2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence hamilesin canım bana öyle geldi inşallah yarın dahada belirgin görürsün predictor express var çok güvenilir bir test yarın ondan al dene sabah ilk idrarla inşallah çıkar

ondan alayım o zman canım ınsalah oyledır

Ahh canim yaaa gecen ay da ben su anlattigini yasadim 1 bucuk yıldır adet oldugumda ağlamıyordum ama gecen ay oyle agladim oyle taktim ki kafama 2 gun baş agrisi cektim resmen depresyona girdim bi kac gun. Allahtan eslerimiz anlayisli uzulme nasilsa daha olur diyorlar destek oluyorlar bazilari var ki bu ay da mi yok of niye olmuyor cocuk falan diye yangina körükle gidiyor. Sabredelim canim ben 3 bucuk yildir sabrediyorum illa ki o guzel gun gelecek ve biz iyi ki o gun olmus bizim icin daha hayirliymis dicez

Tabiki hayırlısı olsun hayırsızsa hiç olmasın ama inan çok zor sanki her ay canımdan can gidiyor gibi oluyor sanki benim hatam sanki bir yerde bişey yapıyorum da ellerim arasınndan kayıp gidiyor ben hiçbişey yapamıyorum. Eşim yanımda biliyorum ama elden hiçbişey gelmiyor. Seninkide zor olsa gerek var olduğunu bilip sonu çok kötü bitmesi .. Elbet bir gün bizde yaşacagız bu mutluluğu ama şimdi değil

Canim lütfen boyle yapma aglamak giden zmani geri getirmez yada agladikca diger ay hamile kalicaksin diye bisey yok üzme bu kadar kendini hamile kalmak için yaptigin bisey varmı yada neden olmuyor?

Yanlız değilim bunu biliyorum inanıyorum canım biz burda paylaştıkça daha iyi olucaz her zaman . Sabrediyorum dua ediyorum bir gün rabbim bizide duyacak ama dediğim gibi her ay başka bir umut başka bekleyiş sonuç olumsuz olunca kendimede kızıyorum. .. eşimi de üzüyorum elimde olmadan erken olunca bu ay da böyle dahada kötü oldum .. iyiki varsınız ..

Özledin mi annesi demekki hamıle kalınca bıtmıyo olay bıde gorsem dyrsun bn her hafta farklı ozellere gder dururum heralde
Aynen valla bitmiyor ay bise mi oldu ah suram ah buram diyorsun hastaneye gideck bahane ariyorsun eşime çok sancim oluyo erkn mi gitsek dedm bahane uretmene gerk yok istiyorsan gidebilirsin dedi ..

Canim lütfen boyle yapma aglamak giden zmani geri getirmez yada agladikca diger ay hamile kalicaksin diye bisey yok üzme bu kadar kendini hamile kalmak için yaptigin bisey varmı yada neden olmuyor?
Canım ben geçen sene yanlış tedavi uyguladım daha doğrusu ilk gittiğimde hormon testi yaptık herşey yolunda dediler sonra benim yavaş yavaş adet düzensizliklerim oldu sonra ağustos ayında doktorun yapmış olduğu bir olaydan sonra pskolojik olarak kötüye gttim sonra istanbulda kadın doğumda genel bir tarama yapıldı smear falan bende proklatin değerimi yüksek ve tiriod denildi . Bende tekrar doktora gittim dahileye oda bu düşer 3 ay sonra gel dedi . Bu ay sonu gidicem tekrar düşüp düşmediği bakılacak . Şimdi sadece süt hormonu yüksekliğinde n olmadığını biliyorum. .

Aynen valla bitmiyor ay bise mi oldu ah suram ah buram diyorsun hastaneye gideck bahane ariyorsun eşime çok sancim oluyo erkn mi gitsek dedm bahane uretmene gerk yok istiyorsan gidebilirsin dedi ..
enişte iyi demii ama he kıyaam sana bn gıt kız bişey olmaz aşk bu insan duramıyortabı bak bn bugunolmadım gece olmazsam sabah test yapım dıcemde testım yok tutamamda sabah namazda gıdıyor ıdrar o idrarı bı kapta bekletıp kullansam oluyrmukı
Ay neyın hesabını yapyrmkesin gece gelir bn bu hesapla kalırım

Sende oyle canim sagol allah sabir versin hepimize de

3 saatlik idrarla oluyor bildiğim kadarıyla . Olmazsan yap kız :) valla çok sabirsiziz ama bn kirildm ya gitmeyecm inat eddm dalga geçti resmn benmlen

Canlar bugün yaptığım ovülasyon testlerimi atıyorum . Pik olmuş mu sizce :) ben 27 günde 1 adet oluyorum .

Eklentiler

• IMG_8182.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8191.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 37
Canlar bugün yaptığım ovülasyon testlerimi atıyorum . Pik olmuş mu sizce :) ben 27 günde 1 adet oluyorum .
Olmuş canm bugn yarn ilişki olsun :) yda imkânın varsa sabah erkn saat olsun tam vakti olmuş olur hem sabahları spermler daha iyi olurmuş tezden ulassn yumurtaya. Tutar inslh canm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…