bir içme zaten dozu yarıya indir yada bi an önce doktora git düşmüşse yanetkilerini söyle biraktirir sana[/QUOTtamam canım yarın gideyim bari
ilişki sıklığı için bisi diyemiycem hergun yapıp güzel sonuçlar alan kişiler oldu burda . artık kafaniza göre takılın :)
Sağ kasık ağrım da başladı . Psikolojik deli oldum valla . Herşeyim psikolojik . Şu internette olmasa hangi hastalık olabilir diye bulup araştırmayacağım . Ben böyle hastalık üretip kendi kendime tedavi oluyorum . Akıntım felan da bitti yumdan sonra . Bi uğraşım olmayınca böyle sarıyorum başa . Ay hayırlısı valla Allah bilir napayım . Yoruldum artık ben de. Aynen çakşır içtiği ay hamile kalmıştım . Sonra gitmeyelim sperm testine dedik . Ama bu ay çakşır içiyor yine hamile kalırsam , sorun sperm olur çakışırsa fayda etmiş olur sanırım . Bende diyet yapıyorum 2 haftada 3 kiloya yakın verdim . Şu hamile olma ihtimali diyete devam etmemi engelliyor . Vicdan yapıyorum valla .Oda gitsin tabi bu kusur degil bebek olmayinca ilk is kadini doktora goturmek oluyo biz Turk milletinde. Kendimde dahilim buna. Ben polikistigim ya ohoo benim tedavi gormem lazim deyip en bastan nakavt yedim. Esime bu ay olmazsa sende sperm ver demistm tmm demisti simdi sperm testi diyorum bende sorun yokmus ki sende de yok bende de yok bak hamile kaldin deyip siyriliyo isin icinden :) ama yemezler. Ben her ay vucuduma hormon aldm stresi gerginligi sisligi gazi agrisi cabasi.. neyseki bu ay rahatim. Ama onuda kulagindan tutup goturecegm doktora :)) sende hayirlisini diliyosn ne guzel kismetinde varsa Allahim nasip ediyo iste. Sen rahat olmaya devam et. Kendini akisina biraktignda hamis kalan bi cok insan var. Esim hep "olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" derdi. Hamile oldugumu ogrendik dis gebelik kurtaj vs. Eve geldk hatun buda hamur suyu cikti dedigulsem mi aglasam mi yani :)) Allah sonumuzu hayr etsin sende habersiz birakma beni tmm mi tatlis
Çok sevindim zuzu bu arada değerin düşmesine . Yen'i Ümit'ler hayaller Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin .
Tatlıslar yaaaOda gitsin tabi bu kusur degil bebek olmayinca ilk is kadini doktora goturmek oluyo biz Turk milletinde. Kendimde dahilim buna. Ben polikistigim ya ohoo benim tedavi gormem lazim deyip en bastan nakavt yedim. Esime bu ay olmazsa sende sperm ver demistm tmm demisti simdi sperm testi diyorum bende sorun yokmus ki sende de yok bende de yok bak hamile kaldin deyip siyriliyo isin icinden :) ama yemezler. Ben her ay vucuduma hormon aldm stresi gerginligi sisligi gazi agrisi cabasi.. neyseki bu ay rahatim. Ama onuda kulagindan tutup goturecegm doktora :)) sende hayirlisini diliyosn ne guzel kismetinde varsa Allahim nasip ediyo iste. Sen rahat olmaya devam et. Kendini akisina biraktignda hamis kalan bi cok insan var. Esim hep "olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" derdi. Hamile oldugumu ogrendik dis gebelik kurtaj vs. Eve geldk hatun buda hamur suyu cikti dedigulsem mi aglasam mi yani :)) Allah sonumuzu hayr etsin sende habersiz birakma beni tmm mi tatlis
Kizlarrr aksam son kezzz kan verdimmm doktor 10 un altina dusunce ozgursun demisti ve sonuc 4.5 cikti ozgurumm :)) bugun diyet+spora basladimmm yarinda insallah bitkisel kurlerime basliyorum... demin son sigarami söndürdüm daha da bittii insallah birakacagim.. Allah hepimizin yardmcisi olsun
Çok sevindim zuzu bu arada değerin düşmesine . Yen'i Ümit'ler hayaller Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin .
Sağ kasık ağrım da başladı . Psikolojik deli oldum valla . Herşeyim psikolojik . Şu internette olmasa hangi hastalık olabilir diye bulup araştırmayacağım . Ben böyle hastalık üretip kendi kendime tedavi oluyorum . Akıntım felan da bitti yumdan sonra . Bi uğraşım olmayınca böyle sarıyorum başa . Ay hayırlısı valla Allah bilir napayım . Yoruldum artık ben de. Aynen çakşır içtiği ay hamile kalmıştım . Sonra gitmeyelim sperm testine dedik . Ama bu ay çakşır içiyor yine hamile kalırsam , sorun sperm olur çakışırsa fayda etmiş olur sanırım . Bende diyet yapıyorum 2 haftada 3 kiloya yakın verdim . Şu hamile olma ihtimali diyete devam etmemi engelliyor . Vicdan yapıyorum valla .
Kiz hamis kalan arkadaslarim hastaydi. Oncesnde. Burda hastayim öluyom diyen kizlara dikkat ettim bir iki haftaya kalmadi hamis cikti. Duyan kizlarda dogruladigina goreee :))) bu totemi baslattim sonu guzel olsungonul isterki hic hasta olmayin ama napak umudumuz gripp :))
Cok iyiyim sukur sen nasilsin yasomm :)
Bu yazı da en çok sigarayı bıraktığına sevindim Canim. İnşallah bi daha eline almazsın. Sağlıklı hayat gibisi var mı... Tebrik ederim
Ay deme öyle bee ilk defa yaşıyoruz hepimiz, onun hevesi buYandan resimde bakınca anladmgörgüsüzn biri hamile kalmış
Adet ağrılarıyla da karıştırılabiliyor ama. Hayırlısı olsun inş gönlünden geçen olurHayır yaşamadım. Adet olacak gibi ağrım da var
Meyveler çıksın da tam şımaralım :) benim yarın randevum var doktor üç hafta sonra gel demişti nihayet geçti o üç hafta :) senin de mi yarınAy smdi simardim
Bizim üç gün üst üste ilişki oldu, doktorumun dediği şuydu haftada en az üç gün olursa yumurtlamayı kaçırmazsın artık sen bilirsin :)birde doğurgan günlerimdeyim sizce hergün mü olmalı yoksa gün aşırı mı
Kızlar demin kahvaltı yapıyorduk eşimle... Karnıma bir şey oldu ani bi bıçak saplanması gibi kısacık o an ki tepkim şuydu.; oha şimşek çaktı karnimda dedim , benim koca ne dese beğenirsiniz; gazdır o gaz
Yok canm benmki 25inde :) haber ver tamam miMeyveler çıksın da tam şımaralım :) benim yarın randevum var doktor üç hafta sonra gel demişti nihayet geçti o üç hafta :) senin de mi yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?