canısı nasılsın? bu ay çok değişik şeyler olur halüsinasyon görüyorum sanırım sürekli
ovu. teslerinde tam silikleşiyor çizgi yine kırmızı oluyor acaba neden ki
Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım
canım benim tsh değerim 0.006 idi ağustoda şok oldum birden 5-6 kilo vermiştim.Kizlar bugun merkeze gittik ve tahlillerimi yaptirdim
Catlamadan sonraki 8.gun bugun adetime taminen 4 gun var ve BETA :0.84
Tsh yuksekti 14 gundur ilac kullaniyordum 5.941 idi simdi 0.469 birden bu kadar duser miiiii ???
Cok moralim bozulduuuu lutfen destek((
Hangisine uzuleyim tsh bu kadar dusuklugude hamile kalmada sknti degilmi
Gebelikte negatif cikti hic olmazsa dusukte olsaa yukselmeye baslamistir diye umuyodum ama nasip....uzun yazdim kusura bakmayin dibe dustum
kaç tane kullanıyorsun haftada.kac tane kaldibende öyle yapıyorum ama mide yanması bulantı baş dönmesi kendimi kaldıramıyorum hep yatmak istiyorum daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Kızlar diloşuma yardımcı olun ben soyledımde ben umursamazmışım o yuzdn soyluyormuşum..Adet gününün iki gün gecikti sonra geldi ilk gün Yoğun geldi ve kasık ağrım vardı fazlasıyla Ama akşama doğru azaldı gece hiç gelmedi ugün İkinci günüm çok az geliyor normalde çok yoğun olurdu kesik kesik ve az az geliyor acaba hamile olabilir miyim artı baş dönme ve kasık batması var lutfen cvap vrrnn
8. Gun canm hmn yukselmezkı oyle yerleşince bazen 10 oluyrmş hmn herkesde farklı bu sonuçta 10. Gunu kan testınde 15 cıkan var onlar 8. Gun yapsalar 0 cıkıcak cunku yerleşince yukselır ve zaten 7 12 gun arası yerleşyrkar erkn dahaKizlar bugun merkeze gittik ve tahlillerimi yaptirdim
Tsh yuksekti 14 gundur ilac kullaniyordum 5.941 idi simdi 0.469 birden bu kadar duser miiiii ???
Gebelikte negatif cikti hic olmazsa dusukte olsaa yukselmeye baslamistir diye umuyodum ama nasip....uzun yazdim kusura bakmayin dibe dustum
Evet engel tsh ama ilacla cok hizli duzeliyor uzulme canim allah amansiz dert vermesin.teyzemin kizinin tah tan olmuyordu 0.021 flndi.ilacin 2. Ayinda hamile kaldiKizlar bugun merkeze gittik ve tahlillerimi yaptirdim
BAT 2 Marttı canım. Diğer BAT 31 Mart. Yumurtlama sanırım 15 Şubat civarıydı emin değilim.
İnşallah hamilesindir canım bize haber vermeyi unutmaMerhaba arkadaşlar dün akşam bide bugün idrar testi yaptim ikisinde de ikinci çizgi bıraz silik gibi ama var cizgi adetim 5 6 gün geçti birazdan kan testine gitcem bana dua edermisiniz
Ya çok istiyorum haber vericem bide burdan nasıl sayılıyor takvim nasıl yapabilirimİnşallah hamilesindir canım bize haber vermeyi unutma
Sen güzel haberini ver öğretiriz tatlım :)Ay insallah
Ya çok istiyorum haber vericem bide burdan nasıl sayılıyor takvim nasıl yapabilirim
E çıkıyo çizgi hep çıkıyo hep çıkıyoben iyiyim canım nolsun gün bekliyorum işte...
kız beni korkutuyorsun ne halusinasyonu...deli yumurtlama döneminde değilsen yapma test mest.
Tamam çok teşekkür ederimSen güzel haberini ver öğretiriz tatlım :)
haftada 1 ama yarım yarım alıyorum çarşamba ctsi şeklinde daha 6 tane var kutu dakaç tane kullanıyorsun haftada.kac tane kaldi
bi ayın dolunca doktora gidip kan tahlili yaparlar düşmüştür zAten az kalmis. hepsini bitirecek misinhaftada 1 ama yarım yarım alıyorum çarşamba ctsi şeklinde daha 6 tane var kutu da
Kanda çıkmıcanı sanmıyorum canım inşallah güzel değerlerle haber vereceksinTamam çok teşekkür ederim2 defa pozitif çıktı bide adet gecikti kanda çıkmazsa bu demek oluyor biliyor musun yani idrar testi neden yanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?