İnsallh canm..Rabbim tum isteyenlere evladina kavustursun...Hoşgeldin canım. Allah hayr etsin. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur en yakın zamanda
Bitirdiğin yaş 27 ise kız canm yok 27yi daha haziranda bitirecksen erkek bu hesaplamaya gore:)Ben bu hamile kaldigin ay hesaplamasini anlayamadim canım. Ben suan ay olarak 27 yaşındayım dogum gunum haziranda. Ovulasyon testine gore 3 subatta yumurtam catladi. Bu hesaba gore nasil oluyor benimki?
Çok geçmiş olsun canım
Amin canım Bebişinden güzel haberler bekliyoruz
Ya canım bişey sorcam kk da paylaşılmış bu cinsiyet öğrenme senin öğrenmene az bişey kalmış sayılır bunu yaparmısın
Hamile kaldığın yaşın + hamile kaldığın ay ( sat a göre değilde mesela ayın sonundaysa adetin diğer ayı hesaplayarak satın üzerine yaklaşık 15 ekleyerek)
Bu sonuçtan 9 u çıkarırmısın
Tek sayı olursa erkek çift olursa kızmış :) hemen hemen herkeste tutuyor oğluma hamile kaldığım zamanı da hesapladım erkek çıktı gerçekten :)
Sabah ilk idrarla test yapsana kuzm :)Evet kizlar bu saat oldu hala gelmediii ara ara sancilar devam tabi ama...
Wcye gidiyorum sarimsi uzayan akinti geliyor bazen ....yarin sabah test yapicam insss....
Saatler gectikce umidim artiyor inss kursagimda kalmazz....
Canim 1989 Haziran dogumluyum.Bitirdiğin yaş 27 ise kız canm yok 27yi daha haziranda bitirecksen erkek bu hesaplamaya gore:)
Test bozuk benceTESTim ilk defa böyle çıktı adetim gecikeli 6 gün oldu normalde tek bi yerde toplanırdı bu sefer böyle olunca değişik geldi ?
Bu test bozuk maalesef.TESTim ilk defa böyle çıktı adetim gecikeli 6 gün oldu normalde tek bi yerde toplanırdı bu sefer böyle olunca değişik geldi ?
Canim testine idrari fazla damlatmissin ;(Test bozuk bence
O zamn kız çıkıyor canm. Hayirlisi bakalm bnde yarn tahmin yapacagm nub teorisini araştırdım iyice görüntü de atarm :)Canim 1989 Haziran dogumluyum.
Hala anlamadim haziran ayında 27 bitip dolu dolu 28 oluyorum. Kacla kaci topluyorsunuz yazsana canim :))O zamn kız çıkıyor canm. Hayirlisi bakalm bnde yarn tahmin yapacagm nub teorisini araştırdım iyice görüntü de atarm :)
Canm gec dollenme olmus olabilir..direk kan testi de verebilirsin...TESTim ilk defa böyle çıktı adetim gecikeli 6 gün oldu normalde tek bi yerde toplanırdı bu sefer böyle olunca değişik geldi ?
Ondan ola bilir ilk idrarla tekrar la bnceCanim testine idrari fazla damlatmissin ;(
Suan 27 yaşındasn ya ve 2.ayda hamile kaldım ya 27+2=29-9=20 çıkıyor çift sayı olunca kız tek sayı olunca erkek diyorlar bak bnm ki 21+1=22-9=13 tek çıkıyor..Hala anlamadim haziran ayında 27 bitip dolu dolu 28 oluyorum. Kacla kaci topluyorsunuz yazsana canim :))
Canım ben bozulmuş peynir yüzünden tiksinmiştim peynirli omlet yapacaktın tereyağıyla bozuk peynir bi araya gelince kendimi banyoda buldum :) ondan sonra süt ürünlerinden tiksindimAa halbuki erkekde süt peynir yoğurt et . Yemek ister anne derler. Valla bilmiyorum bn önceki hamileligimde çaydan tiksinmistm hoş cinsiyet ne bilmiyorum 8.hafta kurtaj oldum ama bu kez çay kahve iciyorum baharatlı yiyemiyorum diğer herşeyi yiyorum aşırı koku hassasiyeti var normalde bulantı yok ama ani bir koku alaym kusuyorum yada migdeme yaramasn birşey hoopp çıkarıyorum.
Hayirlisi olsun canım :) Ne gelirse kabulum saglikli olsun da :) Cin ve rus takvimi erkek diyor :)Suan 27 yaşındasn ya ve 2.ayda hamile kaldım ya 27+2=29-9=20 çıkıyor çift sayı olunca kız tek sayı olunca erkek diyorlar bak bnm ki 21+1=22-9=13 tek çıkıyor..
Hee anladm . Vala bn birsy aramiyorum belirtilerime bakarsak annem sormuştu ve ablam annem bna cektiysen kız diyor ablamda bna cektiysen erkek diyor ablamda yerleşme kanaması yaşamış ekşi yemiş gogusleri sismemis ve çaydan tiksinmemis kusma olmams bulantida az olmuş :) annemde erkek bebeklerin de çaydan tiksinmis kız bebeklerde ekşi ve et istemiş canı çayida içmiş hayırlısı diyorum kız cinsiyet deyince dahada merk ettm smdi yarn gideym de bir bakaym nub unaCanım ben bozulmuş peynir yüzünden tiksinmiştim peynirli omlet yapacaktın tereyağıyla bozuk peynir bi araya gelince kendimi banyoda buldum :) ondan sonra süt ürünlerinden tiksindim
Benmde onlar kız diyor ve kız hissediyorum keseye göre kız demişlerdi. :) Bn yarn nub a da bakacağım iyice tahmin yapmaz dahakucuk ama belli de olmaz.Hayirlisi olsun canım :) Ne gelirse kabulum saglikli olsun da :) Cin ve rus takvimi erkek diyor :)
Canım sen şimdi yaş olarak 27 hesaplayacaksınHala anlamadim haziran ayında 27 bitip dolu dolu 28 oluyorum. Kacla kaci topluyorsunuz yazsana canim :))
Belirtiye göre olmaz bence canım benim arkadaşım da oğluna hamileydi o kadar kolay geçti ki onun ki bulantı dahi yaşamadı ben 4 ay evden dışarı çıkamadım birde baygınlık geçiriyordum :)Hee anladm . Vala bn birsy aramiyorum belirtilerime bakarsak annem sormuştu ve ablam annem bna cektiysen kız diyor ablamda bna cektiysen erkek diyor ablamda yerleşme kanaması yaşamış ekşi yemiş gogusleri sismemis ve çaydan tiksinmemis kusma olmams bulantida az olmuş :) annemde erkek bebeklerin de çaydan tiksinmis kız bebeklerde ekşi ve et istemiş canı çayida içmiş hayırlısı diyorum kız cinsiyet deyince dahada merk ettm smdi yarn gideym de bir bakaym nub una
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?