2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Normal dimi yaa bazen cok uzuluyorum cunku cok uzun sure deneyip olmayan var ben neleri dert ediyorum diyorum herkes nasibini yaşiyo tabi Rabbim bizlere saglikla kalp atisini da duymamizi nasip etsin insallah olmayanlara da hamile kalip bizim gibi bu surecleri gecirmelerini insallahh :)

Amin canım inşallah normal tabi canım sonuçta içimizde bi can var ve o candan bi haberiz haklı olarak merak ediyoruz nasıl iyimi diye merak etmeyen evham yapmayan olabilirmi sence

Tesekkur ederimm :) biraz heycanli birazda endiseliyim zaman cabuk gecer insallah , sizde bebek dusunuyosunuz dimii

Zaman hep bize karsi yahuu yumurta gununu beklee adet gununu beklee... Simdi de keseyi ve kalp atisini bekliyoruz rabbim saglikla nasip etsin insallah hepsini :)

O zaman totemini kuvvetlendireyimhamile kaldgm ay yerlesme zmnlari bnde salya sumuktum pecete burnumda geziyordum cok sonra ogrendum ki hsmileymisim sonra gorumcemi falan arayip haber verdigimde aaaa hatrliyomusun iste beraberkn hastaydin bende hamile kaldigim ay nezle olmustum demisti .vucud direncsiz kslabiliyomus .yada denk gelmisti bilmiyorm ama gorumcemde doktor illa bi kulak asinaligi vardi demek ki @Zehra ungrms

Bende hamile oldugumu ogrenmeden once griptim hemde fena aldi buraya da yazmistim

Selam canım lütfen umudunu yitirme bende ovu testi kullanmamın 2. Ayında hamile kaldım
İşte böyle gorunce bu ayda denım dedım gecen aykı testlerım strıptı ve cogu bozuktu o benı cok bunaltmştı inşallah bu ay olur canm

Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…