu mesela canimKızlar bu ay çok değişik şeyler oldu inşallah vardır hamilelik ya 1 senedir istiyorum ve hiç böyle şeyler olmamıştı
Hahaha geldim valla ben heryerdeyim artik nere olursa kim cagirirsa
Ne oldu mesela canim
Hahaha geldim valla ben heryerdeyim artik nere olursa kim cagirirsa
Ohh herkes burda aynen iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?