Valla aylar mı kaldi kuzum hesap ediyorum su an ay olarak 40 aydır cocuk istiyorum ve vuslata eremiyorum genede umudumu kesmedim rabbimden ama sanki artik tup bebeksiz olmayacsk gibii de hissetmiyor degilim.Sen naptn inşallah bu ay alırsın guzel guzel sonuçlar aylar gectkce ınsan umutları gıdım gıdım kesıyr sankı
İnşallah canm ya bu ara burdanda hamıle haberı alamıyrm alsam toparlancam bıraz zehranın olayına cok uzuldum peşine rosemoon verdı guzel haberı bı kaç kişi daha cıksa hamıle keyiflncm inşallah bı 10 gun sonra sende batlat bı haberBen artik kendimi biraktim sizler icin umut besliyorum:) i sallah tez zamanda muradımiza ereriz artik ya
Aminnnn kuzum insallahhhhYumurtlmadan sonra 2 gun krem gıbı olur sonra kesılır canm adete yakın azcık olur bk bakalım devam etckmı hadı inşallah tutmştrda devam eder o akıntı
Dualarımdasınız canm inşallah gerek kalmıyacak Rabbım vercek mucızenıValla aylar mı kaldi kuzum hesap ediyorum su an ay olarak 40 aydır cocuk istiyorum ve vuslata eremiyorum genede umudumu kesmedim rabbimden ama sanki artik tup bebeksiz olmayacsk gibii de hissetmiyor degilim.
İğnenin5.günü bakalim beklemeler suruyor
Inşalllahhhh canim keske 10 gun sonrada ben kizlar hamileyim diyebilsem... AminDualarımdasınız canm inşallah gerek kalmıyacak Rabbım vercek mucızenı
Keçiboynuzunubkaynatsam benim ki içmez en iyisi pekmezi inşaallah canımBen bi süredir normal keciboynuzunu aktardan alip 3 dakka kaynatıp 20 dakka dinlendirip sonra suzuyordum soguyunca esim onu gun icinde tuketiyordu ama tadi hoşuna gitmedi bizde geçen keciboynuzu özü aldık aktardan markasini hemen yazayim anadoludan dogal doktorum yazıyor üzerinde onun tadi pekmez gibiymis daha icilip yenilesi dedi benimki bilmiyom artik faydasini goren cokmus bizede nasip olur insallah
İnşaallah canım şifa olur deneye yanıla bulacağız çocuğu artıkrıca ederım canım denemekten zarar gelmez bız yenı aldık bu ay verımlı gunlerde yıyemedık ama ben cok usuyen bırıyım bır de doğunun sogugu malum ıyı gelır dedıler sıfa nıyetınede yıyorum yanı :)
İnşaallah canım benim bu ay bol hamiş haberli bi ay olsunInşalllahhhh canim keske 10 gun sonrada ben kizlar hamileyim diyebilsem... Amin
Bişey sorabılırmıyım nasıl tarıf etsem bılmyrm internette arastrdmda pek bişy bulamadım hemcınsıme sormak daha ıyı olcak hanı rahım aşagıda yukarıda kontrolu durumu varya bnde oyle bı bakım dedım ama hanı ıdrara sıkışıkken olur ya onun gıbı vajınanın hemen girişinde daha rahime bıle dokunmadan yukarıdan aşagıga bı balon gıbı şişlik var buna hıç dıkkat ettınmı adet donemınde falan benm ilk deda oyle yanı rahimi kontrol etcektım ama sankı bı balon varmış gıbı bı şişlik varInşalllahhhh canim keske 10 gun sonrada ben kizlar hamileyim diyebilsem... Amin
Kızlar fıkrı olan varmı adet donemınızde boyle bişey farkettnzmıBişey sorabılırmıyım nasıl tarıf etsem bılmyrm internette arastrdmda pek bişy bulamadım hemcınsıme sormak daha ıyı olcak hanı rahım aşagıda yukarıda kontrolu durumu varya bnde oyle bı bakım dedım ama hanı ıdrara sıkışıkken olur ya onun gıbı vajınanın hemen girişinde daha rahime bıle dokunmadan yukarıdan aşagıga bı balon gıbı şişlik var buna hıç dıkkat ettınmı adet donemınde falan benm ilk deda oyle yanı rahimi kontrol etcektım ama sankı bı balon varmış gıbı bı şişlik var
