Foto var canim bekle yukliyim silmediysem bi bakiimCanım geçen ayki gibi mi silikti biraz daha belirgin mi keşke bizede gösterseydin :)
Sonuç kaç saatte cıkıyr dıye seyettm canm erkn gt tabı hadı hayrlısıYok canim univeriste hastanesine gidiyorum erken gidip sıra almam lazim. 10dan once kani vermem lazim ama..
Hadi bakalm guzl haberle gel :) yarn artk varsa çıkar yani :)valla elimde hcg yok ki kuzu olsa kesin duramaz yapardım
yarın tirod için kan vercem rutin hazır vermişken hcg ye de baktırcam erkenden kurtulayım
Hadi bakalm guzl haberle gel :) yarn artk varsa çıkar yani :)valla elimde hcg yok ki kuzu olsa kesin duramaz yapardım
yarın tirod için kan vercem rutin hazır vermişken hcg ye de baktırcam erkenden kurtulayım
Aynen öyle oldu valla dur bakalm yarn ne olacak.Yanı anlayacagın mınık anne ben bugun 4 mevsımı bı anda yasadım...
Ne olur dua et benm için safiye olarak et şimdi hoca onu okumuş ya kulağıma :)))Aynen öyle oldu valla dur bakalm yarn ne olacak.
Oyy kuzum edermNe olur dua et benm için safiye olarak et şimdi hoca onu okumuş ya kulağıma :)))
Tamm mı
2 bucuk da alirim sonucu kuzumSonuç kaç saatte cıkıyr dıye seyettm canm erkn gt tabı hadı hayrlısı
Ilk isim burdan haber etmek olcak canım@osey3 merakla seninde yarınki kan testini bekliyorum
Gördüm gördüm merak etme idmanlıyımEki Görüntüle 1970024
Eki Görüntüle 1970024
CanımYaKaMoZz-z cizgiyi gormeye calisirken kör olabilirsin dikkat et:)
Çizgi yi iyice bakınca gördüm ama valla iyi inceliyorsunuz o testleri bn olsam ilk bakar çizgi faln yok der atardm. :)Eki Görüntüle 1970024
Eki Görüntüle 1970024
Çizgi yi iyice bakınca gördüm ama valla iyi inceliyorsunuz o testleri bn olsam ilk bakar çizgi faln yok der atardm. :)Eki Görüntüle 1970024
Eki Görüntüle 1970024
Evet canim idrar gecerken çıktıosay3 hemen çıktımı canım çizgi
Oyy kuzum ederm
2 bucuk da alirim sonucu kuzum
Gördüm gördüm merak etme idmanlıyım
İnşallah yanıltmaz seni canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?