2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlarrr ... 7 gün kaldı adetime hatta artık bugünü saymazsak 6 gün diyebiliriz.
hayret bu ay hiç belirti yok derken bugün rahmimin alt tarafında bi çekme oldu garip bişiler ağrı sızı diyemem de tam alt karında bi şişkinlik mi desem gerginlik mi batma mı desem bilemedım. onun dışında bugün göğüs ucları acımaya başladı.. umartım adet belirtisi değildir inşallah

İnşallah değildir canım. İnşallah bu ay hayırlı haber alırsın alırız

ahh canım yaaa ne kadar da çok istiyorum o mutlu haberi bende alır mıyım...inşallah bekleyenler olarak hepimiz o güzel haberi yakın zamanda alırız.
İnşallah canım İnşallah. Vardır bir hayır. Olmasına da olmamasına da. Test yapmıyorsun değil mi yine? Ben 14unde iğne vuruldum 2nisan dan önce test yapmak istemiyorm inşallah olmazsam tabi

İnşallah canım İnşallah. Vardır bir hayır. Olmasına da olmamasına da. Test yapmıyorsun değil mi yine? Ben 14unde iğne vuruldum 2nisan dan önce test yapmak istemiyorm inşallah olmazsam tabi
yok canım test yapmadım daha hiç bu ay gene yapmayacağım. iğnenin 9.günü işte bitiyor bugün. tutucam kendimi. inşallah ikimizde umdugumuzu buluruz bu ay.

Ayvacık darısı senin göbeğine inslh. Kac gün kaldı canimmm hislerin nasıl.? Bu ay test yapmiyormusun??? :)
hahah herkes aynı şeyi soruyor geçen ay hepinizi test delisi ettim tabi bu ay elimi sürmedim valla hiç kendimi dinlemiyorum derken bugün alt karnımda hafıften bısıler var sancı gıbı degılde degısık bısı tanımlayamıyorum bıde memitolar acıyor ucları griptim işte bugün biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…