Kızlar ablam 34 haftalık hamile suyu ve kanaması gelmiş dua edin ne olur sağSalim kucağına alsın
Oncellikle gecmis olsun. Ben de pcos hastasiyim. 3 kez yumurtalama takibi. 3 kez de asilama oldum. 6 si da bosunaymis. Careyi kilo vermek,spor yapmak ve tatil yapmakta buldum. Sonra hic beklemedigim bir an 50 gune bir regl olurken hamile oldugumu ogrendim. Darisi senin basina diyeyim.
Bildigim kadariyla yumurta takibimde de catlatma ignesi vurmalari lazim.asilamada mutlaka vururlar yoksa bir anlami kalmaz tedavinin. Asilamada ignenin bir raporu oluyor hastanenin cikardigi onda eger "sebesiz infertilite" yazarsa 2 kutuya kadar devley karsiliyor. Eger "polikistik over" yazarsa sinirsiz kutuyi devlet karsiliyor.devlet karsilasa da yine de bir bolumuni sen oduyorsun tabii. Benim 3.sunde 5 kutu ile anca yumurta olusunca bu ayrimi ogrendim. Ona dikkat et istersen bi arastir. Insallah en kisa surede mutlu haberler alirsin.
Kızlarrr internette arastrdm ama yok bulamadım ama illa yaşamışsınızdr
Dun rahmıme bı sancı grdı vajınam falan bıçak saplandı sankı ve 4 sanıye kılıtledı benı resmn ınledım bu nedır ya
Günaydın kızlarrr . nasılsınız? bugün iştahım hiç yok maalesef sabah çayını çok severim ama tadı bi değişik geldi :) sanırım kendimi diyete baya bi kaptırdım
Hamişlikte oluyo tatlımNiye olmştu ki acaba üşütncemı oluyr ama hep ayagmda patıkle gezyrm korktm ya
kızlar adetim 27 martta bitti 28 de ilişki oldu ve o gün ve 29. da kahverengi akıntı geldi. 31 ve bugün kasık ağrım var sizce yumurtluyor muyum yaa. bu ay kendimi bıraktım zaten ama bi tuhaf oldum şimdi yine erken yumurtlayıp 27 günde adet olacam sanırım :) bu ay böyle geçsin gelecek ay yine kürler preseed devam :)
Korunmayacaksın ama dimi canım
Evet çok şükür cnm, darısı sana ve bekleyenlere insAllahSen çok erken gördün çokkk :) ayy darısı başımıza
Ayy delii kizz
Başladıgımda 93.5 kilo idim. 4 ocak 2016 da basladim. Diyetisyen ile. 4 nisan 2016 da 81 kilo olarak diyeti biraktim. Ilk ilac kullanmadan reglimi bu 3 aylik surecte oldum. Nasil bir mutluluktur pcoslular bilir:) Nisan mayis haziran aylarinda diyet yapmadim ama dikkat ettim. Temmuz agustos eylul aylarinda eşim yurtdisinda calisiyordu. Ben de reformer plates ve yuzmeye gittim, sahilde yuruyuş yaptim. 79 kg oldum ve sıkılastim. Sonra eşim işi birakti. türkiyeye döndü. 2 hafta kafamiza gore stressiz tatil yaptik. O arada 82 kg oldum:) kasım 11 de yine 60 gundur regl olamamistim. Regl olayim da hazir esim issizken tup bebek tedavisine baslayalim artik diyordum. Gece ruyamda regl oldugumu gordum. Sabah kalkip test yaptim ve şokkkkkk!!!Çok doğru söyledin canım pko da zaten kilo vermek şart pkonun düşmanı resmen... Bende şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Sen kaçtın kaça düştün? Ve kilo verdiğinin kaçıncı ayında hamiş kaldın. Aydınlatır misin :)
Başladıgımda 93.5 kilo idim. 4 ocak 2016 da basladim. Diyetisyen ile. 4 nisan 2016 da 81 kilo olarak diyeti biraktim. Ilk ilac kullanmadan reglimi bu 3 aylik surecte oldum. Nasil bir mutluluktur pcoslular bilir:) Nisan mayis haziran aylarinda diyet yapmadim ama dikkat ettim. Temmuz agustos eylul aylarinda eşim yurtdisinda calisiyordu. Ben de reformer plates ve yuzmeye gittim, sahilde yuruyuş yaptim. 79 kg oldum ve sıkılastim. Sonra eşim işi birakti. türkiyeye döndü. 2 hafta kafamiza gore stressiz tatil yaptik. O arada 82 kg oldum:) kasım 11 de yine 60 gundur regl olamamistim. Regl olayim da hazir esim issizken tup bebek tedavisine baslayalim artik diyordum. Gece ruyamda regl oldugumu gordum. Sabah kalkip test yaptim ve şokkkkkk!!!
