2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben bu hamile kaldigin ay hesaplamasini anlayamadim canım. Ben suan ay olarak 27 yaşındayım dogum gunum haziranda. Ovulasyon testine gore 3 subatta yumurtam catladi. Bu hesaba gore nasil oluyor benimki?
Bitirdiğin yaş 27 ise kız canm yok 27yi daha haziranda bitirecksen erkek bu hesaplamaya gore:)

TESTim ilk defa böyle çıktı adetim gecikeli 6 gün oldu normalde tek bi yerde toplanırdı bu sefer böyle olunca değişik geldi ?

Eklentiler

• IMG_4550.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 37
Htckbrysl bu konuda ne diyorsun canm . Birde göğs hassasiyeti ve şişliği hakkında br tez varms. Kız bebeklerde hassasiyet fazla olurmuş iki kadın hormonu birlikte olduğu için ??

Evet kizlar bu saat oldu hala gelmediii ara ara sancilar devam tabi ama...
Wcye gidiyorum sarimsi uzayan akinti geliyor bazen ....yarin sabah test yapicam insss....
Saatler gectikce umidim artiyor inss kursagimda kalmazz....
Sabah ilk idrarla test yapsana kuzm :)

Hala anlamadim haziran ayında 27 bitip dolu dolu 28 oluyorum. Kacla kaci topluyorsunuz yazsana canim :))
Suan 27 yaşındasn ya ve 2.ayda hamile kaldım ya 27+2=29-9=20 çıkıyor çift sayı olunca kız tek sayı olunca erkek diyorlar bak bnm ki 21+1=22-9=13 tek çıkıyor..

Canım ben bozulmuş peynir yüzünden tiksinmiştim peynirli omlet yapacaktın tereyağıyla bozuk peynir bi araya gelince kendimi banyoda buldum :) ondan sonra süt ürünlerinden tiksindim

Suan 27 yaşındasn ya ve 2.ayda hamile kaldım ya 27+2=29-9=20 çıkıyor çift sayı olunca kız tek sayı olunca erkek diyorlar bak bnm ki 21+1=22-9=13 tek çıkıyor..
Hayirlisi olsun canım :) Ne gelirse kabulum saglikli olsun da :) Cin ve rus takvimi erkek diyor :)

Canım ben bozulmuş peynir yüzünden tiksinmiştim peynirli omlet yapacaktın tereyağıyla bozuk peynir bi araya gelince kendimi banyoda buldum :) ondan sonra süt ürünlerinden tiksindim
Hee anladm . Vala bn birsy aramiyorum belirtilerime bakarsak annem sormuştu ve ablam annem bna cektiysen kız diyor ablamda bna cektiysen erkek diyor ablamda yerleşme kanaması yaşamış ekşi yemiş gogusleri sismemis ve çaydan tiksinmemis kusma olmams bulantida az olmuş :) annemde erkek bebeklerin de çaydan tiksinmis kız bebeklerde ekşi ve et istemiş canı çayida içmiş hayırlısı diyorum kız cinsiyet deyince dahada merk ettm smdi yarn gideym de bir bakaym nub una

Hayirlisi olsun canım :) Ne gelirse kabulum saglikli olsun da :) Cin ve rus takvimi erkek diyor :)
Benmde onlar kız diyor ve kız hissediyorum keseye göre kız demişlerdi. :) Bn yarn nub a da bakacağım iyice tahmin yapmaz dahakucuk ama belli de olmaz.

Hala anlamadim haziran ayında 27 bitip dolu dolu 28 oluyorum. Kacla kaci topluyorsunuz yazsana canim :))
Canım sen şimdi yaş olarak 27 hesaplayacaksın
Bak mesela benimkini hesaplayım
Oğluma hamileyken yaş 22 + hamile kaldığım ay ( sat 27 temmuzdu ağustos ayında hamile kaldığım için )8=30 bu çıkan sonuçtan 9 çıkartıyoruz sonuç 21 erkek oluyor bu tuttu bende
Şuan için ise yaş 29+ 2 ( hamile kaldığım ay)=31-9=22 bunda da kız gösteriyor

Belirtiye göre olmaz bence canım benim arkadaşım da oğluna hamileydi o kadar kolay geçti ki onun ki bulantı dahi yaşamadı ben 4 ay evden dışarı çıkamadım birde baygınlık geçiriyordum :)
Bakalım testi seninle test etmiş oluruz senin bebiş kendini gösterir artık bende erkek hissediyorum kız sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…