- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
hamilelikte böyle şeyler normaldır takılmayınKızlar ben daha 4+3 günlük hamileyim ama bu sabah değişik bir sizlamaya uyandım genital bölgede üst kemik kismi sol tarafı acayip sızlıyor yerimde duramıyorum neden böyle olurki ya doktora gitmemede daha çok var başına gelen varmı böyle bisey
Kızlar 0.100 cıktı ya ınanmıyrm yok artık bn ne yapım şimdiKiiizz deli misin hamilesin sen yaaaa oha cok net cok sevindim ayyyyy cok mutlu oldum gozlerim yerinden cikacak allahim cok sukur yaaaa ayyy yanimda olsan sarılmaktan bogardim seniiii. Anammmm yaaa
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Bir saate sonuc cikan yerde yaptir bekliyoruz kuzum.
Kuuzm sen hamilesin sana demistim ya hayrli olsun belli cizgi ya hadi kan ver beni etiketle cok sevndm canm ya:)
Aaaaaaaaaaaaa aşkıııım inanmıyoruuuum yaaa yaşaaasııııııııın
Tatlım hamilesin yaaaa inanılmaz heyecanlandım git kız hemen teste git bu kez kesin pozitif
Uzaktan takip ediyordum canım bunu görünce yazayım dedim. mucizen sana beklemediğin anda geldi sanırım bak. O kadar uğraştın üzüldün ama şimdi çok güzel bir sonuçla karşılaştın. İnşallah kan değerin de güzel çıkar daha güzel haberler verirsin bize. Hayırlısı olsun hakkında
Git git canım en azından öğrenip rahatlamış olursun. Sakin ol güzel olur inşallah sonuç
Ayy saçmalama ya bak göreceksin hamilesin
Nisaberatim hadi güzel haberler bekliyoruz...
Nisaberatim yaaa nasıl heycanlandım anlatamam .ay kan sonucunu merakla bekliyorum canım . Beni de etiketle nolurrrr
Nisaberatim Allahım yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla hamile çıkarsın ... Rabbim yüzünü güldürsün
çok tebrik ederim tatlım geçen hafta reglim kısa sürdü yazınca yerleşme olabilir demiştim sana ama umutlandırmayım diye yazmadım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsünAllah razı olsun sızden suan sonuç beklıyorum hem korku hem heyecan hepsı bıarada sımdı bn 1 saatlık ıdrarla test yaptm yıne cıktı cızgı
Bence o hastanenin kitleri yanlis sonuc veriyor. Kesinlikle baska yere gitmelisin.Kızlar 0.100 cıktı ya ınanmıyrm yok artık bn ne yapım şimdi
Cok kotuyum şuan başka hastaneye gdcmBence o hastanenin kitleri yanlis sonuc veriyor. Kesinlikle baska yere gitmelisin.
Git canim git o hastane bence dogru degil. Olmayan sey bu kadar belirgin nasil ciksin ki. Var bir gariplik.Cok kotuyum şuan başka hastaneye gdcm
Gdyrm valla sonuç neyse ne artk bı bakıcamGit canim git o hastane bence dogru degil. Olmayan sey bu kadar belirgin nasil ciksin ki. Var bir gariplik.
Cok kotuyum şuan başka hastaneye gdcm
Şimdi kendı doktorumla gorustm pazartesı gel dıyor burda bakalım dıyor sakın kafayla dusunuyrm suan obur hastanenın mesafesıde var bayagı pazartesı gunu kendı doktoruma gıdeyım dıyorum orda yaptırayım en guvendıgım hastane sonucta o zamana kadar ıdrar testıne devam koyulaşırsa var dıyebılırmıyımGit canim git o hastane bence dogru degil. Olmayan sey bu kadar belirgin nasil ciksin ki. Var bir gariplik.
Kız neler yaşıyorsun ya yaşadıkların da akıl almıyor inşallah hamilesin canım allahım bu kez yüzünü güldürsün inşallahŞimdi kendı doktorumla gorustm pazartesı gel dıyor burda bakalım dıyor sakın kafayla dusunuyrm suan obur hastanenın mesafesıde var bayagı pazartesı gunu kendı doktoruma gıdeyım dıyorum orda yaptırayım en guvendıgım hastane sonucta o zamana kadar ıdrar testıne devam koyulaşırsa var dıyebılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?