- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kıııız rahim kanseri ne alaka allah korusunCıddenmı ayşşş hoşuma gttı
Sagol kuzum inan bn araştrnca rahim kanserıne falan baktm hiç gebelkle ilgili okumadım cunku resmn o 4 sanıye coook acılıydı inşallah canm inşallah bnde szn gbymdr
Nasip artık bakalım canm bı konu actım da salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm ozel buyuk bı hastane tam yumurta catlayalı 10. Gun olcak malum idrar teatlerıne guvenm yok acaba o gun kan versemmı bklesemmı:) canım bi belirti arama zaten farkı anlıyorsun bak kaç aydır yazışıyoruz burdan her ay bişey yazdık yok şöyle yok böyle aslında onlar her ay olağan şeylerdi sadece kendimizi kandırıyorduk Ben bu kez hamile olduğumu gerçekten farklı sancılar olduğu için hissettim tam döllenme olduğu dönemde ki farklı ağrılar orda bişeyler oluyor hissediyorsun onu döllenme olduktan sonra bi anda normale dönüyorsun
Anam aklıma hep oyle şeyler gelsı ne bılımKıııız rahim kanseri ne alaka allah korusun
Hemen kendimi düşüneyim 14 şubat şüpheli ilişki oldu olan o gün oldu zaten :) 23 şubatta 0.1 çıkmıştı yani 9. Günü, 25 şubat 22.9 çıkmıştı 11. Günü sanırım varsa çıkarNasip artık bakalım canm bı konu actım da salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm ozel buyuk bı hastane tam yumurta catlayalı 10. Gun olcak malum idrar teatlerıne guvenm yok acaba o gun kan versemmı bklesemmı
Allah korusun canım smear falan yaptırıyormusunAnam aklıma hep oyle şeyler gelsı ne bılım
Senın bebiş bnce ilk jan verdıkten akşamı salgıladı hcg yı o yyzdn cıkmadı ozaman 10. Gun sennkı 10 kusur falandı hanı zaten az bı oynama varsa vardr derz 0 lı bı rakamsa rahatca bat beklerz kuzum zaten kaynatamın muanesı tahlılı 3 saat surer bnm hcg yıde araya sıkıştraymHemen kendimi düşüneyim 14 şubat şüpheli ilişki oldu olan o gün oldu zaten :) 23 şubatta 0.1 çıkmıştı yani 9. Günü, 25 şubat 22.9 çıkmıştı 11. Günü sanırım varsa çıkar
Ben de sevdiğim kokulardan bile tiksindim, eşimin parfüm kokusu falan da ben beğenerek almıştım ona güya şimdi ıyy pis kokuyor diyorum :)Hayırlısı canım, bizde iyiz çok şükür :)) fındıkkurdum arada hatırlatıyor kendini, dünden beri ara ara bulantılarım oluyo. Ev kokusu yumos vs çok severim, demin çamaşırları asarken kokunun midemi bulandirdigini fark ettim çok ilginç :))
Yaptrdm canm alt tarafta Allah a sukur hıc bı sıkıntm yok temiz o yondn kafam rahat işte bu yenı doktr buldm ya o bana dedıkı adet olursan 3. Gunu gel hormonlarına ben bı bakaym dedı orda yaptrcam tekrardan kyzu dun oylesıne evdekı son idrar testını yaptm bebiş için degıl de hala sılık cıkcakmı dıye yok cıkmadı sonra dusundum bnm adete yakın ve adet bıtımı testlerım pozotıf cıkıyr ama adet ortası negatıf o zaman bnde bı hormon cok yukseliyr o donem dıyrm bnceAllah korusun canım smear falan yaptırıyormusun
Evet canım bende öyle düşünüyorum bi gün sonra gitseymişim bişeyler çıkacakmış 0 ı görünce şok olmuştum zatenSenın bebiş bnce ilk jan verdıkten akşamı salgıladı hcg yı o yyzdn cıkmadı ozaman 10. Gun sennkı 10 kusur falandı hanı zaten az bı oynama varsa vardr derz 0 lı bı rakamsa rahatca bat beklerz kuzum zaten kaynatamın muanesı tahlılı 3 saat surer bnm hcg yıde araya sıkıştraym
Ne kadar cıkarcıym demiiii
Anam şaka maka geldin aşkım 9. Haftaya ya ay ne guzel maşallahEvet canım bende öyle düşünüyorum bi gün sonra gitseymişim bişeyler çıkacakmış 0 ı görünce şok olmuştum zaten
Yok canım niye çıkarcılık olsun fırsattan istifade diyelim
Burda bi hafta önde tatlım tam 8+1 im bugün darısı başına inşallahAnam şaka maka geldin aşkım 9. Haftaya ya ay ne guzel maşallah
Amin inşallah cannnBurda bi hafta önde tatlım tam 8+1 im bugün darısı başına inşallah
Evet kanamam ve ağrım var. Sanırım İyi bir doktora gitmem gerek
Iyi canims em nasilsin adet bitti bugun dongumun 18. Gunu.gecen ay 29. Gunu yum olmustu.duzensiz ve gec oluyorm.daha yum olmadi bu ay icin.artik hep ayni seyleri yasiyrm girip ayni seyleri paylasmakta icimden gelmiyor ama hepinize takip edyrm rabbim tez zamanda nasip eder ins herkese
ZK_ASK sen nasılsın canım nasıl gidiyor diyet?
canım zaten bende ona yoruyordum taki Dr. rahimde sıvı birikintisi var diyene kadar. Dr. tahlillerini bir yapalım sonrasında Rahim filmi çektiririz ona göre konusuruz diyip kestirip attı. Ben internetten baktım tüpleri tıkalı olanlarda oluyormuş. Yani bakacaz artık. Yani işin acıkcası tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum ben ama hadi hayırlısı belli olmaz.
Canım 3 Nisan Pazartesi günü BAT
Bu arada yarın eşim Üroloji Dr. Gidecek sperm testini göstermek için belki bende kanda bir Tahlil baktırırım diye düşünüyorum yine
Canim lh kacken hamile kaldin bak merak ettim şimdi
Erkenden annesinin canına okuyacak desene bizim fındıkkurdu :))
okuduğum yerlerde çoğu 9-10gun yerlesme tamamlanmış oluyo diye yazıyordu. Benim mesela 16-17 mart yum günü ve 24 mart hayal gibi ikinci çizgi gördüm. Yani yumdan 8gun sonra
O zaman 6. Gun yerleşip 7. Gun hcg salgılıyp 8. Gun idrara haff yansıyor yanı yerlşme 10. Gun olmuyr bnce
Bence HCG ile alâkalı. Battan önce değer düşükse çizgide ona göre silik, hayalet çıkıyor. M mehad4446 5gün regl gecikmesi sonucu idrar testinde koyu ikinci çizgi ve HCG 2bin küsürdeydi. Benim gariban regl günü hayalet yarım yamalak çıkmıştı :))Yok cnm sanmıyorum o kadar çabuk olsun, bı araştırarak buluruz herhalde bilemedim. Hcg kaç olması lazımki idrarda gozuksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?