- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Hiç bir sebrp yok herşey normal ama kısmet nasıp işte inşallah olur bu ay ovi. Testı dencm belkı tuttururumDua etmez olur muyum yaa Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirli bi sekilde versin insallah.. bi sebebi var mi 18 aydir olmamasinin ?
Canimm bende ovulasyon testi kullandim inşaAllah seninde guzel sonuclanirr o gune denk gelmemis olabilir belkiHiç bir sebrp yok herşey normal ama kısmet nasıp işte inşallah olur bu ay ovi. Testı dencm belkı tuttururum
Bayaa bekletmiş ama gelmis cok sukur :))37 ay :)
Ben hastayim canim ya salya sümük yatıyorum günlerdir bu gun bi de öksürmeye başladım. Bebek olcaksada bu öksürükle gider tabi... Yarin 9.gun Canim bekliyorum
Valla canim bi totem tutsun artik bi zahmetHamile kalmadan once bi cok kisi hastalaniyo yada oyle denk geliyo sen eger hamis olursan yeni totemim bu olurgecmis olsun canim dikkat kendine. Oksurmekten bisy olmaz Rabbim nasip etmistir insallah tutunur yavruş
Oyşşş canm bnm Allah razı olsun senden bnde herkese edyrm inşallah nisanda alırım guzel haberı bnde her ay yenı umut işte bu ayda devam etcem ovı. Testıne adet olunca ofkemden bıdaha kullanmıcam demştm bi arkadas kullanmann ıkıncı ayında kalmış ya hanı acaba olabılırmı bnde dedım bıdaha denıcm dualarını eksık etme canım bnm
Nasılsın
Sen nasilsin bakalim kacak :)
İnsAllah canim kocaman bir Amİn diyorumbencede pes etme, insAllah nisan ayinda bize o mujdeyi vermek nasip olsunnn
Ben iyim kizlar cok sukur, bu yolda calismalara devam :)) Sabah ovi testinde bu aksam kesin piklerim dedim ve demin tekrar yaptim sonuc olarak pikiliyorum
Valla canim bi totem tutsun artik bi zahmet
Bunu ilk kez senden duyuyorum hep bi umut kapiyoruz ya herseyden bak şimdi hasta olduğuma sevindim hahahah
Ooo hayirli islerrrr :)) adetinin kacinci gunu bugun?
Vurdugunuz gol olaaaa :))
Atistk bir kaciyla .. ay çok gereksizEvet banli gordum seni dun. Noldu canim?
S selifor M melekler-engelchen kızlar siz hamile mısınız. Oleyy
Tebrikler canım benimde 5+2 de kesem ve bebeğim göründü alttan baktı doktorum amaKizlarr iki gun once kesem gozuktuu 5+2 de hemde ❤ eger kismetse iki hafta sonra da hem bebegi hem kalp atisini duycam insallah sizler kese gozuktukten ne zaman sonra duymustunuz kalp atisini ??
Canım ya ben hiç kimseye öyle sevine sevine haber veremedim kayıplardan sonra korkudan şimdi daha sakinin çok şükür herşey yolunda ama... ilgilendiğin için çok sevindim çok teşekkür ederimEslemM001 canım aşk olsun. Ben sana haber verdim hamile olduğumu. Sen niye haber vermiyorsun.
Allah korusun. İnşallah sağlıkla gelir. Kalp atışını gördün mü?Canım ya ben hiç kimseye öyle sevine sevine haber veremedim kayıplardan sonra korkudan şimdi daha sakinin çok şükür herşey yolunda ama... ilgilendiğin için çok sevindim çok teşekkür ederim
Canim benim karindan bakti doktorum alttan bakmiyo bide sende de korku oluyomuydu saglik ocaginda bos kese olabiliyo bazen kalp atisini duyunca bizle iletisime gec dediler tabi kismette ne varsa onu gorcez ama cok endise ediyorum normal mi ya kendime de kiziyorum boyle evhamli oldugum icinTebrikler canım benimde 5+2 de kesem ve bebeğim göründü alttan baktı doktorum ama
24 Mart'ta kalp atışı için gitcem inşallah
Selam canım lütfen umudunu yitirme bende ovu testi kullanmamın 2. Ayında hamile kaldımOyşşş canm bnm Allah razı olsun senden bnde herkese edyrm inşallah nisanda alırım guzel haberı bnde her ay yenı umut işte bu ayda devam etcem ovı. Testıne adet olunca ofkemden bıdaha kullanmıcam demştm bi arkadas kullanmann ıkıncı ayında kalmış ya hanı acaba olabılırmı bnde dedım bıdaha denıcm dualarını eksık etme canım bnm
Nasılsın
Karından görünmemiştir tabi benim bebiş minicikti doktorum karından göremeyiz dediCanim benim karindan bakti doktorum alttan bakmiyo bide sende de korku oluyomuydu saglik ocaginda bos kese olabiliyo bazen kalp atisini duyunca bizle iletisime gec dediler tabi kismette ne varsa onu gorcez ama cok endise ediyorum normal mi ya kendime de kiziyorum boyle evhamli oldugum icin
Aminncanimmm aminnnBenim arkadaslar hastalandi sonra gebe oldugunu ogrendi nebilm belkimm tutarinsallah hayirlsi olsun da asilamaya neye gerek kalmasinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?