2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tek dediği yumurtalar doğal , rahim işi doğal düzgün . Ölçmedi yumurtalarımı . Olgunlaşmış dedi /

İnslh ya . :) Sn iğne kullaniyormusun kan sulandırıcı?? Ne zamn kesecz ddi doktorun ? Bugn 10 hafta bitti çok şükür su br ayı daha atlatsaydik hareketlerini hissetmeye başladık birazda olsa icimz rahatlardı.
Yok canım ben kan sulandirici herhangi birşey kullanmıyorum artık.Birtek coraspin oda bana ağır geldi kanama yaptı kestim bitti şükür.Oğlumu doğum yaptıran doktorum hafif yatkınlık var demişti coraspini vermişti ama şimdiki doktorum beni hep uyarmıştı cokda gerekli değil önlem amaçlı kullanalım kanama olursa hemen keseriz demişti.Bugün progestan için konuşmaya çağırmıştı beni şükür herşey yolunda..Bebeğin hareketlerini hissetmeye baslamak muhtesem bu duygu,özledim bende o duyguyu :) Allahim isteyen herkese yasatsin.. Yakında cinsiyetler konuşacağız burda. Zaman geçtikçe heyecan artıyor :)) Allahim yavrularimizi korusun...

tmm işte çatlar yakında sende elinden geleni yap gerisin Allaha birak :) ne kadar zamandır istiyorsunuz
1.5 yıllık evliyim . Bi gebeliğim oldu ama sürmedi . Kürtaj oldum . Şimdi de yeniden düşüneli 2. Ayımız . Allahtan hayırlısı tabi.

Amin.. 4.ay da hissederiz demi hareketlri sen tecrubelisn :)) bebeign nasılmış peki boyu ne kadr olmuş senle gunlerimiz aynı merk ediyorum bebeğimi ya çok özledim daha 2 hafta var :)) . Coraspin iğneden daha çok sulandiriyormus kanı coraspin verecegine iğne vereymis iyimis. Neyse doktor daha iyi bilir.

Öyle canm . Çok sarsılıyor bünye ilk zamn ama alisiyorsn zamanla :) çalışmak gerçektn zor olur bn evdeym bazn bu helde bile ağrılarından birsy yapamıyorum bulantidan fazla oluyo bazn zor isinz valla.

Neler neler bekliyooo beni desene :) insallah sabirlaa bekliyorumm zorlanacam ama elimden geleni yapacam

1.5 yıllık evliyim . Bi gebeliğim oldu ama sürmedi . Kürtaj oldum . Şimdi de yeniden düşüneli 2. Ayımız . Allahtan hayırlısı tabi.
ayy Rabbim bir daha yaşatmasın o günleri.
insallah Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder ❤

Nasilsin canim? Insallah bu ay bebegin gelir dualarimdasiniz.
Iyiyim canım ya gun saymayktayim iğneyi sali günü vurundum gene solumda yumurta büyümüş23 mm dedi doktor. Baska varmi ne kadar büyümüş sormayi unuttum heycandan hemen koşup igneyi yaptirmistim ertesi gun hic olmadığı kadar sancim oldu catladigini resmen hissettim. Igneyi sali öğlen12 de vurdu bana o akşam ve ertesi aksam iliski oldu. İşimi garantiye almak istedim:)) büyük du cunku yumurtam gun asiri devam işte.. Dua ettik bekliyoruz hayirlisi artik.
Bu arada komsum gelmis bana dün elma getirmis 7 kere meryem süresini okudum buna esinle yiyin dedi.. Boyle bisi duyan var mi

Canım korkma her yıl yapılıyor o test eğer düzenli doktora gidiyorsan tabi. Erken teşhis hayat kurtarır. Tabi gönül olmamasından yana ama erken bilmek de çok önemli

Iyi yapmissin canim bence pespese olunca şansı arttırmışsin. Insallah tutar bu ay. Hadi bakalim sabirla beklemeye devam :) Meryem suresini 41 gun okunuyor diye duymustum bu sekilde duymadim. Siz yeyin yine de belki vesile olur duanin gücü büyük.

valla artık ne diyim bu ayda olmazsa aşılama yolu gözükecek.. preseed jelş de kullandım gecen ay da bu ay da kullandım inofolici de bırakmadım. duphaston verdi doktor bi de eşime de aynı zamanda 2 aydır takviye destek verıcı ilaclar verdı duzenlı kullanıyoruz keçiboynuzu özü de içti önemli günlerde daha da elimden bişey gelmez

kızlar preseed demıssınız bugun okudum da yararı oluyormu anladıgım kadarıyla rahım ıcı sıvısını artırıyor degıl mı ?

nasıl bırsey ne kadar eczanelerde satılıyor herhalde

benmde bat 18 19 mart klomen etkılemezse bu ay ılk kez kullandım beklemedeyım hep dua edıyorum hep ...
bugun adet olcakmısım gıbı alt tarflara sancı gırdı dah adetıme var ama hıc hamılelıge yormak ıstemıyorum hüzün olmasın dıye ama artık gercekten cok ıstıyoruzzz beklemek cok zorrr

Doping soku yasamayon canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…