2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Totem dediniz de şunu fark ettim özelden mesajlaştığım bir kişi hariç hepsi hamişş oldu sonra ,hatırlıyon mu senle de konuşmuştuk hamile kaldığın ay :))

Kürtaj sonrası ilk adet ne zaman oldunuz
Bende çarşamba günü kurtaj oldum
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bir evlad sanada canım

Yaş benide düşündürüyor 39 yaşındayım bende

Oyyy kızlar hastayım yaaa öksürük nezle boğaz ağrısı ensem ağrıyor amaaan... Iğnenin 8.günü bugün bitti... Olacağı varsa da tam da tutunacağı günler. İnsallah bi zararı olmaz ya
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah sonunda güzel haberlerini alacağız

Sizinle ayni duyguları paylasiyorum. Bu nedenle 4.5 yıldır tüp bebek tedavisi görmedim. Ama artık ciddi ciddi düşünüyorum

Evet canm 3 tane ot söylemiştn çok şükür canm o gün test yapmıştım çıkmamıştı onuda hatrliyormusn :)
Sen de ümitsizdin o ay otları söyleyince yaptım bazılarını olmadı falan dedin, ama bak bebişin sağlıkla büyüyor çok şükür :) o gün test yaptığını söylemedin canım dua etmem için ismini falan sordum ,sonraki gün baktım gruptan hamilesin :)

Allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsn çok şükür kötü günler geride kaldı . :) 2 27 aylk bekleyişin sonu guzl biter inslh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…