Suan 25 haftalik hamileyim ve yine 92 kilo oldum( yeme düzenini bozunca ve surekli tatli ve abur cubur yiyince cok aldim farkindayim. Bazen kabullenemesem de cogu zaman amannn yine verilir nasilsa diyorum:))
Kisacasi ben ilac kullanmadan yilda 1 kez bile regl olamazken bu mucizeyi saglikli beslenme ve harekete borclu oldugumu dusunuyorum. Bir de tabii cocuk icin ugrasmamak ve kafa rahatligi)
Bende ekim yolcusuyum :))HAMİLELER
@Dontsay KIZ
@Sup3risi ERKEK
@Frkzhd KIZ
@madame wuu KIZ
@Gunayfur ERKEK
@Misk-i amber KIZ
@onurumbenim KIZ
@lucccck KIZ
@er_sev KIZ
@angelina 34 ERKEK
@ladys_girl ERKEK
@coffee84 ERKEK
@Bekayyy ERKEK
@Zuzu minnos
@Beklenencanim ERKEK
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal KIZ
@smy11
@Morenam KIZ
@snesrn
@Esraerol
minikkuala KIZ
@Princess91 ERKEK
@zuhrealam KIZ
@Lovepinkbm ERKEK
@tontis76
@cgdmkrks ERKEK
@Sb12345 ERKEK
@sevilan KIZ
Mina sevde
@Mangetsu ERKEK
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@Nonipo KIZ
@ummulurve
@yesilbalon KIZ
@nothinggg
@melegini_bekliyor ERKEK
@bulut29 KIZ
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@tuctuc ERKEK
@Pembegelin01
@Mrvmdpl ERKEK
@Senur94 KIZ
meyis pelin
@Missyiru
@Balcicekk33 İKİZ
gri penguen
@ferishhh KIZ
@bebem88 KIZ
@nazlieylul
@elmol KIZ
@sensiz__asla123
@Prenseslale
@xecexeza
@siyahinci021
@fly0513 ERKEK
@Mrsbicak
@Tugceilker
@fatmaelifnur ERKEK
Ayla ak
@derya6129
@Ceylin04
@Selinisko
@zeran
serhalask ERKEK
@bote86
@Aschil07
biraqedere
Ruken Akrep
@Aynur5656
@lale_cik
@Popliteal
@melegim05
@OguzGencay
la rosa
bitanecikk
zyekici
mavs 24
@hande234
yb13
K Kevser k
@Lovelymom
@fatossey
@Rabiak
SUU
Cadiilknur
Ezmu0810
Kombim
midwife09
Vegabund ERKEK
sakyuz
Myzt İKİZ
michie
Elifsami
Yagmur2013
Poncito
Denizin Tahasi
Goforlife
Hafsa nil
_Unicorn_
sweett_ KIZ
neseliii34
Pariskizim
Lionirossii
nesnes88
2miracles
asya061106
Emineeemm
minikk35
evkusu55
ayyalniz
Tugken
Zanamm174
Biravucmutluluk
Seymadeniz
angelicna
beste09
Maliyecm
yasocapar35
ciceksiz
Cennet irmagi
ojelibonbenim_ KIZ
Denizkizi2425
okeanoss00
gelmucizegel
friendlyfriendly
Eccoomm
hazan46
Vaveyla38
gulii7
THEY-
Asyahasret
izel2508
manolyammmm ERKEK
YaKaMoZz-z
Cok var daha 10unda bugun catkayalı 7. Gun canısıRegle kaç kaldı kız
Yok balım kesin başka bişeydr bnce benı bılıyn herseym anormalHamişlikte oluyo tatlım
Kız bu cadı aklı eserse yazıyo whatsapptan bana bazen beklıyo ya cok sıtres yapıyo buraya grnce bıde calışıyoKız kayıpsın hiç uğramıyon pasta vermıyon nedennn :)
Şinciiik balım salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm kontrole ozel ya bnmde tam 10. Gunum ya kan versemmı dyorm malum artık ıdrar testıne tobeeeeeKuzum bölünerek gelişmeyi tüpden yuvarlanarak rahme 5günde geliyo. Sonra yerleşmeye başlıyo kanda bhcg salgılanmaya ardından idrara geçmeye başlıyo işte. Sen erken öğrenenlere ne bakıyosun kimisi regl günü geçmesine rağmen çizgi göremiyo kanda öğreniyo kimide (şanslı olanlar) adete 1 hafta kala öğreniyo. Belli olmaz yani. Nerden aklına geldi şimdi bu. Hergün yeni bişyle çıkıyon varya beynin yanacak :))
Canm paket bitmişti giremedim. Nasılsın?@michie zaten kaçak gorunmuyr
YaKaMoZz-z da artık pek yok B Biravucmutluluk sendende ses cıkmıyr nirdesiniiizz
Geçmiş olsn canm arkadaşlar yorum yapmış ama bnce sayı ve hareketlilik iyi ya aman aman kötü değil kurler ve takviyelerle halledilir. Lökosit faln yoksa bnce sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?