- 5 Ağustos 2016
- 1.563
- 2.506
- 133
Benim ki çakşır otu suyu da almış içmeye başlamış benden gizli . Bakalım bu ay nasip olacak mıOlmuş canm bugn yarn ilişki olsun :) yda imkânın varsa sabah erkn saat olsun tam vakti olmuş olur hem sabahları spermler daha iyi olurmuş tezden ulassn yumurtaya. Tutar inslh canm:)
Caksir suyu çok faydalı canm bayanlar için olanini snde icebilirsin :) yumurtaları coklastiriyo.Benim ki çakşır otu suyu da almış içmeye başlamış benden gizli . Bakalım bu ay nasip olacak mıilk gebeliğim de çakşır ile olmuştu .
Canm sanırm seninki tüp bebekti ve onu o yüzden vermiştir her hamileye verilmiyor yoksa biz kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyoruz eğer sende de varsa doktorun doz ayarını o şekilde yapmıştır merk etme. Bnde çok endişeliydim acaba kanım yeterince sivilasiyormu diye adam kan akisima bakmış bile aksi durum olsa hemen müdahale edecek doz yükseltecek veya azaltackYa kızlar burda okuyorum da herkes coraspin kullanıyor ama benim doktorum bana sadece Bebe aspirini verdi inşallah sorun olmaz
Caksir suyu çok faydalı canm bayanlar için olanini snde icebilirsin :) yumurtaları coklastiriyo.Allahım sağlıklı gebeliklerde nasip etsn inslh tutar.
Ama testım yok sabah idrarı yapıp bekletsem test alınca yapsam o idrarla olurmu namaza falan kalkıcam ya (tabi olmazsam)Yarin gelmemis olursa sabah ilk idrarla yap bakalım. Varsa cikar zaten yoksa da piskolojik olarak rahatlarsin reglin gecikmez.. Hayirlisi olsun hakkinda canim
Canm sanırm seninki tüp bebekti ve onu o yüzden vermiştir her hamileye verilmiyor yoksa biz kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyoruz eğer sende de varsa doktorun doz ayarını o şekilde yapmıştır merk etme. Bnde çok endişeliydim acaba kanım yeterince sivilasiyormu diye adam kan akisima bakmış bile aksi durum olsa hemen müdahale edecek doz yükseltecek veya azaltack
Ama testım yok sabah idrarı yapıp bekletsem test alınca yapsam o idrarla olurmu namaza falan kalkıcam ya (tabi olmazsam)
ALLAH kabul etsin canım bizlerede tekrar nasip olsun namaz inşallah...Ama testım yok sabah idrarı yapıp bekletsem test alınca yapsam o idrarla olurmu namaza falan kalkıcam ya (tabi olmazsam)
İdrar 3 saat bekletilebilirmis canm istersen br kaba yap köy br kenara zatn namaza 6 buckta kalkiyorsun demi? 9 gbi testi yaparsan iyi işte.Ama testım yok sabah idrarı yapıp bekletsem test alınca yapsam o idrarla olurmu namaza falan kalkıcam ya (tabi olmazsam)
Normal canm smdilk ama tekrar yaptr 400 üzeri sıkıntı oluyormuş bildiğim kadarıyla. Bnmki 150 çıkmış tedavm doğru gidiyor yaniTeşekkür ederim cevap icin Evet tüp bebek benim PLT değerim 275 iyimi bilmiyorum 1 hafta sonra keseyi görmeye gidicem O zaman sorarim
Allah razı olsun canım bilmiyorum ki bu ay çok pozitifim inşallah Rabbim nasip ederCaksir suyu çok faydalı canm bayanlar için olanini snde icebilirsin :) yumurtaları coklastiriyo.Allahım sağlıklı gebeliklerde nasip etsn inslh tutar.
stresten prolaktin yükseliyo biliyorsunuz degilmi..Canım ben geçen sene yanlış tedavi uyguladım daha doğrusu ilk gittiğimde hormon testi yaptık herşey yolunda dediler sonra benim yavaş yavaş adet düzensizliklerim oldu sonra ağustos ayında doktorun yapmış olduğu bir olaydan sonra pskolojik olarak kötüye gttim sonra istanbulda kadın doğumda genel bir tarama yapıldı smear falan bende proklatin değerimi yüksek ve tiriod denildi . Bende tekrar doktora gittim dahileye oda bu düşer 3 ay sonra gel dedi . Bu ay sonu gidicem tekrar düşüp düşmediği bakılacak . Şimdi sadece süt hormonu yüksekliğinde n olmadığını biliyorum. .
Benim ki çakşır otu suyu da almış içmeye başlamış benden gizli . Bakalım bu ay nasip olacak mıilk gebeliğim de çakşır ile olmuştu .
Caksir suyu çok faydalı canm bayanlar için olanini snde icebilirsin :) yumurtaları coklastiriyo.Allahım sağlıklı gebeliklerde nasip etsn inslh tutar.
Benim ki aktardan almış . Bi önceki bebiş de onu içtiği ay oldu . Nasip tabi ama etkisi var sanırım . Tadını hiç bilmiyorumçakşır suyunu burda duydum nedir neyin nesidir acaba nerden alınmalı. ? tadı nasıl acı mi ismi cok itici
ayrica internette arastriyim dedim güçlü sperm oluşturuyormuş buda erkek cocuk olmasına yardımcı oluyomuş :)
Aynen canm doğru arastrmissin bnm eşim suyunu içmedi bnde macun yaptm tozuyla kendi çapımda :) onu yedirdim. Ama eczanelerde suyu varms içiyor herkes günlük br kaşık yeterliymisçakşır suyunu burda duydum nedir neyin nesidir acaba nerden alınmalı. ? tadı nasıl acı mi ismi cok itici
ayrica internette arastriyim dedim güçlü sperm oluşturuyormuş buda erkek cocuk olmasına yardımcı oluyomuş :)
İnslh hep pozitif olAllah razı olsun canım bilmiyorum ki bu ay çok pozitifim inşallah Rabbim nasip eder
Dün doktora gittim kadın akıntın var dedi fitil verdi ama kullanmayacağım bu ayİnslh hep pozitif ol
Sen boşver onu sarımsak derm başka brsey dmem bire birdir kendileri eğer akintn varsa mantar varsa yanman kasintn varsa 20 dk koy o bile fayda eder :)Dün doktora gittim kadın akıntın var dedi fitil verdi ama kullanmayacağım bu aydoktoru sevmedim .
Benim öyle bi şikayetim yoktu . Sadece sol kasığımda ağrım vardı . Onun için gittim doktora . Kadına da dedim 2 Aydır sol kasığımda ara ara ağrı oluyor diye . Ama akıntım yoğun değil , renkli de değil , kaşıntım da Yok zaten temizliğime dikkat ederim iç çamaşırımı da pamuklu seçiyorum hep . Koku da Yok. Baktı işte akıntın var fitil YazAyım dedi . Smear da alayım mı vs vs . Yumurtalık rahim herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . Aldım ilaçları da kadın sarmadı beni o yüzden kullanmayayım dedimSen boşver onu sarımsak derm başka brsey dmem bire birdir kendileri eğer akintn varsa mantar varsa yanman kasintn varsa 20 dk koy o bile fayda eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?