2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyiym canm çok şükür yarn genede doğru doktoruma gidicem tek istegm onu hareket ederken gormek
Çok geçmiş olsun canım
Amin canım Bebişinden güzel haberler bekliyoruz
Ya canım bişey sorcam kk da paylaşılmış bu cinsiyet öğrenme senin öğrenmene az bişey kalmış sayılır bunu yaparmısın
Hamile kaldığın yaşın + hamile kaldığın ay ( sat a göre değilde mesela ayın sonundaysa adetin diğer ayı hesaplayarak satın üzerine yaklaşık 15 ekleyerek)
Bu sonuçtan 9 u çıkarırmısın
Tek sayı olursa erkek çift olursa kızmış :) hemen hemen herkeste tutuyor oğluma hamile kaldığım zamanı da hesapladım erkek çıktı gerçekten :)

Canm biliyormusn bende en çok bunu merk ediyorum onu gördün bn bna erkek çıkıyor. Ablalarima baktm doğru annemn gebeliklerin baktm 1i hariç hepsi doğru cikti çok saskinim eğer yarın tahmin yaparsa gene konusurz tahmin yapmazsa da bn nub dan anlarm diye düşünüyorum çünkü nub teorisini iyice araştırdım :)

Benim oğlum da tuttu canım kime sorduysam doğru çıktı herkesin
Sadece kafamı karıştıran benim Çin ve Rus takvimine göre erkek sadece bunda kız çıkıyor
Nubu hangi aydan sonra anlıyorsun canım benim cuma günü kontrolüm var kalp atışı için inşallah herşey güzel gider
7-8 haftalık nub tan cinsiyet anlayabilirmisin :)

Tahmin edebilirim diye düşünüyorum 11.haftadaki ultrason da gözüküyor canm. Bnm görürm yani. Rus u bilmiyorum ama Çin e Gore benm ablamin oğlu kız çok inanma ona buda kesn değil tabi belirtiler nasıl benziyormu diğer hamileligine. Brde kız bebegn en belirgin belirtisi şişmiş göğüslermis hassaslikta çok olursa kız olurmuş. Bn kız hissediyorum ama bilemiyorum hani bu göğüs meselesi acaba erkek mi diyorm içimden çünkü gogusler şişmedi hassaslık hc olmadı ucu karardı ve büyüdü . Senin oğlan da nasildi

Yaa aynen bu hamileliğimde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassas :) oğlumda böyle değildi bu kadar hassas değildi uçları karamışmıydı hatırlamıyorum ama büyümüştü
Ama bu hamileliğimde öyle kararma falan yok
İlk hamileliğimde süt yoğurt yağ peynir yoğurt ve bütün et ürünleri bırak görmeyi düşününce bile kendimden geçiyordum
Şuan içim sadece kuru yemişten tiksindim bulantılarım da başladı tabi henüz kusmadım ama sadece şiddetli bulantı yaşıyorum

Aa halbuki erkekde süt peynir yoğurt et . Yemek ister anne derler. Valla bilmiyorum bn önceki hamileligimde çaydan tiksinmistm hoş cinsiyet ne bilmiyorum 8.hafta kurtaj oldum ama bu kez çay kahve iciyorum baharatlı yiyemiyorum diğer herşeyi yiyorum aşırı koku hassasiyeti var normalde bulantı yok ama ani bir koku alaym kusuyorum yada migdeme yaramasn birşey hoopp çıkarıyorum.

Ben bu hamile kaldigin ay hesaplamasini anlayamadim canım. Ben suan ay olarak 27 yaşındayım dogum gunum haziranda. Ovulasyon testine gore 3 subatta yumurtam catladi. Bu hesaba gore nasil oluyor benimki?

Evet kizlar bu saat oldu hala gelmediii ara ara sancilar devam tabi ama...
Wcye gidiyorum sarimsi uzayan akinti geliyor bazen ....yarin sabah test yapicam insss....
Saatler gectikce umidim artiyor inss kursagimda kalmazz....
Yarın senin icin benim icin ve Nisaberatim için büyük gun desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…