ağrı olmuyor, göğüs uçları acıyor özelikle bir tanesi daha çok takribi 5. haftada başlıyor.Hamile kaldığınızda göğüslerinizin neresi ağırdı tam olarak??
3 gün sanırım canımslm kızlar sperm testi için kaçgün perhiz oluyo
19. gün bugün.
İkinci çizgi sürekli var . kasık ağrım var daha önce yum. olmadı mı ki . ayyy aklım karıştı bu ay da olmadı anlaşılan bu ay da bebek yok canısı adet olmadım daha var ama yum. testi ne kadar yaparsam yapayım iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamıyorum. çizgi yakınlaşıyor fakat yine siliniyor 2 defa oldu öyle
Normal ki boyle olmasi zaten kuzummmGünaydın kızlar bu yum testi bi böyle oluyor bigün sonra biraz koyulaşıyor sonra yine bu şekilde oluyor
3 canımslm kızlar sperm testi için kaçgün perhiz oluyo
slm kızlar sperm testi için kaçgün perhiz oluyo
Canim simdi sira sira gidelim.
Adetinin 19.gunu yumurtlama icin cok gec eger sorun yoksa. Normal adet dongun varsa 19.gun yumurtlama olmaz.
Yumurtlama testleriinde neredeyse her zaman özellikle adete yakin daha koyu ikinci cizgiler çıkabiliyor. Ama gebelik var demek icin adetinden 3 gun once falan kopkoyu olmasi gerek gerci bu herkeste de cikmayabiliyor.
Daha adetin gelmemis gecmemis sen niye bu ay da yok diyip kitliyorsun kendini.
Surme artık elini yum. Testlerine... Vallahi dövecem...
Ya birakin kizlar kendinizi merakinizo yenin. Varsa bebegin zaten adet görmeyeceksin o gun en gec ertesi gun yaparsin test. Yoksa da allah kerim diyip bi dahakine hazirlanirsin. 3 yildan fazladir bekliyorum ben bi gecen ay test manyagi yaptim kendimi ve ne kadar zarar gordum manevi olarak. Bu ay eski usul adet görene dek testsiz devam edicem. Yoksa insanın kendi kendine yaptığını dusmani yapmiyormus gercekten.
4.günmü vermek gerekiyo yani cnm .3 canım
Günaydın kızlar bu yum testi bi böyle oluyor bigün sonra biraz koyulaşıyor sonra yine bu şekilde oluyor
Çok dikkat ediyorum cnım onlaraTunaydin canim, testlerini ayni saate yapiyorsun degilmi? Bide sivi alimida ayni olmasi lazim, Bi koyu bi silik olmasi normal degil bence. Bazi gunler diger günden fazla sivi almissan daha silik cikabilir. Mantiken aciklamasi bu galiba
Adetine kac gun var canim.mesela ben bu ay 29. Gunumde yumurtladim.illa 14. Gun civari olcak diye bisey yok.yumurtladiktan 14 gun sonrada adet oldum.normalide o zaten senin döngun nasilaynen test yapmıyorum artık bitti adetimi bekleyeceğim
Adetine kac gun var canim.mesela ben bu ay 29. Gunumde yumurtladim.illa 14. Gun civari olcak diye bisey yok.yumurtladiktan 14 gun sonrada adet oldum.normalide o zaten senin döngun nasilaynen test yapmıyorum artık bitti adetimi bekleyeceğim
Adetine kac gun var canim.mesela ben bu ay 29. Gunumde yumurtladim.illa 14. Gun civari olcak diye bisey yok.yumurtladiktan 14 gun sonrada adet oldum.normalide o zaten senin döngun nasil
351,93 çıktı 2-3 haftalik sanırım
Hamileyim 351,93 çıktı sanırım 2 3 haftalik folbiol verdi hemen kullan dedi acildeki DrCanım ne oldu sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?