Xanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptım
Canım şimdi yaptım ve 13unde adet oldum ıkı gun surdu kesıldı denemelik bugun test yaptm böyle çıktı ama bugun yıne damla damla geliyrCnm senin testinmi bu? Simdimi yaptin?
Canım şimdi yaptım ve 13unde adet oldum ıkı gun surdu kesıldı denemelik bugun test yaptm böyle çıktı ama bugun yıne damla damla geliyrCnm senin testinmi bu? Simdimi yaptin?
Evet c
Canım şimdi yaptım ve 13unde adet oldum ıkı gun surdu kesıldı denemelik bugun test yaptm böyle çıktı ama bugun yıne damla damla geliyr
Canım yine doktoruna danış tabi de ben boş gebelikten sonra uzun süre olmayınca doktora eşimin de gitmesine gerek var mi demiştim boş da olsa gebelik oldu eşine gerek yok demişti o zamanlar. Sonradan sorun oluyor mu tabi bilmiyorum üzerinden5 yıl geçti de eşim git desem gider diye düşünüyorum çünkü nasıl çaba sarf ettiğimi görüyor. Sizin de gebelik henüz erken yeni doktora başlayacaksın galiba herşeyi anlat ona inşallah hayırlısı olur
Canım yaaa çok sevindim inşallah benimde tez zamanda düşer değer
Kendini dinle bu ay kafanı dagit çok zor şeyler yaşadık
Canim bu pik ya da pike yakın. Silik degil kesinlikle. Döngünün kaçıncı gunundesin? Bak benim ilk pik yaptigi testi koyayim sana fikir olsun.Xanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptım
Hayırlısı canım . Sevindim senin adına. İnşallah herşeyin en güzeli olur. Ne kürü yapacaksın hiç incir yaptın mi iki aylık ondan dene istersen nasıl olsa dinlenme evresi?
gulii7 . Al benden de o kadar.. Bugun bi arkadasim geldi komsum. Adet günüymüş bugun ama olmamış. Hemen eline test tutuşurdum yaptı. Bekledik silik cikti 2.cizgi ama belliydi. Insallah haftaya bizde pozitifi görürürüz.
osay3 adet gecene kadar yapmicam diyodum ama simdiden hesaplamaya basladim haftaya cuma bitanecik yaparim diye
Sallamiyolar hic ya acaba ondan mi.
Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.
Yok yok bizde var bi anormallik :)
gulii7 . Al benden de o kadar.. Bugun bi arkadasim geldi komsum. Adet günüymüş bugun ama olmamış. Hemen eline test tutuşurdum yaptı. Bekledik silik cikti 2.cizgi ama belliydi. Insallah haftaya bizde pozitifi görürürüz.
Sallamiyolar hic ya acaba ondan mi.
Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.
Yok yok bizde var bi anormallik :)
Olamaz daha 5. Gunum bugun bnm adetım 2. Gun kesıldı bugun damla damla tekrr geldıCanim bu pik ya da pike yakın. Silik degil kesinlikle. Döngünün kaçıncı gunundesin? Bak benim ilk pik yaptigi testi koyayim sana fikir olsun.
Negatıf cıktı canmNisaberatim canım normal gebelik testi de yaparmısın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?