Aminnnnn. Valla o kadr kötü zamnlarm geçti ki Allah ım diyorum isteyen herkese nasip etsn iki lafmdan biri bu . Binlerce kez de şükürler olsun bna nasip etiği için :))) daha bebeği bile bulamıyorum karnımdan. Ama gobegimin alt kısmı sisti gazim varmis gbi ama gazn faln yok 3 4 gundur dahada sisti küçük br davul gbi olduBebek hareketleri daha bile erken hissedilebilir :) Sen zayıf olduğun için avantajlisin bu konuda :) Bebeğim iyi çok şükür, haftası ile uyumlu, doktorumuz herşey yolunda dedi Allahima bin şükür.Iki hafta sonra kontrolümuz var ikili testimiz yapılacak..Allahım aratmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :))
Bebegm o herzamn olur sn nasıl ilk defa buldn :) bn hatta onu rahim sanıyordm önceKızlar fıkrı olan varmı adet donemınızde boyle bişey farkettnzmı
Bn hiç farketmedm kı sasırdım o yuzdn ya :))Bebegm o herzamn olur sn nasıl ilk defa buldn :) bn hatta onu rahim sanıyordm önce
İyi herlde ya kusma geçti zaten başka br belirtim de yoktu kendimi hamile gbi hissedemiyorum :)))) doktora gidip gelince 2 3 gün hamile gbi hissedp sonra normale dönüyorm çok ilginç. Bebe yi goresim geldi ama sürekli gtmek istemiyorum kısmet artk valla . Darısı sna olsn bu duyguların bugn regl günün bakalm.gelckmiBn hiç farketmedm kı sasırdım o yuzdn ya :))
Dmkkı detaylı bakamamılım :)))
Sen napyrsn cnısı bebişimiz nasıl
Bişey sorabılırmıyım nasıl tarıf etsem bılmyrm internette arastrdmda pek bişy bulamadım hemcınsıme sormak daha ıyı olcak hanı rahım aşagıda yukarıda kontrolu durumu varya bnde oyle bı bakım dedım ama hanı ıdrara sıkışıkken olur ya onun gıbı vajınanın hemen girişinde daha rahime bıle dokunmadan yukarıdan aşagıga bı balon gıbı şişlik var buna hıç dıkkat ettınmı adet donemınde falan benm ilk deda oyle yanı rahimi kontrol etcektım ama sankı bı balon varmış gıbı bı şişlik var
İnşallah canm bnm nasıp etsın banada Rabbım.İyi herlde ya kusma geçti zaten başka br belirtim de yoktu kendimi hamile gbi hissedemiyorum :)))) doktora gidip gelince 2 3 gün hamile gbi hissedp sonra normale dönüyorm çok ilginç. Bebe yi goresim geldi ama sürekli gtmek istemiyorum kısmet artk valla . Darısı sna olsn bu duyguların bugn regl günün bakalm.gelckmi
Yok onu blyrm canm idrar kesesı gıbı bı baskı var şişlik tuhafAnliyamadimki icindemi disindami? Eger parmakla icine dokundugunda hemen parmagin ucuna bise degiyosa rahim agzidir o, buda alta oldugu anlamina gelir. Bide etrafina parmagina dokunursa sertmi yumusakmi anliyabilirsin. Adete yakin yada yum gunlerinde, yumusak ve acik oluyo bende
Evet canm hayırlısı belkide tez çürük belli olmzİnşallah canm bnm nasıp etsın banada Rabbım.
Ne gyzel rahat gecıcek hamılelığin işte bıde ultrason makınasını ıcad etseydık ıyıydıde hadı bakalm bı gun oda olur :)
Bnm bu gun taş çatlasın sabaha gelır rahım asagada ve yumuşacık geçen ayda oyleydı ya bıtanm
Özledin mi annesi demekki hamıle kalınca bıtmıyo olay bıde gorsem dyrsun bn her hafta farklı ozellere gder dururum hEvet canm hayırlısı belkide tez çürük belli olmzöyle gidiyoruz suan belm agrimasa valla bn hamile değilim diyecm tek belirti o kaldı belirti denirse. Doktorada daha 13 gün var
Evet benim adet dobemi oyle oluyor canim.mesela suan 1 gun var oyleKızlar fıkrı olan varmı adet donemınızde boyle bişey farkettnzmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?