2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kız totemi duydun mu sen grip olan hamile oluyor bnde yumurtalama döneminde griptim tutmaz bu ay dedm ama kismetmis işte. Önceki hamileligimde de adete 3 gün kala olmuştum hemde temmuzda ay hadi inslh totem devam etsn )) ben baya yaklaşmıştır diye düşündüm canm daha 9.gunmus yaparsn sen 12.gunden sonra bn biliyorum sni )

Göbekte bebek olunca her türlüsü yakışır canım bence en güzel kilo alımı hayatta. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Benmki bebek değil bence kilo alıyorum o yüzden gobekte toplanıyor önce amaan ne farkı var bz iyi olalmda ama bnm hoşuma gidiyor :) seviniyorum göbek gördükce normalde hc sevmem he :)

hahaha içimden bi his de zaten 12.güne kadar senın sabrın diyor
yaaa ZK_ASK dedi bana da o totomiiii ayy hadiii inşallah yaaaaaaa dua edin kıız

hahaha içimden bi his de zaten 12.güne kadar senın sabrın diyor
yaaa ZK_ASK dedi bana da o totomiiii ayy hadiii inşallah yaaaaaaa dua edin kıız
Valla bilmiyorum burda okudm dün ben düşündm aa doğru hemde iki hamilelktede oldu bencede sen ancak o kadr sabredersn ama oda birşey yani en azından 13.gun sonra çıkma olasılığı çok yüksek

Valla bilmiyorum burda okudm dün ben düşündm aa doğru hemde iki hamilelktede oldu bencede sen ancak o kadr sabredersn ama oda birşey yani en azından 13.gun sonra çıkma olasılığı çok yüksek
valla bilmiyorum canım sonuna kadar dişimi sıkmak istiyorum belki 15.gün yaparım kendimi oyalıyorum bişeylerle... erken yapınca cok daha fazla hayal kırıklıgı oluyor hıc bısı cıkmasa erken yaptık diyoruz ya varsa da daha cıkmıyorsa dıyoruz bosa gıdıyor o test
bu yüzden sabredebiliyorsak sabretmek en iyisi...yoksa da zaten kafan karışmadan en fazla 2 gün içinde regl oluyoruz

En doğrusu 15.gun zatn canm umarm sabredebilrsin. Hayal kırıklığı yaşama inslh

ya benim bir tane daha içecek cesaretim kalmadı ilaç çok kötü yaptı beni

Oda gitsin tabi bu kusur degil bebek olmayinca ilk is kadini doktora goturmek oluyo biz Turk milletinde. Kendimde dahilim buna. Ben polikistigim ya ohoo benim tedavi gormem lazim deyip en bastan nakavt yedim. Esime bu ay olmazsa sende sperm ver demistm tmm demisti simdi sperm testi diyorum bende sorun yokmus ki sende de yok bende de yok bak hamile kaldin deyip siyriliyo isin icinden :) ama yemezler. Ben her ay vucuduma hormon aldm stresi gerginligi sisligi gazi agrisi cabasi.. neyseki bu ay rahatim. Ama onuda kulagindan tutup goturecegm doktora :)) sende hayirlisini diliyosn ne guzel kismetinde varsa Allahim nasip ediyo iste. Sen rahat olmaya devam et. Kendini akisina biraktignda hamis kalan bi cok insan var. Esim hep "olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" derdi. Hamile oldugumu ogrendik dis gebelik kurtaj vs. Eve geldk hatun buda hamur suyu cikti dedi gulsem mi aglasam mi yani :)) Allah sonumuzu hayr etsin sende habersiz birakma beni tmm mi tatlis

Oda gitsin tabi bu kusur degil bebek olmayinca ilk is kadini doktora goturmek oluyo biz Turk milletinde. Kendimde dahilim buna. Ben polikistigim ya ohoo benim tedavi gormem lazim deyip en bastan nakavt yedim. Esime bu ay olmazsa sende sperm ver demistm tmm demisti simdi sperm testi diyorum bende sorun yokmus ki sende de yok bende de yok bak hamile kaldin deyip siyriliyo isin icinden :) ama yemezler. Ben her ay vucuduma hormon aldm stresi gerginligi sisligi gazi agrisi cabasi.. neyseki bu ay rahatim. Ama onuda kulagindan tutup goturecegm doktora :)) sende hayirlisini diliyosn ne guzel kismetinde varsa Allahim nasip ediyo iste. Sen rahat olmaya devam et. Kendini akisina biraktignda hamis kalan bi cok insan var. Esim hep "olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" derdi. Hamile oldugumu ogrendik dis gebelik kurtaj vs. Eve geldk hatun buda hamur suyu cikti dedi gulsem mi aglasam mi yani :)) Allah sonumuzu hayr etsin sende habersiz birakma beni tmm mi tatlis

Msj cift dikis atmis sinir oldum silinmiyoda

Kizlarrr aksam son kezzz kan verdimmm doktor 10 un altina dusunce ozgursun demisti ve sonuc 4.5 cikti ozgurumm :)) bugun diyet+spora basladimmm yarinda insallah bitkisel kurlerime basliyorum... demin son sigarami söndürdüm daha da bittii insallah birakacagim.. Allah hepimizin yardmcisi olsun

Valla kızlar nerde okudunuz bu totemo bulamadım internette gahahhaahhahah fıstığım nasılsın

Kiz hamis kalan arkadaslarim hastaydi. Oncesnde. Burda hastayim öluyom diyen kizlara dikkat ettim bir iki haftaya kalmadi hamis cikti. Duyan kizlarda dogruladigina goreee :))) bu totemi baslattim sonu guzel olsun gonul isterki hic hasta olmayin ama napak umudumuz gripp :))

Cok iyiyim sukur sen nasilsin yasomm :)

osay3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…