2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim hic bilmiyorum anlamam ki rahim kontrolünden ama bunu baya iyi yapan kizlar var bu topikte miydi galiba burdaydi bi ara takinti haline gelmisti herkes parmaklara yöneldi

Hiç sorma parmaklaya parmaklaya seyettık iyice ya :))
Canim hic bilmiyorum anlamam ki rahim kontrolünden ama bunu baya iyi yapan kizlar var bu topikte miydi galiba burdaydi bi ara takinti haline gelmisti herkes parmaklara yöneldi

Var canım çok silik yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bence hamilesin hayırlısı olsun hakkında inşallah​

canım 2. silik çizgi varya . o her zaman oluyomu yani 2. çizinin yeri hep orda olurmuş dıyenler var dıkkat etmedım onceden smımdıde cok sılık cıkınca acaba dedım 2. cizginin yerimi bu kdr barı bellı olurmu yerı

inşallah canım 2 ay once kımyasal yasadım korkuyorum o yuzden..

bugun adetım resmı olarak 1 gun gecıktı ve akıntım var acaba bu bı belırtımı bılmıyorum..
Evet canim akintida bi belirti tabiki goguslerin nasil sismis mi yada sizlama falan oldumu bide ovulasyon gununu falan takip ettin mi?:)

Evet canim akintida bi belirti tabiki goguslerin nasil sismis mi yada sizlama falan oldumu bide ovulasyon gununu falan takip ettin mi?:)

canım gecen ay ovulastonu takıp ettım 19.gun pik yaptı bu ay takıp etmedım ve bu ayda sadece 1 kere ılıskı oldu bıraz mutsuz ve keyfıszdım :) o ilişkide 20.gun olms snradan baktım. nasip tabi.goguslerm bıraz sis normale gore ama asırı bı sızlama faln yk

Oo valla belli olmaz canim ama bi kere iliski ve tuttuysa büyük şans dogrusu

Diğer aya göre yumurta olduysa tutma olasiligida fazla tabi hakkinda hayirlisi olsun insallah haber ver mutlaka

Kızlar çok kötüyüm sabahtan beri tek yaptığım durup durup ağlamak , üzülmekten ağlamaktan yoruldum ama çok üzülüyorum tabi herşey nasip herşey kısmet bu ay da değilmiş zaman bu ay da olmazmış. Bu ay bekliyorduk iyi haberler ama dün öglen kahverengi lekelenme olunca herhalde bu sefer oldu dedim . Hatta dün hava güzel diye akşama kadar gezdik . Ama içimden hep dua ediyorum eve akşam da hiçbişey yok tu. Ama sabah pembeye dönmüştü. Agrım falanda yoktu daha adete 5 gün kalmıştı ümitlendim ama arada 1 saat geçince şiddetli bir ağır ile uyandım hasta oldum tabi ağlama krizleri falan çok kötü oldum tabi eşim her zaman olduğu gibi bugün de yanımdaydı ve destek oldu ama bu ay doğum günü hediyesi olarak ikimizden bir parça hediye etmek isterdim ama olmadı kızlar çok üzgün çok elden birşey gelmiyor bu ay sonu doktora gidicem zaten Herşey Allahtan

testım yok canım yarın alıp yapıcam yakınlarda nobetcı eczane yok esımde artık irite oldu her ay aynı sey
Ben emin olmadan esime söylemiyorum o yüzden canim. Onlar biz kadar sabırsız değil en azindan benimki hep kizar erkenden yapma test diye gecikmeden yapma der hep. Hadi insallah yarina kadar daha da belirgin olu

seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2 ay once kımyasal yasadım gebelıgı ogrendıgımda ıdrarda o kadar nettı kı cızgı 3 defa test yaptım. 6 gun sonra esımın dogum gunuydu dogum gununde soylemek ıcın ona soylemedm 3 gun gectı gıttım kan verdım kandada cıktı degerım dusukte olsa cıktı . esımın dogum gununde regl oldum suprız yapamadım cok uzlmustm ama ınan olup boyle yasamaktansa hıc olmasın saglıklı zamanı gelnce olsn daha ıyı ınsanın hevesı kursagında kalıyo

Bence hamilesin canım bana öyle geldi inşallah yarın dahada belirgin görürsün predictor express var çok güvenilir bir test yarın ondan al dene sabah ilk idrarla inşallah çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…