Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri kuzum en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşaallahkızlar preseed demıssınız bugun okudum da yararı oluyormu anladıgım kadarıyla rahım ıcı sıvısını artırıyor degıl mı ?
nasıl bırsey ne kadar eczanelerde satılıyor herhalde
benmde bat 18 19 mart klomen etkılemezse bu ay ılk kez kullandım beklemedeyım hep dua edıyorum hep ...
bugun adet olcakmısım gıbı alt tarflara sancı gırdı dah adetıme var ama hıc hamılelıge yormak ıstemıyorum hüzün olmasın dıye ama artık gercekten cok ıstıyoruzzz beklemek cok zorrr
Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri kuzum en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşaallah
Sagol canm bnmNisaberatim nerdesin canım nerelerdesin merak ettim adet oldun mu
Ben cok konuşuyrm ya ondan heralde canısı
kızlar preseed demıssınız bugun okudum da yararı oluyormu anladıgım kadarıyla rahım ıcı sıvısını artırıyor degıl mı ?
nasıl bırsey ne kadar eczanelerde satılıyor herhalde
benmde bat 18 19 mart klomen etkılemezse bu ay ılk kez kullandım beklemedeyım hep dua edıyorum hep ...
bugun adet olcakmısım gıbı alt tarflara sancı gırdı dah adetıme var ama hıc hamılelıge yormak ıstemıyorum hüzün olmasın dıye ama artık gercekten cok ıstıyoruzzz beklemek cok zorrr
Sagol canm bnm
Yok olamdım muhtemelen yarın olurum çunku rahim çok aşagada bide affına sığınarak soyluyorum beyaz akıntm çok yarın olurum muhtemln sen nasılsn gordm bebişin kesesini Rabbim devamını getrsın ınsallah
Ben cok konuşuyrm ya ondan heralde canısı
Adetı bklyrm ya yarın mutlaka olurum duygusal sıtres yaşıyrm şuan sebeosizce senn mesajlarada baktm artış super canm dahada guzel olacak inşallah su ustumdekı sıtresı bı atım eşim sperm tahlılı yapcak onun sonucunu bı ogrensem o zaman rahatlıcam
Catlatma ignesi olmusmuydun canim
Hahaha muhtemelen artık öyle bisi yasicaz haha ayyDoping soku yasamayon canim :))
zehracımmm sende hosgeldın nasıl oldunnn?
gecen hafta cumartesı gunu oldum ıgne canım, pzar aksamı catladı agrı fenaydı cunku ...cumartesı sabahta olsun ılıskı dedım ne bılım belkı ıgneden once catlar dıye
...cumartesı pazar pazartestı salı yanııı beklemedeyım kuzummm hayırlısı ne edem
Hahaha muhtemelen artık öyle bisi yasicaz haha ayy3 seneden sonra artik elimizden ne geliyorsa yapalim derdindeyiz. Bakalim bu ay olmazsa corek otu bal tarçın denicem klomene ara verice.
Hahah ay canim yaa o keciboynuzu amma etki enerji ediyormuş hahahah maşallahEsime keciboynuzu kürü kendime ne bulursam ot çer çöp icmistim o ay bebek olmadi ama bitmek bilmeyen bi enerjimiz oldu yinede elimiz bos cikmadikkk
Benim adima da soyle.Hahah ay canim yaa o keciboynuzu amma etki enerji ediyormuş hahahah maşallahaman benim de cocugum olacağından mı sanki umut dünyası işte saman yiyin deseler at gibi inek gibi saman yicez nerdeyse kendi adima soyliyim
Al benden de okadar. Tavlaya tavlaya yediriyodumZK_ASK elimde keçiboynuzu özü kaşık kaşık kocanın arkasında dolaşıyorum bu son bak hadi diye
kerevizin erkeklerde ki etkisini duymustum spermlerede etkisi varmıs eskiden ne oldugunu bılmezdım sımdı sık sık yapmaya calısıyorum corbasını olsun salatasını olsun... ozellılkle yapraklarını falan kullanıyorum benımkı baslıyor kokusunu alınca yıne mı kerevııızzz dıyebıktı herif benden hahaha
Kendi halim canlandı gözümde. Eşimin yaptırdığı en son testten sonra tepkisini gorecektn.ZK_ASK elimde keçiboynuzu özü kaşık kaşık kocanın arkasında dolaşıyorum bu son bak hadi diye
kerevizin erkeklerde ki etkisini duymustum spermlerede etkisi varmıs eskiden ne oldugunu bılmezdım sımdı sık sık yapmaya calısıyorum corbasını olsun salatasını olsun... ozellılkle yapraklarını falan kullanıyorum benımkı baslıyor kokusunu alınca yıne mı kerevııızzz dıyebıktı herif benden hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?