2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nasip artık bakalım canm bı konu actım da salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm ozel buyuk bı hastane tam yumurta catlayalı 10. Gun olcak malum idrar teatlerıne guvenm yok acaba o gun kan versemmı bklesemmı

Nasip artık bakalım canm bı konu actım da salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm ozel buyuk bı hastane tam yumurta catlayalı 10. Gun olcak malum idrar teatlerıne guvenm yok acaba o gun kan versemmı bklesemmı
Hemen kendimi düşüneyim 14 şubat şüpheli ilişki oldu olan o gün oldu zaten :) 23 şubatta 0.1 çıkmıştı yani 9. Günü, 25 şubat 22.9 çıkmıştı 11. Günü sanırım varsa çıkar

Senın bebiş bnce ilk jan verdıkten akşamı salgıladı hcg yı o yyzdn cıkmadı ozaman 10. Gun sennkı 10 kusur falandı hanı zaten az bı oynama varsa vardr derz 0 lı bı rakamsa rahatca bat beklerz kuzum zaten kaynatamın muanesı tahlılı 3 saat surer bnm hcg yıde araya sıkıştraym
Ne kadar cıkarcıym demiiii

Ben de sevdiğim kokulardan bile tiksindim, eşimin parfüm kokusu falan da ben beğenerek almıştım ona güya şimdi ıyy pis kokuyor diyorum :)

Allah korusun canım smear falan yaptırıyormusun
Yaptrdm canm alt tarafta Allah a sukur hıc bı sıkıntm yok temiz o yondn kafam rahat işte bu yenı doktr buldm ya o bana dedıkı adet olursan 3. Gunu gel hormonlarına ben bı bakaym dedı orda yaptrcam tekrardan kyzu dun oylesıne evdekı son idrar testını yaptm bebiş için degıl de hala sılık cıkcakmı dıye yok cıkmadı sonra dusundum bnm adete yakın ve adet bıtımı testlerım pozotıf cıkıyr ama adet ortası negatıf o zaman bnde bı hormon cok yukseliyr o donem dıyrm bnce

Evet canım bende öyle düşünüyorum bi gün sonra gitseymişim bişeyler çıkacakmış 0 ı görünce şok olmuştum zaten
Yok canım niye çıkarcılık olsun fırsattan istifade diyelim

Evet canım bende öyle düşünüyorum bi gün sonra gitseymişim bişeyler çıkacakmış 0 ı görünce şok olmuştum zaten
Yok canım niye çıkarcılık olsun fırsattan istifade diyelim
Anam şaka maka geldin aşkım 9. Haftaya ya ay ne guzel maşallah

Biliyorum anlayabiliyorum canım akışına bırak Rabbim nasip edecektir inşallah. Klomen kullanmadın mı bu ay

Baktır nolacak ben bile baktırdım alıştım artk nasılsa :) bi kaç gün önce 2.0 çıktı :)) bende eşimi ikna ederim inşallah küçücük bi iltihap bile eşlerde sorun yani sonuçta. Nette hersey yazıyo valla hangi birine inanacan senin durumda bi kaç güne belli olur. Benim yumurtlamadan saydığım kadarıyla 4 nisan bat. O günde eşimin doğum günü aah ah dertlendim yine :)) sen kaç yıllık evlsn bilmiyorum birde hamile kac kez kaldın canım

Sen çok erken gördün çokkk :) ayy darısı başımıza

O zaman 6. Gun yerleşip 7. Gun hcg salgılıyp 8. Gun idrara haff yansıyor yanı yerlşme 10. Gun olmuyr bnce

Kuzum bölünerek gelişmeyi tüpden yuvarlanarak rahme 5günde geliyo. Sonra yerleşmeye başlıyo kanda bhcg salgılanmaya ardından idrara geçmeye başlıyo işte. Sen erken öğrenenlere ne bakıyosun kimisi regl günü geçmesine rağmen çizgi göremiyo kanda öğreniyo kimide (şanslı olanlar) adete 1 hafta kala öğreniyo. Belli olmaz yani. Nerden aklına geldi şimdi bu. Hergün yeni bişyle çıkıyon varya beynin yanacak :))

Yok cnm sanmıyorum o kadar çabuk olsun, bı araştırarak buluruz herhalde bilemedim. Hcg kaç olması lazımki idrarda gozuksun?
Bence HCG ile alâkalı. Battan önce değer düşükse çizgide ona göre silik, hayalet çıkıyor. M mehad4446 5gün regl gecikmesi sonucu idrar testinde koyu ikinci çizgi ve HCG 2bin küsürdeydi. Benim gariban regl günü hayalet yarım yamalak çıkmıştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…