2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağ kasık ağrım da başladı . Psikolojik deli oldum valla . Herşeyim psikolojik . Şu internette olmasa hangi hastalık olabilir diye bulup araştırmayacağım . Ben böyle hastalık üretip kendi kendime tedavi oluyorum . Akıntım felan da bitti yumdan sonra . Bi uğraşım olmayınca böyle sarıyorum başa . Ay hayırlısı valla Allah bilir napayım . Yoruldum artık ben de. Aynen çakşır içtiği ay hamile kalmıştım . Sonra gitmeyelim sperm testine dedik . Ama bu ay çakşır içiyor yine hamile kalırsam , sorun sperm olur çakışırsa fayda etmiş olur sanırım . Bende diyet yapıyorum 2 haftada 3 kiloya yakın verdim . Şu hamile olma ihtimali diyete devam etmemi engelliyor . Vicdan yapıyorum valla .

Tatlıslar yaaa

çok şükür ay çok mutlu oldum

Insan spor yapamiyo kiz kendini incitmiyo yumurtlamadan sonra, haliyle :)) ayy darisi basima bende verebilrm insallah. Gobek gitsin yeter bana. Caksir otu almayi dusunuyorum bende. Birinden biri vesile olur bu ay depoyu fulleriz insallah

Kendine ugrasacak bisey bul mesela yeni bi oyun indir facen varsa okeye gir oyna. Bir suru oyun var ben hangisini oynayacagimi sasiriyorum bazen :)) ama cok dusunme psikolojik delirdigimizi bende biliyorum :)

Sonunda bebek gelecekse ben grip olayım yaaa iyiyim canim ya bende ne olsun aynen devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…