- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Vallahı bnde gordum kıııızcemEki Görüntüle 1970024
Eki Görüntüle 1970024
CanımYaKaMoZz-z cizgiyi gormeye calisirken kör olabilirsin dikkat et:)
Maşallah valla gözümle zor görüyorum baskasi gosterse ben göremem hahahVallahı bnde gordum kıııızcem
Ben böyle görsem değerlendiririm.Eki Görüntüle 1970039 şimdi bu son tamm mı kuzularm kızöayın yerım sızı bu ovulasyon testı pozıtıf mı hala yoksa yum. Bıtmışmı oluyo
Yakınlaştrnca grdum malumun dalında uzmanm bn bnm ovulasyon testı pozıtıfmı sence yanı o pozıtofse bı cımdık umutlancamdaMaşallah valla gözümle zor görüyorum baskasi gosterse ben göremem hahahama sevinmeyin kizlar bu ignenin vucuttan çıkış hali o çizgi:)
Dun degerlndrdm zaten de bu 3 gundr boyleBen böyle görsem değerlendiririm.
Negatif değil bence yazdigim gibi pik e çok yakın duruyor.Yakınlaştrnca grdum malumun dalında uzmanm bn bnm ovulasyon testı pozıtıfmı sence yanı o pozıtofse bı cımdık umutlancamda
Heyecandandr o heyecandanNegatif değil bence yazdigim gibi pik e çok yakın duruyor.okeanoss00 daha iyi anlıyor ovulasyon dan canım.
Bu arada kasiklarimda hareketlenmeler başladı
Kıyamm canm bnm bugun bn ağladım sınırımdn ama rahatladımda yanlız değilsn bız varz canmKizlar sebebsizce moralim bozuk yaa, oturup aglamak istiyorum( anadan babadan ayri olmanin, duzen degisimi, is yok guc yok bunlarinda etkiside var galiba..
Sen de ki gidiyon yarin kaçırdım ben onuHeyecandandr o heyecandan
Benımde korkudan yarın ne duycam merak edyrm
Kız sabah gdym ya bnm telaşaımda o hormonlara bajtrcam arada hcg kaynatımSen de ki gidiyon yarin kaçırdım ben onu
Afedersin canım atlamışım yada unuttum beyin yandıKız sabah gdym ya bnm telaşaımda o hormonlara bajtrcam arada hcg kaynatım
Tmm yavrucummmAfedersin canım atlamışım yada unuttum beyin yandı
Yarın haberleşelim burdan
Daha olmams bence yumurtlama teste Gore.Eki Görüntüle 1970039 şimdi bu son tamm mı kuzularm kızöayın yerım sızı bu ovulasyon testı pozıtıf mı hala yoksa yum. Bıtmışmı oluyo
Olabilir canm yarn kan sonucu çıksın inslh sevinelm burda hep beraber :)B Biravucmutluluk canım bu siliklik zaten gebelikten değil bence gecen ayda tam11.gun böyle çıkmıştı.
gulii7 canım sana noldu.. Gerci valla şu günlerde merkür mü dönüyor venüs mü üstümüze geliyor ne haltsa hepimizde bi haller var...
Yanı negatıfmı bu 3 gundur boyleDaha olmams bence yumurtlama teste Gore.
Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Kuzm sen hamilesn ya ondan aynı cikyoYanı negatıfmı bu 3 gundur boyle
Sen nasıl oldun canım belin nasılKuzm sen hamilesn ya ondan aynı cikyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?