- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Adetinin kacinci günündesin sen bakiimE çıkıyo çizgi hep çıkıyo hep çıkıyo
Yok canım özelde burada devlet çekmiyor sen nasılsın kendimi örgüye verdim bebek yeleği işliyorum güzel kafa dağıtılıyor vallaOkudugumdan anladigim kadariyla.olumlu sonuc vermis hayirli ugurlu olsun bi sorun olmamasina cok sevindim canim insallah biraz daha yaklastin bebegine. Devlette mi cektrdin filmi?
Yok canım özelde burada devlet çekmiyor sen nasılsın kendimi örgüye verdim bebek yeleği işliyorum güzel kafa dağıtılıyor valla
Deger 14 e dustu yasoooooAdetinin kacinci günündesin sen bakiim
Bugun arkadasim msj atmisti kuzeninin 15 yil cocugu olmuyodu simdi hamileymis masallah normal yoldan hamile kalmis hemde :) vakti gelen beklemiyo geliyo canim...Nisaberatim canım benim nasılsın uzaklaştın burdan özletme kendini lütfen bak ne güzel en azından iyi haberler alıyorsun değil mi senin durumunda olan bi arkadaşım var 18 ay sebepsiz yere olmamıştı artık olursa olur dediği ay oldu belki seninki sadece stres bu ay buraya hiçmi girmesen acaba
Aynen :))Hic bi tahminde bulanamayiz suan. Ama cok merak ettm yarin sonucu ogreneydik bi
Çok şükür canım Allah iyilik versin kız kendini eroinman gibi yaptın ya kan vere vere Ben 40tl ilaca verdim 400tl filme verdim anestezisiz çektirdim canım Bitireyimde atarımSukur iyiyim canim merakli ben duramadm bugunde kan verdm aksam. 14e dusmus degerim ona seviniyorum :) sanada kolay gelsin bittiginde resmni isteriim :) rahm filmi fiyat en son 600 diye biliyorum burda ama anestezi sartiyla cekiyolarmis. sen kaca cektrdin
19. gün bugün.Adetinin kacinci günündesin sen bakiim
Allah her konuda yardımcın olsun canım... ben hep derim ilahi taktir... sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış bir nefes seni rahatlatıyor avutuyorsa ne olacak ki....Tam bırakmış sayılmam bir nefes dahi çekmeyince bıraktım dicem ama son 1 haftadır sadece 1 nefes günde :)
Valla vardı 3 5 tane ondan içtim iki tane canm regıl donmndeym dıye içtim sıkıntı yok
Okuyorum canm Rabbım hepımızı feraha erdrsn inşallah
Canım ne oldu sonucunAy insallah
Ya çok istiyorum haber vericem bide burdan nasıl sayılıyor takvim nasıl yapabilirim
Üzülme bitanem ya tamm değiştrcem sozCanım şu profil resmini değiştir yagerçekten seni bu şekilde olduğunu düşünüp üzülüyorum...
Hayata bağlı kaldığın ve canlılığını devam ettiğin sürece sana Hayat nimetlerinden verecektir...
Verdiğinde de görecek onun kıymetini bilecek gücte olmalısın...
Gelicm gelicm canm uzulme lutfen bı anlık bı şeytanın nefsıme uflemesıyle herşey olumsuz sıyah beyaz gelıyo gozume ama yendım şeytanı bn korkma o bnden guclumukıBugun arkadasim msj atmisti kuzeninin 15 yil cocugu olmuyodu simdi hamileymis masallah normal yoldan hamile kalmis hemde :) vakti gelen beklemiyo geliyo canim...Nisaberatim bıcır bıcır halinden eser kalmadi kizin
İyiyim canm merak etme kendı kendıme dert arym heralde bn ne bılımNisaberatim canım benim nasılsın uzaklaştın burdan özletme kendini lütfen bak ne güzel en azından iyi haberler alıyorsun değil mi senin durumunda olan bi arkadaşım var 18 ay sebepsiz yere olmamıştı artık olursa olur dediği ay oldu belki seninki sadece stres bu ay buraya hiçmi girmesen acaba
Süper canimmm cok sevindimmm bitti artik :) canimmmmDeger 14 e dustu yasooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?