2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok doğru söyledin canım pko da zaten kilo vermek şart pkonun düşmanı resmen... Bende şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Sen kaçtın kaça düştün? Ve kilo verdiğinin kaçıncı ayında hamiş kaldın. Aydınlatır misin :)

Korunmayacaksın ama dimi canım

Eklentiler

• 13728970_493371654195506_5544825933753500706_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
Başladıgımda 93.5 kilo idim. 4 ocak 2016 da basladim. Diyetisyen ile. 4 nisan 2016 da 81 kilo olarak diyeti biraktim. Ilk ilac kullanmadan reglimi bu 3 aylik surecte oldum. Nasil bir mutluluktur pcoslular bilir:) Nisan mayis haziran aylarinda diyet yapmadim ama dikkat ettim. Temmuz agustos eylul aylarinda eşim yurtdisinda calisiyordu. Ben de reformer plates ve yuzmeye gittim, sahilde yuruyuş yaptim. 79 kg oldum ve sıkılastim. Sonra eşim işi birakti. türkiyeye döndü. 2 hafta kafamiza gore stressiz tatil yaptik. O arada 82 kg oldum:) kasım 11 de yine 60 gundur regl olamamistim. Regl olayim da hazir esim issizken tup bebek tedavisine baslayalim artik diyordum. Gece ruyamda regl oldugumu gordum. Sabah kalkip test yaptim ve şokkkkkk!!!
Suan 25 haftalik hamileyim ve yine 92 kilo oldum ( yeme düzenini bozunca ve surekli tatli ve abur cubur yiyince cok aldim farkindayim. Bazen kabullenemesem de cogu zaman amannn yine verilir nasilsa diyorum:))
Kisacasi ben ilac kullanmadan yilda 1 kez bile regl olamazken bu mucizeyi saglikli beslenme ve harekete borclu oldugumu dusunuyorum. Bir de tabii cocuk icin ugrasmamak ve kafa rahatligi )

Maassallah canim, Cok güzel bir orneksin. Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Be
Bende ekim yolcusuyum :))

Şinciiik balım salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm kontrole ozel ya bnmde tam 10. Gunum ya kan versemmı dyorm malum artık ıdrar testıne tobeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…