- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 18
- 33
Normal dimi yaa bazen cok uzuluyorum cunku cok uzun sure deneyip olmayan var ben neleri dert ediyorum diyorumKarından görünmemiştir tabi benim bebiş minicikti doktorum karından göremeyiz dedi
Anne olupta evhamlı olmayan varmı canım hiç bitmiyor ki bebeği gördüm şimdi sürekli aklımda kalp atışını dinlemekte o zaman rahatlıcam diyorum ama biliyorum ki yine rahatlamıcam
Amin canım inşallah normal tabi canım sonuçta içimizde bi can var ve o candan bi haberiz haklı olarak merak ediyoruz nasıl iyimi diye merak etmeyen evham yapmayan olabilirmi senceNormal dimi yaa bazen cok uzuluyorum cunku cok uzun sure deneyip olmayan var ben neleri dert ediyorum diyorumherkes nasibini yaşiyo tabi Rabbim bizlere saglikla kalp atisini da duymamizi nasip etsin insallah olmayanlara da hamile kalip bizim gibi bu surecleri gecirmelerini insallahh :)
bilmem içince çok kötü oluyorumbi ayın dolunca doktora gidip kan tahlili yaparlar düşmüştür zAten az kalmis. hepsini bitirecek misin
Aminn cnm hepimizin evladını korusun..keseyi gördüm inşaAllah salı günü kalp atışını görmeye gidicemAllah korusun. İnşallah sağlıkla gelir. Kalp atışını gördün mü?
İnşallah canım . Pıt pıtları duyarsınız inşallahAminn cnm hepimizin evladını korusun..keseyi gördüm inşaAllah salı günü kalp atışını görmeye gidicem
InşaAllah canımİnşallah canım . Pıt pıtları duyarsınız inşallah
Tesekkur ederimm :) biraz heycanli birazda endiseliyim zaman cabuk gecer insallah , sizde bebek dusunuyosunuz dimii
Ammiin amiin amiin insallahh hayirlisiyla :) kalp atisi kalp atisindan sonra gelisimi :)Zaman hep bize karsi yahuu yumurta gununu beklee adet gununu beklee... Simdi de keseyi ve kalp atisini bekliyoruzrabbim saglikla nasip etsin insallah hepsini :)
O zaman totemini kuvvetlendireyimhamile kaldgm ay yerlesme zmnlari bnde salya sumuktum pecete burnumda geziyordum cok sonra ogrendum ki hsmileymisim sonra gorumcemi falan arayip haber verdigimde aaaa hatrliyomusun iste beraberkn hastaydin bende hamile kaldigim ay nezle olmustum demisti .vucud direncsiz kslabiliyomus .yada denk gelmisti bilmiyorm ama gorumcemde doktor illa bi kulak asinaligi vardi demek ki @Zehra ungrms
Günaydın canm. Hamdolsun iyiyz sende bizi habersiz birakma.Kızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle. @Zehra ungrmsNisaberatim YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 Htckbrysl osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
Çok şükür canim. Tamam canim sali aksam randevum var o gun 7+5 olucam nasipse Allah hepimize hayirli iyi haberlerle gelmek nasip etsin. Senin diger randevun ne zaman belki cinsiyet belli olur o zaman.Günaydın canm. Hamdolsun iyiyz sende bizi habersiz birakma.
Allah razı olsun canm Rabbım dualarını kabul etsınKızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle. @Zehra ungrmsNisaberatim YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 Htckbrysl osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
İşte böyle gorunce bu ayda denım dedım gecen aykı testlerım strıptı ve cogu bozuktu o benı cok bunaltmştı inşallah bu ay olur canmSelam canım lütfen umudunu yitirme bende ovu testi kullanmamın 2. Ayında hamile kaldım
Allah dualarimizi kabul etsin canim dua ediyorum sana hayirli haberle gel kuzumAllah razı olsun canm Rabbım dualarını kabul etsın
Guzel haberı inşallag 10 nısanda patlatrm canm
Bebişle ilgili haberlerıde ver bıze tamm mı hm arada guzel haberler iyi geliyr Rabbıme emanetımsınızAllah dualarimizi kabul etsin canim dua ediyorum sana hayirli haberle gel kuzum
Insallah tamam canim sali aksam randevum hayirli iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin bana da rabbimBebişle ilgili haberlerıde ver bıze tamm mı hm arada guzel haberler iyi geliyr Rabbıme emanetımsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?