2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK başladı yine bata şu kadar kaldı bu kadar vs vs . Her ay beklememeye niyet ediyorum ama olmuyor . İki gündür acayip halsizlik var ben de sürekli bir uyku hali , uyuma isteği . Tatsızım ya . Hayrolsun bakalım . Bir de sol kasıktan ortaya doğru batma sızlama . Gebelikse bu kadar çabuk belli eder mi ki . Daha yumurtlama üzerinden 2-3 gün geçti .

Bence de ruyalarma giriyor artk agacndan topluyorum bazı meyveleri eşim alaym diyor o ne 45 lira vercen 3 5 tane umsuruk olurum bn markete gelsinde kilo kilo alırız hepsinden :) 1 ay sonra gelir hepsi :))
O zaman biraz sabredecez :))sonra istemediğimiz kadar yerukk :))

Evet canım. Söylemiştin ilaç kullanacağını ama kendiliğinden oldu sandım. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Seni hatırladım diğer topiklerden hamile olmana çok sevindim, daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum, hayırlı olsun :)

Bu kadar cabuk belli etmez canim. Sakin ol stresten bunaldin sanirim. Haklisin her ay ayni seyler sanki fotokopiyle cogaltilmis gibi... dinlenmeye bak kuzum moralini bozma insallah bu ay hayirli haberle gelirsin mujdeni verirsin biliyosn nasipten ote köy yok

bende de kilo çok 70 kiloyum yaa

Aynen nasipten öte köy Yok vallaha . Aslında stresim de Yok en rahat ayım sanırım bu . Ben sadece hayırlısını diliyorum kuzum . Sağlıklısını . Hamile olmak da bitmiyor daha evvel yaşadığım için . Bu sefer gebelik yaşarsam siz hariç eşim hariç kimseye haber etmeyeceğim . Hala insanlar sorunca içim çıkıyor ağlamaktan. Ama bu ayda olmazsa eşim bi sperm testi yaptırsın . Düşük sebepleri o bile olurmuş . Kalitesiz sperm olursa . Sanki sebep oymuş gibi geliyor . Çünkü düzenli yumurtluyorum ben . Takip ediyorum çok şükür doktora da gittik . İşte bu ay benim için o yüzden önemli .

Bnde çıktı sanıyordum yukardanbakincada çıkmams :)
Cıkmış cıkmış cnm suan bı konuya mesaj yazdm okurkn inn içim sızladı otrdm agladm Rabbım caresız bırakmasın inşallah o kız için bol dua et sen hamılesın cnm hasta ve hamıle

bilmem hangisini içeyim sence hayıt ve aslan pençesi içiyordum ama ilaçtan dolayı içemedim
ilaci haftada bir kullanıyorsun sanırım yavaş yavaş azaltabilirsin . haftada yarima düşürebilirsin.daha sonra da tamamiyle bırakırsın çünkü birden bırakılması değil azaltılarak bırakılması tavsiye ediliyor. sonra da aslan pencesi içersin hergun. ben hayit kullanmadım aslan pencesi kullandm

Seni hatırladım diğer topiklerden hamile olmana çok sevindim, daha önce tebrik ettim mi bilmiyorum, hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim :) Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İkinci tüp bebek denemenizde oldu çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…