2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim simdi sira sira gidelim.
Adetinin 19.gunu yumurtlama icin cok gec eger sorun yoksa. Normal adet dongun varsa 19.gun yumurtlama olmaz.
Yumurtlama testleriinde neredeyse her zaman özellikle adete yakin daha koyu ikinci cizgiler çıkabiliyor. Ama gebelik var demek icin adetinden 3 gun once falan kopkoyu olmasi gerek gerci bu herkeste de cikmayabiliyor.
Daha adetin gelmemis gecmemis sen niye bu ay da yok diyip kitliyorsun kendini.
Surme artık elini yum. Testlerine... Vallahi dövecem...
Ya birakin kizlar kendinizi merakinizo yenin. Varsa bebegin zaten adet görmeyeceksin o gun en gec ertesi gun yaparsin test. Yoksa da allah kerim diyip bi dahakine hazirlanirsin. 3 yildan fazladir bekliyorum ben bi gecen ay test manyagi yaptim kendimi ve ne kadar zarar gordum manevi olarak. Bu ay eski usul adet görene dek testsiz devam edicem. Yoksa insanın kendi kendine yaptığını dusmani yapmiyormus gercekten.

aynen test yapmıyorum artık bitti adetimi bekleyeceğim

Günaydın kızlar bu yum testi bi böyle oluyor bigün sonra biraz koyulaşıyor sonra yine bu şekilde oluyor

Tunaydin canim, testlerini ayni saate yapiyorsun degilmi? Bide sivi alimida ayni olmasi lazim, Bi koyu bi silik olmasi normal degil bence. Bazi gunler diger günden fazla sivi almissan daha silik cikabilir. Mantiken aciklamasi bu galiba

Tunaydin canim, testlerini ayni saate yapiyorsun degilmi? Bide sivi alimida ayni olmasi lazim, Bi koyu bi silik olmasi normal degil bence. Bazi gunler diger günden fazla sivi almissan daha silik cikabilir. Mantiken aciklamasi bu galiba
Çok dikkat ediyorum cnım onlara

Adetine kac gun var canim.mesela ben bu ay 29. Gunumde yumurtladim.illa 14. Gun civari olcak diye bisey yok.yumurtladiktan 14 gun sonrada adet oldum.normalide o zaten senin döngun nasil

Adetine kac gun var canim.mesela ben bu ay 29. Gunumde yumurtladim.illa 14. Gun civari olcak diye bisey yok.yumurtladiktan 14 gun sonrada adet oldum.normalide o zaten senin döngun nasil

2 aydır beri 34 günde oluyorum ama yum. testi yapıyorum o da 13.gün koyuya en yakın dı. daha sonra akşam yaptım silinmeye başlamıştı. test yapıyorum yum.testi yine çizgi renkleri birbirine yakın oluyor yine siliniyor bugünki mesela silikti.
bakalım ne olacak sanki yumurta bugün çatlıyormuş gibi ağrım var kasık da belim de ve meme hassasiyeti var bilmiyorum aklım çok karışık

selam arkadaşlar bende geç yumurtlayanlardanım sanırım bunu yeni öğreniyorum. 32 günde bir adet olan biri olarak iki aydır ovu. testi yapıyorum geçen ay 22 . günde yakaladım bu ay ise 21. gündeyim ve henüz pik olmadı. buna rağmen adet günlerim şaşmıyor. bu nasıl oluyor anlayamıyorum buna rağmen eylül 30 da regl olup 9 ekimde kimyasal gebelik yaşadığımı düşükle öğrendim. yani hem geç yumurtlayıp hem regli olup hem de hamileymişim...demek ki hayatta herşey mümkün..şimdi her ay takiplerime devam edip daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım. kafam çok karışık...

Kendime nazar degdirdm benim gebelik rahat geçecek herhalde dedim daha 2 3 haftalik böyle midem agzima geliyo bi tuhafta. Oluyor ağzım zehir gibi acı korkuyorum gurbette tek basimayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…